Eski dolandırıcıdan yeni sevgili olmalı mı?

Ahh bana dut dedi ama bilemiyorum ki:KK43:
İyi erkek mi var bu devirde ya dolandırıcı ya tecavüzcü ya dağ ayısı.
Bizler de kendimizi avutuyormusuz
dur salona gidip sorayım çocukken bir şeyler çalmış olabilir misin diye eşime. :KK45: konu sahibini ayıplayıp kendimiz adli vaka adamlarla yaşamayalımm yahuu

Burada insanlarla dalga geçmek için harcadığınız vakti lütfen çocuğunuza ayırın. Konularınız gerçek değil bence ama gerçek olma ihtimaline karşın sizi şikayet edeceğim yinede. Siz bu kafayla o masumunda başına bir iş açarsınız
Haklısınız aslında gerçek olma ihtimaline karşı aile ve sosyal politikalar bakanlığına şikayet mi etsek?Çocukların böyle düşünen bir kadınla yaşaması çok sağlıklı değil gibi

Dün başka macera bugün başka macera. Bu üreticiliğini yararlı işlerde kullan.

konu sahibi.arkadaşım da ayrıldı eşinden 1de çocuğu var.aradan 3 sene geçti çok kaliteli bir adamla tanıştı yaza evlenecek.demek ki doğru adamlarda varmışşş değil mii?sen neden yahuu nedennn nerede arızalı herif varsa buluyorsunnnnn? :KK53: :KK45:
Bir de acaba konu sahibi nasıl falsolu biriyse arkadaşları hiç insan gibi adamlarla tanıştırmiyor. Nerede dolandirici, nerede iki karısını döven tecavüzcü varsa onu öneriyorlar

Kızlar, bir adamla arkadaşım aracılığıyla tanıştım. Bir süre konuştuk. Bana evlilik teklifiyle geldi. Yaş olarak vs bana uygun.
Bu kişiyi araştırınca eskiden insanları dolandırdığını öğrendim. Adam da kendisinin de mağdur olduğunu söylüyor. Yani eskiden olmuş bu olaylar, eskiden dolandırmış.
Ben de iletişimi kestim, ama aklımda kaldı biraz. O da beni aramadı. Sizce ben arayayım mı?
Kızım bela radarı mısın? Dolandırıcı dolandırıcıdır eskisi olmaz. Maceraya ihtiyacın varsa çocuklarını babasına ya da yurda ver öyle yap yapacağını

Kızlar, bir adamla arkadaşım aracılığıyla tanıştım. Bir süre konuştuk. Bana evlilik teklifiyle geldi. Yaş olarak vs bana uygun.
Bu kişiyi araştırınca eskiden insanları dolandırdığını öğrendim. Adam da kendisinin de mağdur olduğunu söylüyor. Yani eskiden olmuş bu olaylar, eskiden dolandırmış.
Ben de iletişimi kestim, ama aklımda kaldı biraz. O da beni aramadı. Sizce ben arayayım mı?
İki kez evlenip eski eşlerini darp eden adamla bu dolandırıcı aynı kişi mi leyla hanım onu anlamadim

Sorunuza gelecek olursak tabiki aramayın başınıza büyük brla alırsınız

Bir de acaba konu sahibi nasıl falsolu biriyse arkadaşları hiç insan gibi adamlarla tanıştırmiyor. Nerede dolandirici, nerede iki karısını döven tecavüzcü varsa onu öneriyorlar
haklısın.bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demiş atalar

Size sadece ohaaa diyorum banlanmak pahasına. Azıcık düşünün ya!! hee adam önceden dolandırıcıydı ama şimdi sizi tanıyınca hayatla olan bağını yeniledi 😏

Back
X