- 10 Nisan 2014
- 43.713
- 116.231
- 798
erkek olsam beni tercih etmezdi ki.fazla sıradanım onun içinErkek olmadığına şükret bu durumda bence![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkek olsam beni tercih etmezdi ki.fazla sıradanım onun içinErkek olmadığına şükret bu durumda bence![]()
Bu adamlar eski kocandan da sıkıntılı yalnız.Cezaevinde yatan bir sevdiğim var zaten, onu da anlatmak istiyorum da inanmıyor bazı üyeler şikayet etmiş beni diye anlamıyorum
Olsa da endişelenme cey sen Ankara’nın batısındasın o ise muhtemelen doğusundanikinin sonunda 06 yazıyor ya ürktüm.ben bu kadınla aynı şehirde miyim şimdiiii?![]()
![]()
Kızlarımız zamanım geldi de geçiyor daha iyisini bulamam diye böyle acele kararlar veriyorlar maalesef. Halbuki konu sahibi kızımız seri katillere layık (ay tövbe böyle yazınca da içim ürperdi bak şindi) ama değerinin farkında değil işte.Eski dolandırıcıyla olmaz, eski seri katil olsa neyse
F tipi cezaevinden mi buluyorsun bunları?Forumdaki herkes evli mutlu çocuklu galiba, benim karşıma biraz ilginç bir adam çıkınca garipsiyorsunuz, her bekarın başına bunlar gelir, doğru kişiyi bulamamış olabilirim
Bu kadar ilginç adamı adliye önünden mi topluyon?Forumdaki herkes evli mutlu çocuklu galiba, benim karşıma biraz ilginç bir adam çıkınca garipsiyorsunuz, her bekarın başına bunlar gelir, doğru kişiyi bulamamış olabilirim
Yarın seri katil konusuyla gelebilirharika yorum.şu konuya aklı başında üyeler bile dalga geçmeyin kadınla yazmaz.nasıl yazalımm?baştan aşağı tuhaf herşey üye de dahill![]()
Erkek sineğe yurume potansiyeli sezdim oysa ki benerkek olsam beni tercih etmezdi ki.fazla sıradanım onun için![]()
Nolur ilgilen.Kızlar seri katillerle ilgilenmiyorum, anlayın artık
deme öyle kızKızlar seri katillerle ilgilenmiyorum, anlayın artık
Ben anlamıyorum, bütün bekar kadınlar her daim mükemmel erkeklerle mi tanışıyorlar da benim bulduklarım garip geliyor
2 çocuklu kadın.genç kız olsa hatalarını bir nebze anlardık da bu şekilde kimse hoş karşılamadı bdv deKızlarımız zamanım geldi de geçiyor daha iyisini bulamam diye böyle acele kararlar veriyorlar maalesef. Halbuki konu sahibi kızımız seri katillere layık (ay tövbe böyle yazınca da içim ürperdi bak şindi) ama değerinin farkında değil işte.
Birkaç gün konu açmazsan anlarız ki seri katil bulmuşsun.Kızlar seri katillerle ilgilenmiyorum, anlayın artık
Ne olmuş sanki iki çocuğu varsa, seri katile layık değil mi. Bu ortaçağ kafalarını lütfen bırakalım, 2022 yılındayız size hiç yakıştıramadım ceycey hanım.2 çocuklu kadın.genç kız olsa hatalarını bir nebze anlardık da bu şekilde kimse hoş karşılamadı bdv de
Arayın sizide dolandırsın .Bir dolandıran bir daha dolandırır.Iyılere denk gelelım.Lutfen gıdıp daglardan taşlardan medet umun ama ole ınsanlardan medet ummayınKızlar, bir adamla arkadaşım aracılığıyla tanıştım. Bir süre konuştuk. Bana evlilik teklifiyle geldi. Yaş olarak vs bana uygun.
Bu kişiyi araştırınca eskiden insanları dolandırdığını öğrendim. Adam da kendisinin de mağdur olduğunu söylüyor. Yani eskiden olmuş bu olaylar, eskiden dolandırmış.
Ben de iletişimi kestim, ama aklımda kaldı biraz. O da beni aramadı. Sizce ben arayayım mı?
Her bekarın başına bunların gelebilmesi icin ülkenin dörtte üçünün sabıkalı olması lazım hanimefendi. Sen bela seviyor ve çekiyorsun. Ustelik 2 cocugunu da zerre kadar düşünmüyorsun.Forumdaki herkes evli mutlu çocuklu galiba, benim karşıma biraz ilginç bir adam çıkınca garipsiyorsunuz, her bekarın başına bunlar gelir, doğru kişiyi bulamamış olabilirim
ben etmem sözzzzMapusa düşen de sevgilim değil, sevdiğim birisi. Beni şikayet etmezseniz onu ayrı başlıkta anlatayım :,(