Eski dolandırıcıdan yeni sevgili olmalı mı?

Eski dolandırıcıyla olmaz, eski seri katil olsa neyse
Kızlarımız zamanım geldi de geçiyor daha iyisini bulamam diye böyle acele kararlar veriyorlar maalesef. Halbuki konu sahibi kızımız seri katillere layık (ay tövbe böyle yazınca da içim ürperdi bak şindi) ama değerinin farkında değil işte.

Forumdaki herkes evli mutlu çocuklu galiba, benim karşıma biraz ilginç bir adam çıkınca garipsiyorsunuz, her bekarın başına bunlar gelir, doğru kişiyi bulamamış olabilirim
Bu kadar ilginç adamı adliye önünden mi topluyon? :D

Kızlarımız zamanım geldi de geçiyor daha iyisini bulamam diye böyle acele kararlar veriyorlar maalesef. Halbuki konu sahibi kızımız seri katillere layık (ay tövbe böyle yazınca da içim ürperdi bak şindi) ama değerinin farkında değil işte.
2 çocuklu kadın.genç kız olsa hatalarını bir nebze anlardık da bu şekilde kimse hoş karşılamadı bdv de

2 çocuklu kadın.genç kız olsa hatalarını bir nebze anlardık da bu şekilde kimse hoş karşılamadı bdv de
Ne olmuş sanki iki çocuğu varsa, seri katile layık değil mi. Bu ortaçağ kafalarını lütfen bırakalım, 2022 yılındayız size hiç yakıştıramadım ceycey hanım.

Kızlar, bir adamla arkadaşım aracılığıyla tanıştım. Bir süre konuştuk. Bana evlilik teklifiyle geldi. Yaş olarak vs bana uygun.
Bu kişiyi araştırınca eskiden insanları dolandırdığını öğrendim. Adam da kendisinin de mağdur olduğunu söylüyor. Yani eskiden olmuş bu olaylar, eskiden dolandırmış.
Ben de iletişimi kestim, ama aklımda kaldı biraz. O da beni aramadı. Sizce ben arayayım mı?
Arayın sizide dolandırsın .Bir dolandıran bir daha dolandırır.Iyılere denk gelelım.Lutfen gıdıp daglardan taşlardan medet umun ama ole ınsanlardan medet ummayın

Forumdaki herkes evli mutlu çocuklu galiba, benim karşıma biraz ilginç bir adam çıkınca garipsiyorsunuz, her bekarın başına bunlar gelir, doğru kişiyi bulamamış olabilirim
Her bekarın başına bunların gelebilmesi icin ülkenin dörtte üçünün sabıkalı olması lazım hanimefendi. Sen bela seviyor ve çekiyorsun. Ustelik 2 cocugunu da zerre kadar düşünmüyorsun.
Varsa yoksa yangının...

Back
X