Eski dost, düşman olur mu? Kim hatalı?🥺

Teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Dikkate alacağım.

Devamlı konuşma halindeydik. Yani saniye saniye bebegin hamileliğini bile ilk bana söyledi. Ailesinden sonra. Şaşkın ve kırgınım galiba.
Kırılmanız hak ama sizde küçük biri değilsiniz. İnsan ilişkilerinde bazı şeyleri bilmeniz lazım ben daha önce bana gelme diyen biri davet etmeden sana geliyoruz demem. Farklı bir şey olabilir işin içinde

Doğru. Bazen karşımızdakinin yerine özür diliyorum kendimden. Sonra kendi yerime geçip affediyorum. Sonra da böyle saçma sapan durumlara düşüyorum. Kendimi gormezden gelerek yapılan herşey yüzüme gözüme bulaşıyor.

kosulsuz iyi niyet kadar saçma ahmakça bişey yok gerçekten

İnsanlar bir olaya bakarken ilk karşısındakini suçlarlar ve kendi doğrularıyla görürler. Siz kendi bakış açınızdan anlatırken bile 2 kez düğününe gitmemişsiniz. Kendinizce bahaneleriniz var. İkinci bir evlilik yapmış evliliğinin ne kadar yanlış olduğunu bastıra bastıra söylüyrosunuz. İkinci evliliğine tüm aileniz gidiyor siz gitmiyorsunuz haklıca bir sebebiniz var. Siz onun özel gününe gidemediğiniz için bahanenizi öne sürerken onun sizi kabul edemeyişinin bahanesini kabullenemiyorsunuz. Bence siz nasıl onun yanına gidemediyseniz en özel gününde onunda sizi yanına alamamasının kabul edip saygı duymalısınız. Eğer bu sebepelrden dolayı dostluğunun düşmanlığa dönüşecekse böyle bir dostluk zaten hiç olmamış demektir

Ben zaten kabul etmek zorunda demedim. Daha dürüst olsa zor durumda kalmazdim. Kabul edemem demedi asla, watsap mesajları silinmese atardım. Gel gezeriz tozariz. Bana da iyi gelecek diye konuştu.

Kendinize böyle davranmanızın sebeplerini düşünmeniz daha önemli bence. Bir arkadaşta takılı kalmayın her insan farklı bir şeyöğretir. Burada bile bin tane farklı yorum görüş insana farklı bakış açısını sunuyor. Kendinizde şevkat gösterin.

benimde 20 yıllık arkadaşlarım var , dostlarım , eski ev arkadaşlarım var. birir deseki sende yatılı kalacağız kabul etmemem, çünkü benden başka 3 kişi yaşıyoruz onlarda istemez. onların adına karar veremem. belki kaynanasıyla yaşıyor . sizi haksız buldum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…