- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
winston tabiki herzamnki yazım hatalrımla doğrusu ekiime anca evimin düzenini oturtmuş olurum evime davet ederimdi cevap
ya çok merak ediyorum
1- kocanın zayıflamaya karar vermesi nası olduu (çok şaşırdım sen diet yaparkenn sana ziyafet sofralrı hazırlatan acımasız adam gözümde )
2-kpss sınavın neoldu (şuan benim nişanlım işsiz ve harıl harıl kpss çalışıyor stresten saç kalmadı saç kıran oldu )
3-bir sendir nası korudun verdiğin kiloyu tamam 3-4 oynamış ama gene almamışsın çok abartıp eski dobiş winston gibi yemenin dibine vurduğun oldumu( ben zayıfladıktan sonra aralarda yine böle gözümü doyurucasına yeme umudum varmı)
winston siz şimdi bildiğin dukan yapıyorsunzu karıkoca baya harfi harfiyen yyormuusnuz yanii yulaf kepeğiydi tavuğuydu yunurtası yoğurduu eee artık dukancı biir olarak tavsiylerin neler bende çevremde çok farkını gözle gördüğüm vay dediğim bi yöntem fakat bana nedens eçok zormuş gibi geliyorya acep başlasammı dukana çok düşündüm kitabınıd aldım ama yemek yapmay bimediğim mjutfağı sevmediğim için kim hazırlıycak dukana uygun yemek dedim vazgeçtim hep peki merak ettiğim sınırsız bay doyana kadar yiyormusnuz
Yok ya okurken içim bayıldıı çok iş uğraşlıyooo bide ben çabuk bıkan biriiym isveç yaptım 6 gün tavuk salata yemekten sıkıldım her akşamm 7 günü getiremedim 2 kere tekra ettim 1 ay arayla isveçi yine 7 güne gelmedim senki 6 aydan bahsediyosun anammm neysee bari bende aklımın yetiğince protein ağırlıklıı beslenmeyee yada karbonhidratla proteini ayırrak yemeğe çalışıyorum buarada ben yılbaşından beri ekmek yemiyorum geçn sene ağustosta nişlanlandım nişanımda 84 kg dum ve çok üzgündüm nası kg vermden nişanlnadım ben diye 46 beden elbise alarak beğenrek değil olan elbiseyi almanın verdiği mutsuzlukla çok üzgündüm ama nişan oldu bana biii rahatlama geldi düğüne 1 sene var zaten ben diete başlıycamm kesin kg vericem başlmadan yiyim son kez son hafta son gün derken ben 2 ayda oldummu 84 den 99 2 ay bile geçmemiştiki 15 kg aldımm bu sefer nişandaki ağldığım kilomu arar oldum sonra başldım dietee ama 10 gün geçmiyor pes ediyor ekmeğe dayanamayıp bozuyodum 3 ileri 2 geri derken dedim bende bu ekmek aşkı olduğu sürece ben bu dietleri hep bozucam çareyi yemin etmekte buldumn yılbaşından beri azıma ekmek sokmadım ama bazı haftasonlarıı simit yediğim oldu (ben ekmeğe yemin ettim simide değildiki )
:) neyse sonra verdim 13 kg 86 oldum ama bi sıkldım yavaş giitkçe sinirlendim ev kuruyoz eşya halı perde beyaz eşyaa mobilya derkenn koşturmaca bi gevşedim ben bahanede var nasılsaaa geri aldım hemen 2 kg yuu 88 oldum ama ekmk yemediğim için fazla almadan ucuz atlattım o 2 ayıı yani beni,m için büüyk başarıı
zaman daraldı artık benim için 9 ağustos düğün tarihim 3 ayım kaldıı 75 olsam yine bi nevi tatmin olucam şu gıdığım olmıycak en azındann yani lafın özüüü bu kadar yazdıktan sonraa şuan bu eski takımın toplanması varya benim için kurtarıcı olduu
yakarcım aynen dediğin gibi biz iştahlı insanlarız ve devamlı kontrollü yeme mecburuiyetindeyiz
ama şükrediyorum hastalıktan ilaçtan kortizonlardan almadım yedimde aldım yani kaderim değil aptallığımdan ve bu kilo herzman engelleyici oldu benii yaşam standardımı düşürdüü 31 oldum hala aynı dertteyim okul gençlik flört derken hal bu konu ızııdrapmı benim için evet demmeki ben 60 ım ageldiğimdee kilo ban deret olacakkk bu sefer doktor şekrin var klostrlün var kilon varr ver dicek ya Allah günah yazmasın kilolu tabut bile problem olur yaaa nası sığcam
yakar tüylerimi ürpettin ya ben gene sıpmmak dedim patlamak nedemk ya
ya bende şu çevremdekiii yorumlardan bıktımm diet yapma zayıfla diyet yaprım zayıflarım nasılsa geri alıcaksın bünyen böle senin nasılsa evlenceksinya bak 2 katı olcaksın hamile kalcaksınya üsütne 30 daha alırsın ayyyyyyyyy artık bende nası dolduysam hüseyine diyorumki hayatım nikahta san kendimi teslim edicem nasipse misal 75 kg tamadır geririne karışmam artıkk herkes böle böle diyoo bu evlilikte ne varsa kontrol senşin elinde dedim artık yemekmi yaptırmazsın ekmek aburcuburmu aldırmazsın velhasışl san bırakıyorum kontrolü bana kilo aldırmıcaksın dedim alırsamda senin suçun :)
nişanlımda vıt vıtt başlamıştı artık ben 99 u görüncee oda 110 kilo ama boyluu ço kg dyurmuyorr inşallah winston gibi oluruz karıkoca diette
burda tanıdı bi firmnaın sekreteri 85 den 60 adüşmüş benim patron geldii varya primanın sekreterini gör incecik olmuş kzı tanıyamdım ben tabi hemen kıksançlıktan o evlenmişlti hamileydi çocuk doğmuştur size öle gelmiştir ertesi gün o firmayı ardım kıza direk sen nası zayıfladınyaa diyerekten giridm konuyaa dedi düğünümde 85 kg gelin oldum doğum falan da yaptım kocam çok destek dedi beraber hep meyve sebze iyiye yie 60 oldum eş önemli dediii ayy deidm umutlandım iiy iy hüseyin bana kilo aldırmazz hoş adamla 3,5 sendir beraberiz benim yanımda iştahı kesilir yemezz ama çevresi arakadaşlrı anne bab herkes bu varya buu çok yiyooo bişey bırakmıyoo hele kv deerki sabah yemeğim var diye güvenip dışarı çıkarım bi bakrım koca tencere boşş gecden yiyo kalanıda sabah yiyooo :) dedim hayatımm hayırdır sen benim yanımdamı iştahın kesiliyorrr (sanırım bana örnek olmaya çalışıyor ) bend esaf saf sen yemiyosun hareketsil<zikten kilo alıyosun derdimm ahah safım saff
yakar vallahii üzülüyorumda kendime niyemi kendimi zayıf hayal bile edemiorumyaa yani okadar uzak geliyor bana en son nezman ince belli zayıftım hatırlamıyuorum kendimi bildim bileli etli butluytum tabiri caizse aktif spor yaptığım dönmelede bile +65 ağır siklet sayılırdı kickboks ta yani ben günde 3 antremnalı zmanlarımda bile 68 kg ydum yaş 15-23 yaş arsı sonrası sporu bırakmamla hopppp her sene 10 ar 10 ar 99 a kadar geldim haplarka dietlerle çok verdiğim yazlar oldu oda 68di 68in aşağısını yine hiç görmedim gerçekten ülzüyorum kafamda bilinç altımda zayıf bi resim hayal,i bile yok kendimi gördüğüm
yakar senin çocukların vardı diymi yani evde mecbur kalorili yemeklr yapıyorsun diymi tatlısı tuzlusu pastası keki
ay yakarr işte bu yaa varyaa çok kötü bi durumya lezizi gözüken ytemekle uğraşıyon iradenle uğraşıyon bide eksta eşine çocuklara hazırlıyıp ikram ediyon sen varya harikasın arakadaşım hala obez olmadığın için eşin o yemeğe hala 80 kilo hemeii gıcık oluyorum iştee yiyerek nası kilo koruyo bu adamlar yaa
Ayy işte bu gbi durumlarda iyki nişanşlımda şişko diye seviniyorumm :)
ben anneme neler ediyom ne laflar ne sitmler annemde der sen yemi yon diye bizdemi yemiyceezz tut boğazını sen yeme der
bide annem böle kıl tipler vardırya herkese laf bulan nası kilolu nası şişko şuna bak ne hald enası yüüryo (kendisi zayıftaa hatunun ) bend ehep derim senin yüüznnden ben bmöleyim hep milleti kınamışsın ben şiştim allah başına verdii beimkiside teselli işte kendim hariç herşeyi suçluyom kilom konusunda :)
Ayy işte bu gbi durumlarda iyki nişanşlımda şişko diye seviniyorumm :)
ben anneme neler ediyom ne laflar ne sitmler annemde der sen yemi yon diye bizdemi yemiyceezz tut boğazını sen yeme der
bide annem böle kıl tipler vardırya herkese laf bulan nası kilolu nası şişko şuna bak ne hald enası yüüryo (kendisi zayıftaa hatunun ) bend ehep derim senin yüüznnden ben bmöleyim hep milleti kınamışsın ben şiştim allah başına verdii beimkiside teselli işte kendim hariç herşeyi suçluyom kilom konusunda :)
NEYSE BENİM MESAİ BİİT SALONA ORDANDA EVE GÖRÜŞÜRÜZ YAKARCIM 2 ÇCUK ANNESİ Bİ HATUN OLARAKK KENDİNİ BIRAKMIŞ SALMIŞ DEĞİLDE HALA MÜCEDALEN HIRSIN İÇİN SENİ TEBRİK EDERİM BEN BEKAR BÖYLEYSEM 2 ÇOCUKLU NASI OLURUM BİLEMİYORUIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?