- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Ben çıkayım sen görme o zaman:))günaydın hanımlar geçmişi okudum evet telefonum bozuk katılamadım yazamadım ben hala 99 um sanırım dahada azaltmam gerekiyor yediklerimi yada spor yapmam ama sütümü sağdığım biberonun 3/1 ini doldurur oldum artık kzım buaraa durmuyor süt azaldımı diye düşünüytorum açlığımda bişeye yaramıyorki anlamış değilim sanırım 8 kg verdim sonrası durdu yada dediğim gibi bişeyleri, değişt,irmem lazım ama motive değilim bi gazlanıyom hadi diyom ertesi gün fıs tartıda vermedğimi görüp winstonun verdiğini gördükçe morelim bzoluyor :)
Tabii yahu 2 ayda biter işin senin çok verilecek kilon yok zaten.winston haklisin bacim. ben bu elma diyetini bir kaç gün deneyeyim de bi motive olayım siye yapiyorum sonrasinda burda diyetisyene giden arkadaşlar var diyordum ya onların listeden yapicam. ayça kaya listesi gibi yani. 2 3 ay adam gibi yapsam istedigim kiloya rahatlikla inerim hem canım da bir şey istemeden rahat rahat yaparım. boyle o yasak bu cıss olunca anacım bildiğin tarhaba çorbasına bile aşeriyor insan. Dukan yaparken bir ısırık elmaya bile hasret kaldım
Yahu hala anlayabilmiş değilim nasıl doyduğunu. Ki insan emzirirken gerçekten çok acıkır. emzirmeyi bırak ben normal zamanda sabah öğlen bu kadar yemekle duramıyorum. Koca gün 4 elma yedim sabah kahvaltı yaptım şu an midem kazınıyor. Sen nasıl dayanıyorsun bacım şunun yolu yöntemi nedir böyle yahu.Gün sonu
Sabah dukan kahvaltısı
Öğlen buğdaylı ıspanak, yarım ananas
1 km yürüyüş
3lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?