Eski dostlar burada

Selam kızlar. 1 haftadır hem tartılamadım hemde fena halde sapıttım. Kesin verdiğim 4 kiloyuda geri aldım. Halimden anlıyorum. Tartıya da pil almayı unuttum üstelik. Ne yapsam diye kara kara düşünüyorum sürekli. Bilmiyorum bir türlü motive olamıyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Azim falan kalmadı. Son çare yarın yeni bir şey deneyeyim dedim.
Yarın bütün gün meyve yemeyi düşünüyorum bir sonraki gün bütün gün sebze ( artık ne yiyeceksem ) diğer gün protein, ondan sonra pirinç lapası yaparım yaparım belki. Böyle böyle belki biraz kilo verirsem motive olurum. belki gaza gelirim. Burada da sanki sürekli kendimiz çalıp kendimiz söylüyoruz 4 kişi ile valla pek bir şey olmuyor gibi. bir tek aramızda düzenli beslenen Winston var onu da gördükçe utanıyorum kendimden hem emzirip hem o kadar az yediği için. kendime ha bire bir şeyler arıyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum vallahi.

Valla bacılar ben size omzumda bebekle hep yazıyorum, gırgırına azimliyiz motiveyiz azim doluyuz yeni kararlar , aktif katılım vs dedi ama grupça gazımız 1 hafta sürdü, sonrası fıs. Aslında 4 kişiyle de 2 kişiyle de olur ama içten istemek, motivasyon önemli.
Ben bazen size ısrar etmiş ve sizi zorla buraya getirmiş gibi hissediyorum bacılar. Keşke birbirimizi motive etsek, birinin detoksu başkasının sporu öbürünün diyeti, içtiği su vs vs heyecanlandırsa bizi.
Kalabalıklar heyecanlandıraxak derseniz yeni grup açalım, zayıflama gruplarına katılın ya da başka bir şey yapalım ama hem sohbet dönmüyor hem motivasyon, istikrar yok, grup çok dayanmaz gibi.

Cumartesi pazar menüm(aynı)
Sabah; dukan kahvaltısı
Öğlen; 2 etimekli yoğurt( ev bakıyoruz yemeğe fırsatım olmadı)

Aralarda yeşil çay, sütlü kahve, humana, rezene, 2,5 lt su,1er saat yürüyüş.

günaydın kızlar. tamam artık adam gibi basliyorum. sabah tostumu yedim günün kalanında elma yiycem insallah

günaydın hanımlar geçmişi okudum evet telefonum bozuk katılamadım yazamadım ben hala 99 um sanırım dahada azaltmam gerekiyor yediklerimi yada spor yapmam ama sütümü sağdığım biberonun 3/1 ini doldurur oldum artık kzım buaraa durmuyor süt azaldımı diye düşünüytorum açlığımda bişeye yaramıyorki anlamış değilim sanırım 8 kg verdim sonrası durdu yada dediğim gibi bişeyleri, değişt,irmem lazım ama motive değilim bi gazlanıyom hadi diyom ertesi gün fıs tartıda vermedğimi görüp winstonun verdiğini gördükçe morelim bzoluyor :)

Ben çıkayım sen görme o zaman:))
Valla ister bunak deyin ister koca ağız gene yazacağım sizin bir yolunuz yok.
Kendimden biliyorum en duraklayıp bi cacık yapamadığım zamanlar yok lahana detoksu yapayım yok isveç diyeti yapayım diye habire diyet deneyip sonra kıtlıktan çıkmış gibi yiyip başa döndüğüm zamanlardı.
Karatay olur monti olur atkins olur yahu bir hafta sonu okuyup not alsanız, liste yapsanız ne güzel olacak. Ya aynı şeyleri yiyip sıkılıp diyetleri patlatıyorsunuz ya aç kalıp saldırıp patlatıyorsunuz. Elbet size uyan, tok tutan diyet bulursunuz.

Cumartesi kontrole gittik, kız tüm iştahsızlığına rağmen 800 gr almış, dr sütümü iyi buldu, proteine devam et böyle dedi. Sana bakıyorum da ne yumurta ne süt ne peynir. Elma ile bisküvi ile kahve ile vücut nasıl süt yapsın tatlım?

SÜTLÜ NESCAFE İÇİYORUM BOL BOL SÜTÜN İÇİNE 1 KAŞIK KAHVE ATIYOM ÖĞLENLERİ ZATEN İŞTEYİM DİYE MENÜ YİYORUM MAŞALLAH BENİM KIZ 1,100 GRAM ALMIŞTIDA EŞİMLE BİZ ACABA OBEZ OLMASIN DEMİŞTİK DR DEDİĞİN GİBİ 8 AYDAN SONRA O KİLOLARI ALMIYOR ARTIK BEBİŞLER BOYA GDİYOO HAREKETLENİYO FALAN

winston haklisin bacim. ben bu elma diyetini bir kaç gün deneyeyim de bi motive olayım siye yapiyorum sonrasinda burda diyetisyene giden arkadaşlar var diyordum ya onların listeden yapicam. ayça kaya listesi gibi yani. 2 3 ay adam gibi yapsam istedigim kiloya rahatlikla inerim hem canım da bir şey istemeden rahat rahat yaparım. boyle o yasak bu cıss olunca anacım bildiğin tarhaba çorbasına bile aşeriyor insan. Dukan yaparken bir ısırık elmaya bile hasret kaldım

elmaya devam arada içim bayıldı elmadan yanlız. iki yemek kaşıgı yogurt icine acı biber, nane, chia tohumu karıştırdım.yedim iyi geldi. vu chia tohumu da yeni modaymış biraz kalorili bir şey ama 1 çay kaşıgı kattım.yoğurta epey açlıgımı bastırdı. sabahtan beri 2 litre suyumu bitirdim. 45 dakikada yürüyüş yaptım. ohhhh sefam olsun

Tabii yahu 2 ayda biter işin senin çok verilecek kilon yok zaten.
Ben de yol yöntem diyorum da aslında benim de net yolum yok, sadece günde 2 öğün fix bir de sabah protein kahvaltısı hep aynı, öğlene sebze pro bazen meyve gibi gidiyorum. İnsan kendine uygunu buluyor zaten bir şekilde.,
O dediğin tohumu kullanıp kilo veremeyen üstüne kilo alan arkadaşım var dikkat et bacım.

Masal yok bacım o tohumu bende pek kullanmaya niyetli değilim. Benimde arkadaşım aldıydı. bende merakımdan tadına baktım. epey kalorili olduğunu duyunca zaten kullanmam.
Bende akşam kayınvalidem fırında garip bir balık yapmıştı bir iki çatal ondan ve bir iki çatal da salatalık yedim. şimdi de fena karnım aç. olmadı gece de şu pul biber yoğurt limon yerim.

Gün sonu
Sabah dukan kahvaltısı
Öğlen buğdaylı ıspanak, yarım ananas
1 km yürüyüş
3lt su
Yahu hala anlayabilmiş değilim nasıl doyduğunu. Ki insan emzirirken gerçekten çok acıkır. emzirmeyi bırak ben normal zamanda sabah öğlen bu kadar yemekle duramıyorum. Koca gün 4 elma yedim sabah kahvaltı yaptım şu an midem kazınıyor. Sen nasıl dayanıyorsun bacım şunun yolu yöntemi nedir böyle yahu.

Bu arada saat 8:30 eve daha yeni geldim. Bulaşıklar beni bekler, kızımın dersleri var. Evler darmadağın hangi birini yapıcam bilmiyorum. Vallahi yetişemiyorum artık bu işlere. Geçen yarım gün için eve bir kadın alayım dedim. Kadın 4 saat normal temizlik yaptı sadece 70 lira aldı. Ne cam ne kapı sildi. Sadece standar ev süpürdü toz aldı yerleri sildi. Eşim desen bu aralar oturduğu yerden çay ister oldu zaten gece de hep geç geliyor geldiğinde de yarım saat çocuklara bak bari diyorum neymiş efendim çocuklar durmuyormuş onda diye gidip salonda uyuyor. Vallahi neye ne zaman yetişeceğim bilemez oldum bu aralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…