Eski dostlar burada

hayırdır ikidir tavuk asla yemem falan diyosunn yoksa dukan yaparkenmi bıktın
Tavukları antibiyotikli ve sağlıksız buluyorum, özellikle kız çocuklarda erken ergenlik başlatıyor, emzirirken kıza geçmesini istemiyorum. Kıza da yedirmeyeceğim.
Ha köyde falan olsam özgür gezen tavuktu köytavuğuydu o başka ama market tavuğunu bırakalı 1,5 seneden fazla oldu, aynı şekilde sucuk, salam, sosisi de bıraktık eşimle ve asitli içecekleri de.

çok doğru bir karar. benim evde de pişmez tavuk. diyet ayağına alıyorum. onuda sadece ben yiyorum. 1 kere yersem 10 gün tiksiniyorum.ayran ve şalam dışında bişey içmiyoruz. şu ekmeği unu bir bıraksam kilo problemim olmayacak yeminle

cumartesi sapıtmadım. ama dün coştum. atak gibi kriz gibi ne kahvaltı nede akşam yemek yemedim. ama durmadan tatlı birşeyler aradım. yedim. her zaman ki tutarsızlıklarım. sabah da tartıya çıkmaya korktum.

bu hafta kesin merkür bi yere girdi herkesde gümletmiş dietleri masal hariç ama onunda canı çekmiş:)

Eklentiler

• vvvvv.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 42
bu hafta kesin merkür bi yere girdi herkesde gümletmiş dietleri masal hariç ama onunda canı çekmiş:)

Genelde burda hep haftasonu yeniliyor pazartesi itiraf, çarşamba mutsuz tartı fotosu, perşembe gaza geliş cumartesi bırakış gibi.
Bence bir şeyler yapalım, isterseniz tartı gününü pzt yapalım.

Detokslar, sular, menüler, özendirici sporlar , tartıda görülen güzel rakamlar, alınan giyilen şık kıyafetler vs vs ile motive edelim birbirimizi.

masal tartıyı pazartesine almak aslında gayet mantiklı. hatta arada gün olsun.pazartesi persembe yapabiliriz

Cuma da diğer gruptayım, pzt perşembe cuma artık tartı manyağı olurum.
İsterseniz haftasonu kaçamak yapanın cezası olsun, 2 hafta hem pzt hem Çarşamba tartılıp koysun belki vazgeçer kaçamaktan.
Bu sefer de yakar bacı kural yasak istemiyordu bünye gereği.
Böyle kalsın değiştirmeyelim, herkes kendine iyi geleni bilir zaten.

Beni adam edecekse kırbaç bile olsun.
Of ya 63 65 derken 67 oldum.

günaydın telefonum ekranı kırıldı giremiyorum buraya kiracımız anahtarı komşuya bırakıp kaçmış kira borcu fatura taktı giti bize eşim artık dayanmaıyom çıkıcam işten diyoo neyse evi kiraya veririz daha iyi kurtulduk dedik eve bakmaya gittik ev fena kimse durmaz kartonpiyerler bildiğin sarı olmuş mutfaktaki parkelr su yemekten hepsi şişmiş kapılar kremden kahveye mutfak dolapları yağdan kirden renk değiştirmiş evede bakım lazım para lazım diet hariç herşeyi yazdım

masal kırmıızı biberli yoğurdu dr sordum bende yapacaktımki ben 1 tabak çorbay 2 yemek kaşığı kırmızı biber döküp yiyen insandım
dr sütünüze tadı geçer çocuk emmeyi bırakabilir kullanmayın dedi bilgin olsun

Son düzenleme:
evin mi var derdin var.

Bende devam ediyorum kızlar. Sabah dukan ekmeği ile tost öğlen ve akşam salata yiyorum bu aralar. O yüzden pek menü yazamıyorum.

Selam kızlar. Başıma gelmeyen kalmadı. Perşembe cuma süperdi amemiyat sonrası.

Cumartesi pazar korkunçtu. Ameliyat yerim iltahap kaptı. Diri diri dikişlerimi açtılar. Şindi yara açık günde 2 kez pansuman yapıluyor.

Çektiğim ağrınınt tarifi yok. Sırt üstü yatamuyorum yüz üstü alışmamışım diy hep yan yatmaktan kalçalarım ağırdı. Gece ağlayarak uyanmama bile sebep oluyor.

Hayattan soğudum.

kızlar tartımın pili bitmiş tartılamadım. masal sen derken benimki bitti. hafta sonu alabilirim anca.

canım çok geçmiş olsun. çok zor bir ameliyatmış bende o yüzden korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…