- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.234
- 498
Tavukları antibiyotikli ve sağlıksız buluyorum, özellikle kız çocuklarda erken ergenlik başlatıyor, emzirirken kıza geçmesini istemiyorum. Kıza da yedirmeyeceğim.hayırdır ikidir tavuk asla yemem falan diyosunn yoksa dukan yaparkenmi bıktın
çok doğru bir karar. benim evde de pişmez tavuk. diyet ayağına alıyorum. onuda sadece ben yiyorum. 1 kere yersem 10 gün tiksiniyorum.ayran ve şalam dışında bişey içmiyoruz. şu ekmeği unu bir bıraksam kilo problemim olmayacak yeminleTavukları antibiyotikli ve sağlıksız buluyorum, özellikle kız çocuklarda erken ergenlik başlatıyor, emzirirken kıza geçmesini istemiyorum. Kıza da yedirmeyeceğim.
Ha köyde falan olsam özgür gezen tavuktu köytavuğuydu o başka ama market tavuğunu bırakalı 1,5 seneden fazla oldu, aynı şekilde sucuk, salam, sosisi de bıraktık eşimle ve asitli içecekleri de.
bu hafta kesin merkür bi yere girdi herkesde gümletmiş dietleri masal hariç ama onunda canı çekmiş:)
evin mi var derdin var.günaydın telefonum ekranı kırıldı giremiyorum buraya kiracımız anahtarı komşuya bırakıp kaçmış kira borcu fatura taktı giti bize eşim artık dayanmaıyom çıkıcam işten diyoo neyse evi kiraya veririz daha iyi kurtulduk dedik eve bakmaya gittik ev fena kimse durmaz kartonpiyerler bildiğin sarı olmuş mutfaktaki parkelr su yemekten hepsi şişmiş kapılar kremden kahveye mutfak dolapları yağdan kirden renk değiştirmiş evede bakım lazım para lazım diet hariç herşeyi yazdım
masal kırmıızı biberli yoğurdu dr sordum bende yapacaktımki ben 1 tabak çorbay 2 yemek kaşığı kırmızı biber döküp yiyen insandım
dr sütünüze tadı geçer çocuk emmeyi bırakabilir kullanmayın dedi bilgin olsun
Ben bozmadım devam ediyorum.VAYY KİMSENİN UĞRAMAMASI DEMEK DİETLER YALN OLDU DEMEK MASAL
Çok haklısın ben iyice dibe vurdumVAYY KİMSENİN UĞRAMAMASI DEMEK DİETLER YALN OLDU DEMEK MASAL
canım çok geçmiş olsun. çok zor bir ameliyatmış bende o yüzden korkuyorumSelam kızlar. Başıma gelmeyen kalmadı. Perşembe cuma süperdi amemiyat sonrası.
Cumartesi pazar korkunçtu. Ameliyat yerim iltahap kaptı. Diri diri dikişlerimi açtılar. Şindi yara açık günde 2 kez pansuman yapıluyor.
Çektiğim ağrınınt tarifi yok. Sırt üstü yatamuyorum yüz üstü alışmamışım diy hep yan yatmaktan kalçalarım ağırdı. Gece ağlayarak uyanmama bile sebep oluyor.
Hayattan soğudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?