Eski dostlar burada

merhaba kızlar
sabah regl olmuşum. her yer batmış. onu temizliyecem diye uğraşırken unuttum tartılmayı. akşam tartılıp yazarım.
bu hafta çok yoğunum . hep arazideyim. uğrayamıyorum.

]Gün sonu;

Sabah; dukan kahvaltısı
Öğlen; 4 parça kemikli et, yoğurt
Su; 3lt
Rezene, humana, şekersiZ türk kahvesi
Kızı yıkadım bugün spora çıkamadık

hafif bir akşam diliyorum.

Geçen haftayı da yazalım bacılar.
Bilmiyoruz eski kiloları sonuçta.

Haftaya sallayalım burayı güzel hafif sonuçlarla inşallah

Amannnn utançtan bacım.fotoyu atıp kaçtım.
Geçen hafta 67.300
Bu hafta. 68.000
+700
Sanırım bazen yüzeye çıkmak için dibe vurmak gerek. İçime nihat doğan kaçtı sanki
Ahanda Nisan geldi haziranda allah belamı versin emi demeyeyim.

+700ün lafı olmaz.
-700 ,- 700 yollarsın bacım.

Kızlar hani günde 5 mesaj, cezalar, motivasyon, kararlılık, mekikler ve diğer sporlar?

Ben 2 km yürüyüp geldim kız kucağımda.
Birbirimizi coştursak, motive etsek diyorum, haydin.

Kızlar hani günde 5 mesaj, cezalar, motivasyon, kararlılık, mekikler ve diğer sporlar?

Ben 2 km yürüyüp geldim kız kucağımda.
Birbirimizi coştursak, motive etsek diyorum, haydin.
maşallah diyorum. 2 km haaa hımmmm diyorum. akşam bende başlıyorum. adam gibi menülerle burda olacağım. gırgırına aloooo nerdesin.......
sezen ve mabal istikrarlı maşallah bizde silkelenip kendimize gelelim.

maşallah diyorum. 2 km haaa hımmmm diyorum. akşam bende başlıyorum. adam gibi menülerle burda olacağım. gırgırına aloooo nerdesin.......
sezen ve mabal istikrarlı maşallah bizde silkelenip kendimize gelelim.
Uzakta bi migros var ananası bahane edip oraya yürüdüm, dönüşte de kızla parkta turlarıZ dedim ama yarım saat sürdü gidip gelmek, baktım benimki kanguru altından meme arıyor dedim uyuyacak kesin, parka girdim uyudu şaka gibi, parkta spor olsun diye ben biraz yürüdüm, sonra baktım yaşlı teyzeler kötü kötü bakıyor, şimdi "götür yatağına yatır yavrum ne öyle kanguru hayvanı gibi içine şokmuşsun "derler diye eve geldim. Kız tabii yolda uyudu pil doldurdu, ben dayak yemiş gibiyim.

Öyle ya da böyle, yorulmadan emeksiz yemek olmuyor.

Çok haklısın.emek vermeden olmuyor.yaşayan örneğiyim. Bugün eski fotoğraflara baktım.neyken ne olmuşum dedim.gerçekten istesen gene olursun dedim.halim berbat daha ne bekliyorsam.birazdan çocukları yedirip yürüyüşe çıkarım.

Menü içler acısı olduğu için yazmayacağım
Yürüdüm geldim.her yer cıvıl cıvıl.insanlar ne güzel spor yapıyor yürüyor.en tombul ben ve 2 yaşlı teyzeyi.çok pis utandım
.

Günaydınlar,
Bugün 88'i gördüm.
108 ile doğuma girince, kızım 5. Ayına dün girdi 5 ayda 20 kilo vermişim, tabii son bir ay hariç diyetsiz ve saçma sapan dışardan beslenerek. Keşke daha bilinçli hamilelik yaşasaydım diyorum ama yürümem yasaktı, ye yat anca böyle oldu. Doğurduktan sonra da zaten ilk 75 gün hiç uyumadım o ara koltuk kenarında istiflenen paketli ne varsa onu yedim, sonrasında da koalamla gene yemek yapamayıp hep dışardan söyledik taaki Yavaş yavaş bir düZen oluşturana kadar ki bu 4. Ayı buldu.

Kendime not olsun, 2. Hamilelik öncesi biraz ekstradan zayıflayayım ki aldığım kilolar beni bu kadar ayı yapmasın.

108 ile doğuma girdim şimdi 88im. 10 kilo daha verince hamile kaldığım kiloya iniyorum. Bir 5 kilo da öyle böyle versem 38 beden ve sağlıklı vücuda geri dönüş insallah. Kaba bi hesapla 15 kilom var. Temmuz 11da tatile çıkıyoruz. 3 aya yakın vaktim var. Her ay 4 kilo bile gitse, yavaş yavaş hedefe ulaşırım gibi. Biraz da spora ağırlık versem bence bu iş olur.(evet kendi kendime yazıyorum)

Sizlerin hedefleri nasıl? Kendinize yaptığınız bir plan ve zamanlama var mı kafanızda?

Bugünden itibaren 1 aylık zaman diliminde 6 kilo verip 60 ı görmek istiyorum. Ramazana kadar bu işi bitirmek istiyorum.
Akşamları yürüyüşe başladım. Bunun yanında unlu gıdaları bıçak gibi kesiyorum kızlar. sigara gibi alkol birden kesiyorum
Yok öyle 1 dilim 1 lokma demeyeceğim.
Sebze ve protein yapacağım.çok sıkıldım artık diyet yapıp ama aynı yerde debelenmekten.ramazan ayına en az 55_57 olmak istiyorum.

Menü
Sabah
Yumurta peynir salatalık domates
Öğle
Patlıcan yemeği yoğurt salata
Ara
10 kuru üzüm 10 yer fıstığı
Akşam
Taze fasulye cacık
Yürüyüş e gideceğim.
Şimdilik bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…