- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.234
- 498
tebrik ederim arkadaşım. bin kere maşallah.Geçen çarşamba 90.1
Bugün 89.3
Kolay gelsin kardeş, gezinirken kalori gider öyle düşün, ne güzel.merhaba kızlar
sabah regl olmuşum. her yer batmış. onu temizliyecem diye uğraşırken unuttum tartılmayı. akşam tartılıp yazarım.
bu hafta çok yoğunum . hep arazideyim. uğrayamıyorum.
Geçen haftayı da yazalım bacılar.
Geçen haftayı da yazalım bacılar.
Bilmiyoruz eski kiloları sonuçta.
Haftaya sallayalım burayı güzel hafif sonuçlarla inşallah
+700ün lafı olmaz.Amannnn utançtan bacım.fotoyu atıp kaçtım.
Geçen hafta 67.300
Bu hafta. 68.000
+700
Sanırım bazen yüzeye çıkmak için dibe vurmak gerek. İçime nihat doğan kaçtı sanki
Ahanda Nisan geldi haziranda allah belamı versin emi demeyeyim.
ayyy ne güzel moral veriyorsun. mesai saatleri düzenlendi.sabah veya akşam işleri bitirdikten sonra yürüyüşe gideceğim. hızlı kilo verirsem motivasyonum artar inş.+700ün lafı olmaz.
-700 ,- 700 yollarsın bacım.
maşallah diyorum. 2 km haaa hımmmm diyorum. akşam bende başlıyorum. adam gibi menülerle burda olacağım. gırgırına aloooo nerdesin.......Kızlar hani günde 5 mesaj, cezalar, motivasyon, kararlılık, mekikler ve diğer sporlar?
Ben 2 km yürüyüp geldim kız kucağımda.
Birbirimizi coştursak, motive etsek diyorum, haydin.
Uzakta bi migros var ananası bahane edip oraya yürüdüm, dönüşte de kızla parkta turlarıZ dedim ama yarım saat sürdü gidip gelmek, baktım benimki kanguru altından meme arıyor dedim uyuyacak kesin, parka girdim uyudu şaka gibi, parkta spor olsun diye ben biraz yürüdüm, sonra baktım yaşlı teyzeler kötü kötü bakıyor, şimdi "götür yatağına yatır yavrum ne öyle kanguru hayvanı gibi içine şokmuşsun "derler diye eve geldim. Kız tabii yolda uyudu pil doldurdu, ben dayak yemiş gibiyim.maşallah diyorum. 2 km haaa hımmmm diyorum. akşam bende başlıyorum. adam gibi menülerle burda olacağım. gırgırına aloooo nerdesin.......
sezen ve mabal istikrarlı maşallah bizde silkelenip kendimize gelelim.
Uzakta bi migros var ananası bahane edip oraya yürüdüm, dönüşte de kızla parkta turlarıZ dedim ama yarım saat sürdü gidip gelmek, baktım benimki kanguru altından meme arıyor dedim uyuyacak kesin, parka girdim uyudu şaka gibi, parkta spor olsun diye ben biraz yürüdüm, sonra baktım yaşlı teyzeler kötü kötü bakıyor, şimdi "götür yatağına yatır yavrum ne öyle kanguru hayvanı gibi içine şokmuşsun "derler diye eve geldim. Kız tabii yolda uyudu pil doldurdu, ben dayak yemiş gibiyim.
Öyle ya da böyle, yorulmadan emeksiz yemek olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?