canım tam olarak istanbulu bilmiyorum ben ama annemlerin ev hem yenibosna diye geçiyouş hem bahçelievler diye geçiyomuş
ama yeni bosna metrosunun ordaymış
bende geldim,işlerimi hallettim
pamuğum alttan gördüm yukarı çık hadi:)))
haktancım hoşegeldin canımmmm....
hadi amaaa eller havayaaa moduna girelim zemuszemus zemuszemus
bende iyiyim canım çok şükür
biz perşembe günü istanbula gidiyoruzzemuszemus
aslında bayram için gitcektik bayramda yani ama eşime görev çıktı istanbulda hemde 1 gun daha fazla tatil yapmış olcak
zemuszemus
kadir geceniz mübarek olsun kızlar...
bende geldimm...
nasılsınız arkadaşlar keyifler yerindemi.... ben dün misafir ağırladım yine.. bu aralar yoğun geçiyor biraz.haktan tatile erken başlayacaksın yani ne güzel, sevindim senin adına
kızlarr biz geldikk
bugün doktora gittikkk büyümüş sıpam ama uyuyordu yine babaya çekti sanırım:)
bideee cinsiyetimiz de yanılma payı da içinde olmak üzere belli oldu sanki:)
ay şekerleriiim sizi çok özledim bennnn bi bakıp kandilinizi kutlayım dedim çarpıntım başladı az uzanıp geldim ..
kandiliniz mubarek olsun hepinizin dualarınızda bizide unutmayın emi..
dirimim alınyazım jazminim angelımm mısramcım haktancım pokacım mutlukız jnazcım teolog cum simiramiscim neclacım ay aklıma gelmeyen bütün kızlar şekerlikler hepinzii çok özledim umarım hepiniz iyisinizdir arada bakıyorum iyi hissetiğimde kendimi ama siz burda olmuyosunuz bende kendi kendime konuşmayım diye susuyorum ama unutmadım sizi alınyazım dirimim inşallah tez vakitte kocişlerinize kavuşursunuz yazdıklarınızı okurken duygulanıyorum
oy oyyy hoşgeldiniz tatlım maşallah bebişineeee
cinsiyet hakkında gülümsemeyi görünce yüzünd ehemen tahmin ettim sanırım erkek kocişinin istediği gibi :) hayırlısı olsun tatlımmm
iyi diyelim iyi olalım...
ramazanın son günleri artık, biraz zorlamaya başladı.. cumartesiden beri eşimle konuşmuyorum. küstüm ona.. annemi özledim,ailemi görmek istiyorum.. ,
ne diyim işte herşey kötü...
pamuk nasıl gidiyo hamilelik, son günler, zor günler artık dimi..
ay şekerleriiim sizi çok özledim bennnn bi bakıp kandilinizi kutlayım dedim çarpıntım başladı az uzanıp geldim ..
dirimim alınyazım jazminim cssa cımm angelımm mısramcım haktancım pokacım mutlukız jnazcım teolog cum simiramiscim neclacım ay aklıma gelmeyen bütün kızlar şekerlikler hepinzii çok özledim umarım hepiniz iyisinizdir arada bakıyorum iyi hissetiğimde kendimi ama siz burda olmuyosunuz bende kendi kendime konuşmayım diye susuyorum ama unutmadım sizi alınyazım dirimim inşallah tez vakitte kocişlerinize kavuşursunuz yazdıklarınızı okurken duygulanıyorum
kızlarr biz geldikk
aaa biliyorum oraları haktannnnn :)
bende geldimm...
nasılsınız arkadaşlar keyifler yerindemi.... ben dün misafir ağırladım yine.. bu aralar yoğun geçiyor biraz.haktan tatile erken başlayacaksın yani ne güzel, sevindim senin adına
hoşbulduk güzelimm
ama kızda olsa yine aynı gülümseme olacaktı bende :)
tabi doktor benziyor dedi sadece hayırlısı olur inşallahh
dirimcim yanıldı yine:)
iyi diyelim iyi olalım...
ramazanın son günleri artık, biraz zorlamaya başladı.. cumartesiden beri eşimle konuşmuyorum. küstüm ona.. annemi özledim,ailemi görmek istiyorum.. ,
ne diyim işte herşey kötü...
pamuk nasıl gidiyo hamilelik, son günler, zor günler artık dimi..
hoşbulduk güzelimm
Pamukcum inan bizde seni çok özledik canımcım:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Doğum ne zmn canım?
Bu arada seninde kandilin mübarek olsun tatlım:hulya:
]
hoşbulduk güzelimm
canım hoşbulduk.. evet tam sona yaklaştık hayırlısıyla zor ama güzel günelr tabi bi okadarda heyecanlı hayırlısı artık sağlıkla gelir inşallah meleklerim..
hımm sen niye stres yaptınki canım ya .. eşine kırgınlığını bırakıver unutuver değmez be tatlım tamam konuyu bilmiyorum ama uzadıkça üzülürsün aile özlemi zaten bizi bu hale sokan.. hayırlsııyla görürsün ailenide fazla üzmemeye çalış kendini emi tatlım
dirimim alınyazım jazminim cssa cımm angelımm mısramcım haktancım pokacım mutlukız jnazcım teolog cum simiramiscim neclacım ay aklıma gelmeyen bütün kızlar şekerlikler hepinzii çok özledim umarım hepiniz iyisinizdir arada bakıyorum iyi hissetiğimde kendimi ama siz burda olmuyosunuz bende kendi kendime konuşmayım diye susuyorum ama unutmadım sizi alınyazım dirimim inşallah tez vakitte kocişlerinize kavuşursunuz yazdıklarınızı okurken duygulanıyorum
kızlarr biz geldikk
yaa yoksa oralardamı oturuyosun
saol canım evet 1 gün 1 gündür eşimle tatile erken başlicaz gezecez artık istanbulda:)
canım benimm.. doğum aslında her an olabilir hatta geliyolardı zor tuttuk yaramazları içerde serumla ilaçla.. en geç ekimin başına kadar bekleriz dedi dr olağandışı bişey olmassa. şimdi yatıyoruz hep kalkmıyoruz ilaç tedavisi oluyoruz biraz daha beklesin diye miniklerimiz şekercim..
işte böyle şekercim sende iyisindir umarım
:çok üzgünüm::kedi:
hoşgeldin jnaz canım,Allah hayırlı evlatlar versin,iyi olmanıza sevindim
herzamanki gibi yanıldım
of ya bu topikte kızı olan olmayacak mı :gitme:
PAMUĞUM seni çok merak ettim ses çıkmayınca acaba erken doğum mu
gerçekleşti diye düşünmeye başlamıştım.ramazan bayramınada az kaldı :icecream:
canım şansına havalarda serinledi,sıcaklar bunaltmıştı seni,isim belirlediniz mi canım
jazminciğim hoşbulduk şekerim,haftasonuna az kaldı dermişim :kedi:
canım diana hapını 6 ay kullandım,şişkinlik yaptı biraz bende kilo değil ama
ilacı bırakmamla birlikte fos diye indim kaydirigubbakcemile3
kızlar eşime ne görevi verecekler bugün belli olacakmış,inşallah hayırlı bir görev olur
daha izin olayıda belli değilmiş,stres yaptı bende,ek seferlerde doldu
adanaya yürüyerek mi gitsem ne kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?