hayırlısı tabi simicimjnazım hayılısı olsun inşallah.. tam görünmemiş sonuçta, bakarsın güzel bi kızın olur.. önce hayırlısı tabii de..
herkes çocuk istiyomuş ya, pamukla sen bi araya gelince bizim topiğin çocuk isteğide depreşti:)
inşallah canım ya çok istiyorum bende zamanı gelinceolsun dirimcim üzülme herşeyin bi zamanı var
zamanı gelince seninde güzel bi bebişin olur inşallah hayatım
hoşgeldin canımben geldim düştüm ya
bi tatil yapta öle başla kız jasmin :)Ben de nasipse Mayıs gibi başlıcam çalışmalara:kedi:
inşallah ya opuyorumnanaktanDirimcim merak etme tatlışım....Olur yeterki bir deneyin de siz:kedi:
Mutlucum hoşgeldin canım a.s.
tamam canım görüşürüzhayırlısı tabi simicim
sorma iyi mi oluyor kötü mü bilmemm:)
ama kardeşler gelir bizim bebişlere fenamı yerimseniben
[
jazmincim arayayım ben hemenn
kızlarr ben çıkayım annemleri arayayım sonra dinleneyim biraz
öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakınn
opuyorumnanaktanBen de nasipse Mayıs gibi başlıcam çalışmalara:kedi:
yok canım 3,4 tane çocuk demek istemiştim yanijnazım alemmiş kayınpederinde hey allam yaaaklava:
dirimim neee 3 4 mü yok bana göre iki isim bile çok yaa ama babaları taktı.. evet ya çok güzel ikisi bi arada bence çok cici her ne kadar zorlanacak olsamda olucak inşallah 3 ümüz hatta 4 ümüz oyunalr oynuycaz ay hayırlısıyla.. sende hayırlısıyla kavuşucan kızına tatlım çok cici olacağına şimdiden eminim ben..
ağrım tuttu yatma vakti bugün ilk defa iftar için evden çıkıcam bi arkadaşa gidicez çok özlemişim başka yerde iftar yapmayı çok şık bi masa istiyorum ama kursağımda kalcak gibi :kedi: inşallah kötüleşmemde gidebiliriz alkisalkisalkis
hepinize kolay gelsin şekerler bizede dua edin bizde kalkabilirsek şimdi az dinlenip kuran okuyalım diyoruz bebeklerim sesli okuyyup hatim edecektim guya ama bitiremedim
bizi unutmayın hepinizi seviyoruz hayırlı kandiller herkeslere a.s.
jnazım alemmiş kayınpederinde hey allam yaaaklava:
dirimim neee 3 4 mü yok bana göre iki isim bile çok yaa ama babaları taktı.. evet ya çok güzel ikisi bi arada bence çok cici her ne kadar zorlanacak olsamda olucak inşallah 3 ümüz hatta 4 ümüz oyunalr oynuycaz ay hayırlısıyla.. sende hayırlısıyla kavuşucan kızına tatlım çok cici olacağına şimdiden eminim ben..
ağrım tuttu yatma vakti bugün ilk defa iftar için evden çıkıcam bi arkadaşa gidicez çok özlemişim başka yerde iftar yapmayı çok şık bi masa istiyorum ama kursağımda kalcak gibi :kedi: inşallah kötüleşmemde gidebiliriz alkisalkisalkis
hepinize kolay gelsin şekerler bizede dua edin bizde kalkabilirsek şimdi az dinlenip kuran okuyalım diyoruz bebeklerim sesli okuyyup hatim edecektim guya ama bitiremedim
bizi unutmayın hepinizi seviyoruz hayırlı kandiller herkeslere a.s.
daha baya zaman varmış jazmin.. mayıs neden? 2 seneyi doldurmuş oluyosun dimi o zamn
bi tatil yapta öle başla kız jasmin :)
inşallah ya opuyorumnanaktan
tamam canım görüşürüz
kendinize iyi bakın
opuyorumnanaktan
yok canım 3,4 tane çocuk demek istemiştim yani
kaç çocuk düşünüyorsunuz :kedi:
inşallah canım iyi olursun kendinize çok çok iyi bakın
opuyorumnanaktan
hoşgeldin canımslm güzeller yine geldimm hayrlı kandillerrr
canım öğlen bendede problem vardı kısa sürdü amahoşbulduk dirimciğim internette sorun var cnm nedense sinir oldum ya
bi tatil yapta öle başla kız jasmin :)
hoşbulduk jasminciğim bende ikiz bebiş istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?