Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

hayırlısı tabi simicim
sorma iyi mi oluyor kötü mü bilmemm:)
ama kardeşler gelir bizim bebişlere fenamı yerimseniben
[

jazmincim arayayım ben hemenn
kızlarr ben çıkayım annemleri arayayım sonra dinleneyim biraz
öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakınn

Dirimcim merak etme tatlışım....Olur yeterki bir deneyin de siz:kedi:

Mutlucum hoşgeldin canım a.s.

jnazım alemmiş kayınpederinde hey allam yaaa klava:

dirimim neee 3 4 mü yok bana göre iki isim bile çok yaa ama babaları taktı.. evet ya çok güzel ikisi bi arada bence çok cici her ne kadar zorlanacak olsamda olucak inşallah 3 ümüz hatta 4 ümüz oyunalr oynuycaz ay hayırlısıyla.. sende hayırlısıyla kavuşucan kızına tatlım çok cici olacağına şimdiden eminim ben..

ağrım tuttu yatma vakti bugün ilk defa iftar için evden çıkıcam bi arkadaşa gidicez çok özlemişim başka yerde iftar yapmayı çok şık bi masa istiyorum ama kursağımda kalcak gibi :kedi: inşallah kötüleşmemde gidebiliriz alkisalkisalkis

hepinize kolay gelsin şekerler bizede dua edin bizde kalkabilirsek şimdi az dinlenip kuran okuyalım diyoruz bebeklerim sesli okuyyup hatim edecektim guya ama bitiremedim

bizi unutmayın hepinizi seviyoruz hayırlı kandiller herkeslere a.s.

daha baya zaman varmış jazmin.. mayıs neden? 2 seneyi doldurmuş oluyosun dimi o zamn

jnaz pamukşeker güle güle canlarım dualarınızda bizide eksik etmeyin allaha emanet olun öpüyorum sizi

Dirimcim merak etme tatlışım....Olur yeterki bir deneyin de siz:kedi:

Mutlucum hoşgeldin canım a.s.
inşallah ya opuyorumnanaktan

tamam canım görüşürüz
kendinize iyi bakın

Ben de nasipse Mayıs gibi başlıcam çalışmalara:kedi:
opuyorumnanaktan

yok canım 3,4 tane çocuk demek istemiştim yani
kaç çocuk düşünüyorsunuz :kedi:
inşallah canım iyi olursun kendinize çok çok iyi bakın
opuyorumnanaktan

Canım hayırlı iftarlar şimdiden sana.
Allah kolaylık versin canım.Tüm dualarımız seninle.

Öpüyorum siziŞeniz

daha baya zaman varmış jazmin.. mayıs neden? 2 seneyi doldurmuş oluyosun dimi o zamn

Hem öyle canım hem de birinci operasyon sonunda rahmim bir kendini toparlasın diyorum.

3-4 çocuk muuuuuuuuuuuuuuuuakannehirakannehir

DıRıMCıĞıM kan şekeri sorunu yaşıyorum oruç benimi benmi orucu tutuyorum bilmiyorum cnm başımın ağrısından duramıyorum senin nasıl gidiyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…