A
aLiNyAziMsIn
Ziyaretçi
kız sana el sallayacaktım uçmıuşsun bilem :gitme:uçalım ozamankaydirigubbakcemile3
10 dakikaya çıkıcam zaten
bana camdan el salla dermişim kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3
canım eski günlere döndüm bende isitfa edip ertesi gün başlamıştım
eski müdürüm çıldırmıştı aklıma geldi,istifa edeceğimi son gün söylemiştim çünki :kedi:
canım arkadaşım benim opuyorumnanaktan[
bende iyiyim canım ya işte aynı
dostlarımında canı sıkkın olmasa herşey daha güzel olcak ama işte(((
bazı ebeveynler evlatlara karşı gerçekten soğuk ama sevgisizlik değildir yinede ilk başta onların canı yanar
Belki öyledir pokacım ne bileyim.Oturur bazen ağlarım.Ne bielyim ya annem ve babam asla öpmezler beni.Soğuk oluyorum onlara karşı.İnanır mısın doğum günümde bile tebrik etmezler.Para verirler.Ne istersen al diye:gitme:Kayınvalidem daha çok anne bana:gitme:
Yukarıda yazdım canım:gitme:
benim dayımda çok sert ve soğuk bi baba
hayatta ağzından oğlum kızım lafını bile duymadım
ama evlatları için herkesten çok yanar
keşke gösterseler ama
insan buna ihtiyaç duyuo
benim dedemde hiç sevgi göstermezmiş babamlara
babamda onun aksi
eminim sende evlatlarına karşı çok sevgi ve şefkat dolu olacaksın
seni seviyoruz biz
ama annen baban bizden de çok seviyor eminim ki canım arkadaşım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bencede artık koçiş okşar saçlarınıAlmak zaten kanuni hakkın canım:))Ben de almıştım işten çıkarken..Ama su gibi uçtu gitti...
Canım seviyorlardır;ama işte görmedim maalesef(Nyse artık kocacım var,o benim saçlarımı okşuyor:kedi:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Görüşürüz dirimcim.
Sana kocişinle mutlu,aşk dolu bayramlar diliyorum:kedi:Uslu durun:jeyyar:kaydirigubbakcemile3Hayırlısıyla git gel canımŞeniz
hem nlarınki daha bi farklı oluyo dimi opuyorumnanaktan
yani jazmin gülmekten öldürdün beni
canım hoşgeldin merak ettik senigünaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız???
canım ya ben napıyım, sen 2 ay sonra kavuşcanaslm angelcım.iyyim canım işte kafam dolu sadece.bir an önce evime yerleşmek istiyorum.ya evliliğimden hiçbişey anlamadım hiç bir heyecan sevinç olmadı ya.gelin olmuş gibi değilim henüz.ama evimize gidince yeni anlıycam sanırım.sen nasılsın ne var ne yok.
bizimki neredeyse 1 yıl olacak hala kavuşamadık
günaydın canlarım baş ağrısı var hemde çok fazla akşam acile gittik serum falan bağladılar yine tansiyon düşmüş boğazlarımda çok ağrıyo sizler nasılsınız hastalık benim yakamı hiç bırakmıyor hemde hiç
canım ya valla bırakmadı hastalıklar peşini