Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

Mutlucum çok sinirliyim bu paraleldede bir o kadar gergin birini dövmek istiyorum,keşke sabah motorsikletinin lastiklerini patlatsaydım en kıymetli şeyi çünkükötükedihüso

Mısram senin memlekete gitmen kociş için hayırlı olcak sanırımakannehir Yoksa kocişin ağzını burnunu kırcen.Ben de dün benimkini bir kırcaktım.Sinir etti:umursamaz:

Güzel anlatmışım demi-tatlicadiarzu-
düper anlatmışsın şekerim sırnaşık şey
hb cnm nasılsınız
slm canım iyilik senden nbr
Bende kavga nasıl edilir hatta karete ve uzun atlama nasıl yapılır antremanı yapacağım kaydirigubbakcemile3
Bu konuda bilgili olan arkadaşlara duyurulur

ben sana sayakon sporunu önerebilirm şekerim
erkek kardeşim gidiyo
yeni uzak doğu savunma sporu
valla etrafında kimsecikler kalamıyo kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Yalnız şöyle bir sorun var alınyazımsın ben minicik portatif bir kadınım,zatı muhteremde enine ve boyuna heybetli biri:sm_cool:

Son düzenleme:
Mutlucum çok sinirliyim bu paraleldede bir o kadar gergin birini dövmek istiyorum,keşke sabah motorsikletinin lastiklerini patlatsaydım en kıymetli şeyi çünkükötükedihüso

mısracım gece çıkma konusumu özel değilse..

Mısram senin memlekete gitmen kociş için hayırlı olcak sanırımakannehir Yoksa kocişin ağzını burnunu kırcen.Ben de dün benimkini bir kırcaktım.Sinir etti:umursamaz:

sen neye kızdın şekerim..
benim eltiyi dövürer mısra sana zahmet cnm

mutlucum sen zaten hastasın kociş neden kızdırdı sen i?

bende didmek istiyorum ama gidemiyom izin vermiyola bana saat 18:00 e kadar burdayımkaydirigubbakcemile2

Bu rakı…

Bunu içersen;

fabrikası kazanır, dağıtımcısı kazanır, bayileri kazanır,

bakkaldan alırsın bakkal kazanır…

manav ve peynirciler kazanır, mezeciler kazanır, balıkçılar kazanır,

anason üreticisi çiftçiler kazanır, şişe üreticisi kazanır,

nakliyeci kazanır, taksiciler kazanır…

meyhanede içersin meyhaneci kazanır, aşçı kazanır, garson ve komi kazanır…

içtikten sonra kaza yaparsın;

kaportacı kazanır, tamirci kazanır,

hastaneler kazanır, doktorlar kazanır…

Allah (CC) göstermesin ve gecinden versin amma ölürsen; mezarcılar da tabutçular da imamlar da, çiçekçiler de kazanır…

Velhasıl tüm Türkiye Kazanır...

ıçin , ekonomiye can verin…

Türkiye için bir duble de siz için…

:roflol: :roflol:

:roflol:roflol:roflol:roflol:roflol:roflol:roflol:roflol:roflol:roflol:rofloldelikafadulden:::::::::::

pokacığım ben kendime dikkat etmediğim için ve herşeyi kafaya taktığım için hasta oluyormuşum onun için bana söylendi bende ben hiçbirşeyi kafaya takmıyorum ki dedim o da kimi kandırıyorsun dedi bende kimseyi kandırmıyorum dedim başladı bana bağırmaya bende ağladım ağladım

tamam canım:kedi:

Güzel anlatmışım demi-tatlicadiarzu-

süper ötesi hemidee:lepi:

kızlar öğleden sonra yokum şefim izin istersen verim dedi bende süper olur dedim kaptım izni :)))

ohh ne güzel yaa
ben de istiyorummmafoldumben

bende küsüm eşime barışmıcamda zaten

size noldu yavru kuşlarrrakannehir

Yalnız şöyle bir sorun var alınyazımsın ben minicik portatif bir kadınım,zatı muhteremde enine ve boyuna heybetli biri:sm_cool:

:roflol:

:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile5:roflol:

Bak ya gaza gelip rakı balık keyfi yapacağım sonra çarpılıp medyum ketoya dönüşeceğim:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…