Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

hepsi düzelcek inş en yakın zamanda cnm arkadaşım üzülme ve üzme bizleride lütfenn

ya kzılar damdan düşer gibi oldu ama size bişi sorcam..
hani saçların böle uçlarını sırf başka renge boyuyolar ya..
mesela saçın kahve katlı. sadece aşaıdan 4-5 cm sarı boyuyolar..
ay nette öle bi reisim bulamadım.

onun adı ne bilgisi olan varmıııı

UÇ BOYA Pokacım:roflol:

Şaka bir yana da saçlarımın ucuna balyaj yaptırmak istiyorum dersen anlarlar cnm.

aminn aminn
gazozlu poğaca yapcam birazdan mısracım yağı ve gazozu oda sıcaklığına gelmesi için bekletiorum akşam annemlere gitcez kayınvalidemlerle beraber iftar emeği için oraya götürürm güzel olursa inşş

Çok güzel olur cssa cım eminim.

Tepsi mayasıda yaparsan iki kat yumuşak ve pofuduk olurlar

tepsi mayası derken düşük ısıda fırında mayalandırmaktan bahsewdiosun dimi becerikli arkadaşımmmm

Canım valla çıkmak istiyoruz da herşey çok pahalı be bitanem

Artık Kordon'a giderim orada deniz demikaydirigubbakcemile3

:kedi::kedi:

herkes aynı fikirde ama ben yine de seviniyorum ve seviyorum bayramlarıa.s.

Şimdi şöyle cssa cım hamuru yoğurup ,yoğurma kabınıda iyice sardıktansonra ben ,fırını 50 derece ısıtıp içine kabı koyuyorum 5 dk kadar sonra dereceyi kapatıyorum.Hamur mayalanıp şekil verildikten sonra da tepsiye dizip yarım saat veya 45 dk kadar tekrar bekletiyorum, fırında uzun bir süre beklemiş gibi oluyorsun ama çok daha lezzetli oluyor cnm.Umarım anlatabilmişimdir.

en güseli o angelcim bayram güsel şey mutlu eden şey ama sevdiklerin yanında olunca güsel parçan eksik olunca o mutluluk günleri eziyete dönüo amaan herneysen anladın sen beni dimi cnmmm

Bu arada Cem GARıPOĞLU cinayeti araştırılırken babasının bir sürü sevgilisi ortaya çıkmış.Biri kendi şirketinde çalışan Şükran ıSıMLı KADINMIŞ.

6 ÜNıVERSıTE öğrencisi kızada burs veriyormuş onlarlada aşk yaşıyormuş adama bak be.

Cinayetten sonra önce babasını aramış ,babası Şükran isimli kadını aramış 2 temizlikçi ile birlikte eve gitmişler.Cem ide babasının bir arkadaşı saklamış

Son düzenleme:
anladım mısracım tşk edrim klüpten tarif denemeyi çok seviorum iki günde bi bişiler deniorum çokta güsel olanlar var saolsun arkadaşlar
sen neden nefret ediosun bayramdan

akannehirakannehirakannehir

Cinayetten sonra babasının arkadaşı almış Cem'i evet...Yazık olan Münevver'e oldu.Para herşeyi satın alıyor maalesef

Çünkü bayramlar ben çocukken güzeldi.Benim ailem yaşadığımız ilçenin kurucusudur,Osmanlı ımparatorluğundan bir beyliğin uzantısıyız diyeyim.Uzun mesele neyse.

Babaannem dedem varken herkes bize gelirdi çok büyük sofralar kurulurdu biz giderdik vs.Şimdi annemlerin yaşadığı yerde uzun yıllardır hiç kimsemiz yok 3 eski aile kaldık.Bu yüzden sevmem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…