Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

günaydın kızlarrr
doktora gideceğiz birazdan ama gitmeden size bir merhaba diyeyim dedim
keyifler yerindedir inşallahh
ama bugün bir daha girebilirmiyim bilmiyorum eşimin bi akrabası vefat etti doktordan sonra annemi alıp oraya geçeceğiz
inşallah annemin yanında bi saygısızlık yapmazlar çünkü hiçbişeyden haberi yok kadıncağızın
deryacım çok geçmiş olsun güzelim inşallah ilaçlar işe yarar bir an önce bende 4-5 ay önce doktora gittiğimde mantar var demişti doktor fitil ve antibiyotik verdi kullandım ama benim kaşıntı problemim yoktu

canım benim günaydınn
hadi bakalım bebiş büyüyor tabi güzel haberlerle gel inş. canım
bu arada başınız sağolsun umarım görümcenler bi terbiyesizlik yapmaz yaparsada boşver umursama kendi terbiyesizlikleri senin utanacağın bişey yok canım

Kızlarrrrrrrrrrrrrrr üzücü bir haber aldım eşimin bir arkadaşı zayıflama ilacı yüzünden ölmüş.Lütfen aranızda kullanan varsa yda çevrenizde içmesinlermafoldumben

canım hoşgeldiniz başınız sağolsun
inşallah bir problem yaşamazsınız
sonuçta saygısızlık yaparsa kendi kaybeder
bebiş büyüyor ya
dün yaprak dökümünde fikrette doktora gitti,doktor bebeği felan gösterdi
ya bi hoş oldum
miniminnacık ne tatlı ya

inş be dirimim bide karneleri alsınlar kavuşçaz nazlı koçişlere
ben bi odaya minik mumlardan alcam ama baya çok 50 tane fala
masanın üzerine seni seviyorum yazıp yakcam
yatağın üzerine gül
yastığının altınada mektup koycam
mumları kk dan gördmüştüm
tavsiye ederim yani
günaydın canım
iyimisin bugün
başınız sağolsun allah ailesine sabır vesin
annenin yanında bişey yapamazlar bencede

Kızlarrrrrrrrrrrrrrr üzücü bir haber aldım eşimin bir arkadaşı zayıflama ilacı yüzünden ölmüş.Lütfen aranızda kullanan varsa yda çevrenizde içmesinlermafoldumben

inanmıyorum yaaa
insanlar neden canlarını bu kadar basite alıyolar mafoldumben
allah rahmet eylesin mafoldumben
gençtir dimi :gitme:

mısracığım başınız sağolsun
bende çok şaşırdım
bu herkese ders olsun
zayıflamak uğruna neler yapılıyor

merhaba canımmmm
rutin kontroller dimi ?
başınız sağolsun Allah sabır versin..
bence orda cenaze varken bir saygısızlık yapmazlar....
sağol canım inşallah çabuk geçer çok kötü birşeymiş...

yaaa şu hapları ne diye kullanırlarki.... sağlıksız olduğu belli yapay birşey...
kimse kullanmasınnn...
sizinde başınız sağolsun canım

Günaydın canım a.s.

Biz iyiyiz siz nasılsınız canımcım...Miniğini görmeye mi gidiyorsun? Bizden de selam söyle miniğine.

Başınız sağolsun canımcım...

akannehir

Hiç tasvip etmiyorum şu ilaçları kullanmayı.Spor yaparak neden zayıflamak istemezler insanlar ya...Başınız sağolsun Mısracım...

slm bayanlar nasılsınız jnazcım başın sağolsun.

Hoşgeldin a.s.

alınyazımsın seni çok romantik gördüm
bende kısmetse,eşim döndüğünde
yapıcam güzel süprizler
ya ben eşimi düşnürken bu gıcık
beni daha aramadı
kaşınıyo ama

gerçekten romantikmişşşş
süperrr .....
başka önerileri olan varmı arkadaşlar.:kedi:

hoşgeldin beyus.....

Saolun arkadaşlar.ış yoğunluğu yüzünden katılamadım aranıza umarım herkes iyidir.Ben de bugün acaip bir sancı var regl olacağım sanırım

Saolun arkadaşlar.İş yoğunluğu yüzünden katılamadım aranıza umarım herkes iyidir.Ben de bugün acaip bir sancı var regl olacağım sanırım

canım ya başınız sağolsun
hangi ilacı kullanıyoduki??
off ya çok üzücü

bu arada hoşgeldin canım
benimde belim ve dizlerimde ağrı var gece de pek uyuyamadım ağrıdan

mısracığım hastalığın ne oldu
tedaviye başladınız değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…