Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

angel cim bayram tatilindeyim salı günü aniden izin alınca apar topar gittik dün akşam eve geldik sen nasılsın bayramın nasıl gecti

angel cim bayram tatilindeyim salı günü aniden izin alınca apar topar gittik dün akşam eve geldik sen nasılsın bayramın nasıl gecti

güzeldi canım
annemlerdeydim 3 gün yat yuvarlan şeklinde

sen nasılsın neler yaptın
kocişinle ilk bayramın nasıl geçti:kedi:

sorma angel cim birbirimizden habersizdik nerdeyse gelenler gidenler bayram ziyaretleri hazrılıklar eve gelince bir oh çektik yani çok yoğun gecti

Teocum üzülme canım kimlerin kaçyüzbin rep puanları gittti...Artık repe göre artış olmuyor sadece üye olduğun gün sayısı,etkinliğin falan baz alınıyor yane...Zorlaştı işler:))

jazminciğim birsam uzun süre giremeyecek mi yani?
ne yaptıki ceza yedi kafamçokkarıştı

jazminciğim birsam uzun süre giremeyecek mi yani?
ne yaptıki ceza yedi kafamçokkarıştı

Canım vallahi bilemiyorum;ama birlikte o tartışmayı yaptığı kişiler bir daha girmeyeceklermiş.Belki Birsam'da girmeyebilir.Bir başka sitede buldum Birsam'ı;ama şuan o sitede problem var.Düzelsin bir konuşacağımyerimseniben

alkisalkisalkis
hadi ya nasıl buldun peki tebrikler.başka site derken kk dışındaki bir site mi akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…