sen neler yapıyosun?
dersler bugün başladı değil mi?
evle okul arası yakın mı canım?
slm kızlar ben geldim nasılsınız bakalım
canlarım ben yemeğe gidiyorum gelince yazarım afiyet olsun hepinize
angel cim bayram tatilindeyim salı günü aniden izin alınca apar topar gittik dün akşam eve geldik sen nasılsın bayramın nasıl gecti
Teocum üzülme canım kimlerin kaçyüzbin rep puanları gittti...Artık repe göre artış olmuyor sadece üye olduğun gün sayısı,etkinliğin falan baz alınıyor yane...Zorlaştı işler:))[/QUO
hoşgeldi,n jazminim rep önemli değilki cnm bnm için sadece ceza filan mı verildi diye düşünmüştüm sen nasılsın
Teocum üzülme canım kimlerin kaçyüzbin rep puanları gittti...Artık repe göre artış olmuyor sadece üye olduğun gün sayısı,etkinliğin falan baz alınıyor yane...Zorlaştı işler:))[/QUO
hoşgeldi,n jazminim rep önemli değilki cnm bnm için sadece ceza filan mı verildi diye düşünmüştüm sen nasılsın
Üzülmeyi meraklanma anlamında şey etmiştim canımkaydirigubbakcemile5
Yok ceza değil;ama birçok kişi bu yüzden ban yedi...Birsam uzun süreli sanırım öğrenicem içeriğini...
Ben iyiyim canım sen nasılsın?
jazminciğim birsam uzun süre giremeyecek mi yani?
ne yaptıki ceza yedi kafamçokkarıştı
canım hoşgeldin sen yenimisin topikte fisfisfisselam bayanlar nasılsınız
canım hoşgeldin problem yoktur umarım[ı]ben geldİm afİyet olsun herkese annemle konuŞtum rahatladım [/ı]
hoşgeldin canımbende geldimmmmmmm
Canım vallahi bilemiyorum;ama birlikte o tartışmayı yaptığı kişiler bir daha girmeyeceklermiş.Belki Birsam'da girmeyebilir.Bir başka sitede buldum Birsam'ı;ama şuan o sitede problem var.Düzelsin bir konuşacağımyerimseniben
alkisalkisalkis
hadi ya nasıl buldun peki tebrikler.başka site derken kk dışındaki bir site mi akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?