günaydın kızlar
iyi haftalar
nasılsınız bakalım
günaydın canımGünaydın canım nasılsın?
Azalıyor günler ne güzelopuyorumnanaktan
Günaydın canım.Çok geçmiş olsun..Adaçayı iç bol limonlu iyi gelir.
günaydın canım nasılsın?anladım canımmmm
iyiyim sen nasılsınn
günaydın canım....
sanada iyi haftalar umarım bu hafta senin için çabuk geçer
ve hemen aramıza dönersin :)
günaydın dirim
günaydın mısraaa
günaydın cssa
herkese günaydınnnnnnnnnn
günaydın canımgünaydın kızlar
iyi haftalar
nasılsınız bakalım
canım bende yanlışlıkla üyelerden birininkine tıkladımya kızlar hepinizin ruh hali altında bişeyler var
onlar neden çıkıyo ki ?
Yanımda limon elma getirdim kızlar nane limonu elma kabuğuyla kaynattıracağım.Ama şu sigara vitaminleri götürüyor
günaydın canım
evet azalıyor günler dimi kafamçokkarıştı
sen nasılsın?
canım bende yanlışlıkla üyelerden birininkine tıkladım
satın al dedi bende tamam dedim :kedi:
bende de ayakkabı çıktı
anlamadım
bilen varsa anlatsın
bu ne oluyor :sm_confused:
iyi haftalar olsun hepimize canımgünaydın kızlar
iyi haftalar
nasılsınız bakalım
ya kızlar hepinizin ruh hali altında bişeyler var
onlar neden çıkıyo ki ?
olsun sen yine de yapYanımda limon elma getirdim kızlar nane limonu elma kabuğuyla kaynattıracağım.Ama şu sigara vitaminleri götürüyor
günaydın canım
evet azalıyor günler dimi kafamçokkarıştı
sen nasılsın?
günaydın canım nasılsın?
günaydın canım
bir pazartesi daha başladı tatile daha çok var ya :kedi:
bende de ayakkabı çıktı
anlamadım
bilen varsa anlatsın
canım bende iyiyimGünaydın canımcım...
Ben iyiyim tatlım,sen nasılsın?
bende iyiyim canımcımgünaydın canım nasılsın?
bende de ayakkabı çıktı
anlamadım
bilen varsa anlatsın
ooohh ya ne güzel jazmincim yarın eklede bakalım stickerlaraCanım sigarayı bırakmayı dene bence..Kendine yazık:gitme:
Kızlar şu 3 TL'lik stickerlardan aldım ve yapptım:) Ama cep telefonumun usb kablosunu evde unutmuşumYarın ilk işim eklemek olacak.Ben 2,5 Tl'ye aldımzemuszemus
İyidir canımcım ya.Ne olsunzemuszemus Koskoca bir haftaya başladık.Geçen hafta ne güzel bitivermişti hemncecik:umursamaz:
Canım KK Sanal alışveriş puanının yettiği kadarıyla alabiliyorsun.Bende hep yiyecek aldım yalnızkaydirigubbakcemile3 Simit,çay ve üçgen peynir:kedi:
canım gerçekte alabiliyormuyuzİyidir canımcım ya.Ne olsunzemuszemus Koskoca bir haftaya başladık.Geçen hafta ne güzel bitivermişti hemncecik:umursamaz:
Canım KK Sanal alışveriş puanının yettiği kadarıyla alabiliyorsun.Bende hep yiyecek aldım yalnızkaydirigubbakcemile3 Simit,çay ve üçgen peynir:kedi:
hoşbulduk canımiyi haftalar olsun hepimize canım
sen nasılsın keyifler nasıl
ben onu bir arkadaşın resmine tıkladığımda al dedi ben de beyendiklerimi aldım ama amaç ne bilmiyorum
olsun sen yine de yap
su sigarayı bırakmak lasım ama nasıl
iyiym canım çok sağol umarım sende iyisindir
canım bizde yok eğitimcanım bende iyiyim
koşturmacalı bir hafta sonunun ardından yine aynı yerden devam :))
bende iyiyim canımcım
yine işteyiz
bizim daire çok sakin bu hafta
eğitim var
sizdede var değilmi ?
ooohh ya ne güzel jazmincim yarın eklede bakalım stickerlara
süper olmuştur eminim
tamam canım anladım
bende alak istiyorum ama :kedi:
canım gerçekte alabiliyormuyuz
yoksa şakacıktan mı alıyoruz :kedi:
ne alaka anlamadım
aldığım ayakkabının üzerini tıkladım
sat diyordu sattım şimdi yok oldu
garip geldi biraz kafamçokkarıştı
hoşbulduk canım
iyi sayılırım hastalık dışında sen nasılsın?
doktora gidebildin mi?
selam kızlar uzun bi aradan sonra tekrar geldim.evi yerleştirdim tekrar sivasa geldim burda biraz daha çalışıp istifa edecem.yani kocamla yine ayrıldık.çok zor oldu terminalde beni uğurladı.tutamadım kendimi.çok sitresli günler geçirdim ya nakliye firması sahtekar çıktı rezil etti eşyamı.acayip gerildik..ama bitti çok şükür.sizler nasılsınız bayramınız nasıl geçti.
selam kızlar uzun bi aradan sonra tekrar geldim.evi yerleştirdim tekrar sivasa geldim burda biraz daha çalışıp istifa edecem.yani kocamla yine ayrıldık.çok zor oldu terminalde beni uğurladı.tutamadım kendimi.çok sitresli günler geçirdim ya nakliye firması sahtekar çıktı rezil etti eşyamı.acayip gerildik..ama bitti çok şükür.sizler nasılsınız bayramınız nasıl geçti.
ekle canım bakarız opuyorumnanaktanAlınyazımsın evet güzel oldu.Özellikle kedili olanlar:kedi: Yarın eklerim albümüme...
Canım hiçbir amacı yok sanırım bunların.Şakacıktan alıyorsun kaydirigubbakcemile3 Satmak istediğinde de %25 zararla satıyorsun sanırım.
canım slmselam kızlar uzun bi aradan sonra tekrar geldim.evi yerleştirdim tekrar sivasa geldim burda biraz daha çalışıp istifa edecem.yani kocamla yine ayrıldık.çok zor oldu terminalde beni uğurladı.tutamadım kendimi.çok sitresli günler geçirdim ya nakliye firması sahtekar çıktı rezil etti eşyamı.acayip gerildik..ama bitti çok şükür.sizler nasılsınız bayramınız nasıl geçti.
tamam bekliyorum benAlınyazımsın evet güzel oldu.Özellikle kedili olanlar:kedi: Yarın eklerim albümüme...
Canım hiçbir amacı yok sanırım bunların.Şakacıktan alıyorsun kaydirigubbakcemile3 Satmak istediğinde de %25 zararla satıyorsun sanırım.
yok canımcanım bizde yok eğitim
sizde var
servisten bayanlar dedi
sen giremiyormusun peki?
şartlar mı uygun değil?
servisten bir bayan sizin orda çalışıyormuş
geçen hafta mı ne yeni yerine atanmış
sizin orayı öve öve bitiremedi,
yeni yerinde kimse birbiriyle konuşmuyormuş
arkadaşlık pek yokmuş felan :sm_confused:
sağol canımgeçmiş olsun canım
yok hala gegl bitmedi
bu yüzden doktoru erteliyorum
azaldı ve inşallah geçerde gitmek zorunda kalmam
hiç istemiyorum o doktora gitmeyi çok çekiniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?