ekle canım bakarız opuyorumnanaktan
heheh %25 zarara girdim ozaman
aydına ne zaman gideceğim tam belli değil.ekim 15 de çıkacaktım işten şimdi bir aklım da kasım 15 de çık diyor.nakliyecilerden baya büyük bir kazık yiyince para sıkıntımız oldu bide.o yüzden bir ay daha maaş alıyım rahatkarız diyorum ama dayanabilirmiyim bilmiyorum.bakalım zaman gösterecek.
Jazmincim heyecanla bekliyorum cnm stickerlarını.
Bende bulursam yapacağım,ilk evlendiğimizde kelebekler almıştık eşim ben işteyken yatak odasının aynasına yapıştırmış hepsini:)
ya benimki öle ufak tefek bile değil dirimcim.herşey onlara aitti sözde tüm eşyaayı ben topladım koliledim.bir taşımasını yaptılar onuda rezil ettiler deri koltuğumun kaç yeri yırtılmış yatak odası takımını çarpmışlar heryeri berabt.montaj onlara aitti yalandan bir kişi bir dolabı yaptı rezil bir şekilde.yani sıfır eşyalarım rezil oldu canım çok sıkıldı.350 liraya bir ev tutmuş eşim.evin içi güzel ama dışını pek sevmedim.ama çok pişman oldum kendi evimi almadan böyle güzel eşyalar almasaydım keşke.uyduruk bişey alsaydım ev alıncada yenisini alır sererdim mis gibi.içim gitti o koltuklarıma.
aydına ne zaman gideceğim tam belli değil.ekim 15 de çıkacaktım işten şimdi bir aklım da kasım 15 de çık diyor.nakliyecilerden baya büyük bir kazık yiyince para sıkıntımız oldu bide.o yüzden bir ay daha maaş alıyım rahatkarız diyorum ama dayanabilirmiyim bilmiyorum.bakalım zaman gösterecek.
tamam bekliyorum ben
yok canım
memurlar katılıyo eğitime
ben işçiyim o yüzden bize yok
kadın bizim başkanlığa mı atanmış yoksa başka mı
bizim başkanlıkta herkes sınırlıdır ama samimidir
herkes kendi halindedir
bende bu yönünü seviyorum
aslında bizimkileri sizin servise almıyolardı ya o nasıl binmiş:bbo:
canım hoşgeldin geçmiş olsun
eşya kısmı nasıl oldu yaa :1shok:
sağol canım
bende de 1-2 defa o sıkıntı oldu canım
merhem sürüyordum 1-2 gün de geçiyordu
inşallah seninkide geçer canım
ya benimki öle ufak tefek bile değil dirimcim.herşey onlara aitti sözde tüm eşyaayı ben topladım koliledim.bir taşımasını yaptılar onuda rezil ettiler deri koltuğumun kaç yeri yırtılmış yatak odası takımını çarpmışlar heryeri berabt.montaj onlara aitti yalandan bir kişi bir dolabı yaptı rezil bir şekilde.yani sıfır eşyalarım rezil oldu canım çok sıkıldı.350 liraya bir ev tutmuş eşim.evin içi güzel ama dışını pek sevmedim.ama çok pişman oldum kendi evimi almadan böyle güzel eşyalar almasaydım keşke.uyduruk bişey alsaydım ev alıncada yenisini alır sererdim mis gibi.içim gitti o koltuklarıma.
canım bizimde herşey onlara aitti,kendileri kolileyip götürecektiya benimki öle ufak tefek bile değil dirimcim.herşey onlara aitti sözde tüm eşyaayı ben topladım koliledim.bir taşımasını yaptılar onuda rezil ettiler deri koltuğumun kaç yeri yırtılmış yatak odası takımını çarpmışlar heryeri berabt.montaj onlara aitti yalandan bir kişi bir dolabı yaptı rezil bir şekilde.yani sıfır eşyalarım rezil oldu canım çok sıkıldı.350 liraya bir ev tutmuş eşim.evin içi güzel ama dışını pek sevmedim.ama çok pişman oldum kendi evimi almadan böyle güzel eşyalar almasaydım keşke.uyduruk bişey alsaydım ev alıncada yenisini alır sererdim mis gibi.içim gitti o koltuklarıma.
aynen ya bizde lazzoniden aldık adamlar mobilyayı söküp çıkarmaya bir sürü para istediAh kekulacım eşyalarına gerçekten çok üzüldüm cnm.Nakliyecilerin çoğu öyle ne yazık ki.
Eşimde 4-5 ay önce güzel evler görmüş hemde şu anki kiramızdan daha uygun fiyata taşınalım mı dedi?
Kesinlikle olmaz tüm eşyalar mahvolur dedim ayrıca bir sürü masraf.İşin kötü tarafı bizim mobilyaları kendi firmasında haricinde kimse monte edemiyor bir ton parada onlara vereceğiz.Bu yüzden Allah en kısa sürede ev almayı nasip etsinde bir kez taşınalım olsun bitsin.Gerçi şu anki şartlarda ev almak hayal gibi
hadi yaacanım sizin başkanlıktan başka bir başkanlığa gitmiş
hatta adaşın opuyorumnanaktan
sizin başkanlığı övüyordu :kedi:
canım bizim servis ücretli servis
biz para verip biniyoruz,kurumun servisi yok ya
sözl.işçi ve sözl.memur karışık bizde
işçileri almama gibi bir durum yok yani
Ah kekulacım eşyalarına gerçekten çok üzüldüm cnm.Nakliyecilerin çoğu öyle ne yazık ki.
Eşimde 4-5 ay önce güzel evler görmüş hemde şu anki kiramızdan daha uygun fiyata taşınalım mı dedi?
Kesinlikle olmaz tüm eşyalar mahvolur dedim ayrıca bir sürü masraf.İşin kötü tarafı bizim mobilyaları kendi firmasında haricinde kimse monte edemiyor bir ton parada onlara vereceğiz.Bu yüzden Allah en kısa sürede ev almayı nasip etsinde bir kez taşınalım olsun bitsin.Gerçi şu anki şartlarda ev almak hayal gibi
seninle aynı isimde servisimizde iki bayan var :kedi:hadi yaa
bi bayan vardı bizden giden o mu ki acaba ?
açıktan sorcam ama adı ne ki ?
başkanlık şükür iyi
bende sizin servislerde bedava sanıyodum :kedi:
canım geçmiş olsun hastaymışsın
nasıl geçti haftasonu
nasıl geçti peki canım :kedi:hoşbulduk dirimciğim ancak gelebildim anımdaki arkadaşa hafta sonumun nasıl geçtiğini anlatıyordum canımcığım nasılsın bitanem
tamam canım görüşürüzİyiyim ben de mutlucum sağol.
Kızlar ben çıkıyorum.Öğleden sonra geleceğim.İşlerim var azıcık dışarıda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?