Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

ya benimki öle ufak tefek bile değil dirimcim.herşey onlara aitti sözde tüm eşyaayı ben topladım koliledim.bir taşımasını yaptılar onuda rezil ettiler deri koltuğumun kaç yeri yırtılmış yatak odası takımını çarpmışlar heryeri berabt.montaj onlara aitti yalandan bir kişi bir dolabı yaptı rezil bir şekilde.yani sıfır eşyalarım rezil oldu canım çok sıkıldı.350 liraya bir ev tutmuş eşim.evin içi güzel ama dışını pek sevmedim.ama çok pişman oldum kendi evimi almadan böyle güzel eşyalar almasaydım keşke.uyduruk bişey alsaydım ev alıncada yenisini alır sererdim mis gibi.içim gitti o koltuklarıma.

ekle canım bakarız opuyorumnanaktan
heheh %25 zarara girdim ozaman

opuyorumnanaktan

Anladım canımcım.Hayırlısı herşeyin.

Jazmincim heyecanla bekliyorum cnm stickerlarını.
Bende bulursam yapacağım,ilk evlendiğimizde kelebekler almıştık eşim ben işteyken yatak odasının aynasına yapıştırmış hepsini:)

Canım ben pazarlarda olan Çin eşyaları satan tezgahlar varya oradan aldım.2,5 TL ve hepsi birbirinden güzel.Eğer varsa ki kesin vardır.Bak hemen.

Canım ya ödemeyi önceden mi yaptınız? Anlamazlar işte haldur huldur taşırlar:umursamaz:

ödemeyi yarısı önce yarısı sonra.ama sölesen de bişey kar etmiyoki alışmış adamlar.allah soracak zaten ya.bu bir haftada yaşlandım resmen ne zormuş.hayatımda ilk defa taşındım hiç bilmiyodum nasıl oldunu.

canım sizin başkanlıktan başka bir başkanlığa gitmiş
hatta adaşın opuyorumnanaktan
sizin başkanlığı övüyordu :kedi:
canım bizim servis ücretli servis
biz para verip biniyoruz,kurumun servisi yok ya
sözl.işçi ve sözl.memur karışık bizde
işçileri almama gibi bir durum yok yani

Ah kekulacım eşyalarına gerçekten çok üzüldüm cnm.Nakliyecilerin çoğu öyle ne yazık ki.
Eşimde 4-5 ay önce güzel evler görmüş hemde şu anki kiramızdan daha uygun fiyata taşınalım mı dedi?
Kesinlikle olmaz tüm eşyalar mahvolur dedim ayrıca bir sürü masraf.ışin kötü tarafı bizim mobilyaları kendi firmasında haricinde kimse monte edemiyor bir ton parada onlara vereceğiz.Bu yüzden Allah en kısa sürede ev almayı nasip etsinde bir kez taşınalım olsun bitsin.Gerçi şu anki şartlarda ev almak hayal gibi

sağol canım
bende de 1-2 defa o sıkıntı oldu canım
merhem sürüyordum 1-2 gün de geçiyordu
inşallah seninkide geçer canım

amin canım inşallah

:teselli:

Kekulacım gerçekten üzüldüm.ınşallah bir dahaki sefere kendi evinize taşınırsınız..

canım bizimde herşey onlara aitti,kendileri kolileyip götürecekti
ama canım nakliye şirketlerine güven olmaz diye
kırılacakları kendim götürdüm,sizin şehirlerarası olduğu için getirip götürme durumunuz olmadı tabi
bizim mesafe yakındı
biz sadece halıları,beyaz eşyayı,yatak odası yemek odası,koltukları götürttük
okadar çok uyardım ki adamlar bozuldu
abla biz kaç yıldır bu işi yapıyoruz diye
yinede güven olmuyor işte ya

aynen ya bizde lazzoniden aldık adamlar mobilyayı söküp çıkarmaya bir sürü para istedi
hem yatak odası hem yemek takımı
biz nakliye şirketine yaptırttık,ama başında durdum
gardrop sürgülü kapak adam çok uğraştı yapamadı
bi baktım öyle bırakıp gidiyor
hemen uyardım
çoğu üçkağıtçı ya :sm_confused:

hadi yaa
bi bayan vardı bizden giden o mu ki acaba ?
açıktan sorcam ama adı ne ki ?
başkanlık şükür iyi
bende sizin servislerde bedava sanıyodum :kedi:

canım geçmiş olsun hastaymışsın
nasıl geçti haftasonu

seninle aynı isimde servisimizde iki bayan var :kedi:
biri sizin başkanlıkta kalmış sanırım,toplu bir bayan çok tatlı
diğeride başka bir başkanlığa gitti,md.yardmc.oldu
gözlüklü,gözünde problem var gibi duruyor dikkatli baktığında
yok be ne bedavası 657 ye tabi değiliz ki biz :kedi:
onların servisi ayrı zaten biliyosun
bizimkisi ücretli:kedi:

hoşbulduk dirimciğim ancak gelebildim anımdaki arkadaşa hafta sonumun nasıl geçtiğini anlatıyordum canımcığım nasılsın bitanem

ıyiyim ben de mutlucum sağol.

Kızlar ben çıkıyorum.Öğleden sonra geleceğim.ışlerim var azıcık dışarıda..

hoşbulduk dirimciğim ancak gelebildim anımdaki arkadaşa hafta sonumun nasıl geçtiğini anlatıyordum canımcığım nasılsın bitanem
nasıl geçti peki canım :kedi:
iyisindir umarım

İyiyim ben de mutlucum sağol.

Kızlar ben çıkıyorum.Öğleden sonra geleceğim.İşlerim var azıcık dışarıda..
tamam canım görüşürüz
poko bugün hiç gelmedi,yeni yerinde giremiyor sanırım

evin fotoraflarını çekmiştim akşam albümyapar koyarım bakalım beğenecekmisiniz kızlar. iki günün içinde serdik annecimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…