Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

hoşbuldum kızlar
angelim çok üzüldüm yaa allah sabır versin arkadaşına (

geçmiş olsun jasminciğim kendine dikkat et cnm dediğin gibi allah kimsenin başına vermesin büyük sabırlar versin

geçmiş olsun jazminim yaa felaket oluyo karın ağrısıda
allah yardımcın olsun geçene dek (

geçmiş olsun jasminciğim kendine dikkat et cnm dediğin gibi allah kimsenin başına vermesin büyük sabırlar versin

Sağol canıma.s.

Amin:Saruboceq:

Selam,hoşgeldin canım a.s.

geçmiş olsun jazminim yaa felaket oluyo karın ağrısıda
allah yardımcın olsun geçene dek (

Evet canım ya:sinifsinif:İlk gün çok ağrım oluyor zaten,diğer günler rahatım

Mutlucum bilmiyorum inan.Sadece bildiğim bu kadar.İnan çok acı sadece bunu diyebilirim Allah kimseye yaşatmasın:Saruboceq:

Angelim Victoria Secret daha baştan çıkarıcı sanki:kedi:

ya orası tartışılmaz tabi bebeğim ama bu da ekonomik:)))

hoşbuldum kızlar
angelim çok üzüldüm yaa allah sabır versin arkadaşına (

benim değil canım ya yasminin kk dan arkadaşıymış canım(

Kızlar hastalandım.Bugün feci bir karın ağrısı çekiyorummafoldumben

off bende cum açektim aynı sancıları
hatta c tesi işe gelemedim ağrıdan
hemen ilaç al canım hafiflesin biraz

selam cssa cım nasılsın tatlım

iim angelim sen nasılsın geçmişi okumadım jazminin arkadaşına ne olmuş daha ekonomik olan ne ayy çok meraklıyım dimi

Evet canım Yeni İnci Victoria Secret'a göre daha ekonomik;ama pijama giyipte kocişimizi mutlu etmek istersek Victoria alalım di mi?:kedi:

Alcam canım;ama ilaç yokmafoldumben

iim angelim sen nasılsın geçmişi okumadım jazminin arkadaşına ne olmuş daha ekonomik olan ne ayy çok meraklıyım dimi

Canım benim şahsen tanıdığım arkadaşım değil,sadece topiclerde rastlaşıyorduk.Bebişini kaybetmiş doğumuna 1 hafta kalaNedeni belli değil.Allah kimseye yaşatmasınmafoldumbenSen de evhamlanma sakınlmaz:

Canım pijamalar ekonomik olan:kedi:

aa bizde pijama gecelik baktık geldik az önce koçişle doğum hazırlığı ama bulamadık ya nerde bu dedikleriniz bi bakayım
aaa çok üzüldüm ya neden ölmüş acaba cnmm Allah sabır versin

Cssa canım doremı taŞhanın arkasına aÇtıya orda gÜzel Şeyler var baktınmı oraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…