A aLiNyAziMsIn Ziyaretçi 29 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #4.881 hoşbuldum kızlar angelim çok üzüldüm yaa allah sabır versin arkadaşına (
E EU2 Ziyaretçi 29 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #4.882 Kızlar hastalandım.Bugün feci bir karın ağrısı çekiyorummafoldumben
BenMutluKiz SeNi SeViYoRuM... Kayıtlı Üye 25 Şubat 2008 13.358 47 208 38 Afyon 29 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #4.883 ohhh ne güzeller ya canım kaldı valla
BenMutluKiz SeNi SeViYoRuM... Kayıtlı Üye 25 Şubat 2008 13.358 47 208 38 Afyon 29 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #4.884 geçmiş olsun jasminciğim kendine dikkat et cnm dediğin gibi allah kimsenin başına vermesin büyük sabırlar versin
geçmiş olsun jasminciğim kendine dikkat et cnm dediğin gibi allah kimsenin başına vermesin büyük sabırlar versin
cssa Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Şubat 2009 3.329 0 116 Sivas 29 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #4.885 slm kızlarrr
A aLiNyAziMsIn Ziyaretçi 29 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #4.886 geçmiş olsun jazminim yaa felaket oluyo karın ağrısıda allah yardımcın olsun geçene dek (
E EU2 Ziyaretçi 29 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #4.888 mutlukız .!.: geçmiş olsun jasminciğim kendine dikkat et cnm dediğin gibi allah kimsenin başına vermesin büyük sabırlar versin Genişletmek için tıkla... Sağol canıma.s. Amin:Saruboceq: cssa .!.: slm kızlarrr Genişletmek için tıkla... Selam,hoşgeldin canım a.s. aLiNyAziMsIn .!.: geçmiş olsun jazminim yaa felaket oluyo karın ağrısıda allah yardımcın olsun geçene dek ( Genişletmek için tıkla... Evet canım ya:sinifsinif:İlk gün çok ağrım oluyor zaten,diğer günler rahatım
mutlukız .!.: geçmiş olsun jasminciğim kendine dikkat et cnm dediğin gibi allah kimsenin başına vermesin büyük sabırlar versin Genişletmek için tıkla... Sağol canıma.s. Amin:Saruboceq: cssa .!.: slm kızlarrr Genişletmek için tıkla... Selam,hoşgeldin canım a.s. aLiNyAziMsIn .!.: geçmiş olsun jazminim yaa felaket oluyo karın ağrısıda allah yardımcın olsun geçene dek ( Genişletmek için tıkla... Evet canım ya:sinifsinif:İlk gün çok ağrım oluyor zaten,diğer günler rahatım
kekula Rabbime emanetsin bebeğim Kayıtlı Üye 25 Mart 2009 1.314 0 116 Aydın 29 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #4.889 ılaÇ ıÇ jazmın
E EU2 Ziyaretçi 29 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #4.890 Canım içcem de yok yanımda (((((((((((((((((
BenMutluKiz SeNi SeViYoRuM... Kayıtlı Üye 25 Şubat 2008 13.358 47 208 38 Afyon 29 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #4.891 cssa hoşgeldiniz nasılsınız???
cssa Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Şubat 2009 3.329 0 116 Sivas 29 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #4.892 iim kızlar hoşbulduk sizler nasılsınız geçmiş olsun jazmincimm
A aLiNyAziMsIn Ziyaretçi 29 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #4.893 kızlar ben bankaya gidebilirim olmazsam haberiniz olsun
E EU2 Ziyaretçi 29 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #4.894 cssa .!.: iim kızlar hoşbulduk sizler nasılsınız geçmiş olsun jazmincimm Genişletmek için tıkla... İyiyim canımcım çok sağol.Teşekkür ederim tatlım. aLiNyAziMsIn .!.: kızlar ben bankaya gidebilirim olmazsam haberiniz olsun Genişletmek için tıkla... Ben de gideceğim şekerim bankayaopuyorumnanaktan
cssa .!.: iim kızlar hoşbulduk sizler nasılsınız geçmiş olsun jazmincimm Genişletmek için tıkla... İyiyim canımcım çok sağol.Teşekkür ederim tatlım. aLiNyAziMsIn .!.: kızlar ben bankaya gidebilirim olmazsam haberiniz olsun Genişletmek için tıkla... Ben de gideceğim şekerim bankayaopuyorumnanaktan
_angel meleğim gel annene:) Kayıtlı Üye 2 Mart 2009 6.875 0 156 41 Ankara 29 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #4.895 jazmin .!.: Mutlucum bilmiyorum inan.Sadece bildiğim bu kadar.İnan çok acı sadece bunu diyebilirim Allah kimseye yaşatmasın:Saruboceq: Angelim Victoria Secret daha baştan çıkarıcı sanki:kedi: Genişletmek için tıkla... ya orası tartışılmaz tabi bebeğim ama bu da ekonomik:))) aLiNyAziMsIn .!.: hoşbuldum kızlar angelim çok üzüldüm yaa allah sabır versin arkadaşına ( Genişletmek için tıkla... benim değil canım ya yasminin kk dan arkadaşıymış canım( jazmin .!.: Kızlar hastalandım.Bugün feci bir karın ağrısı çekiyorummafoldumben Genişletmek için tıkla... off bende cum açektim aynı sancıları hatta c tesi işe gelemedim ağrıdan hemen ilaç al canım hafiflesin biraz cssa .!.: slm kızlarrr Genişletmek için tıkla... selam cssa cım nasılsın tatlım
jazmin .!.: Mutlucum bilmiyorum inan.Sadece bildiğim bu kadar.İnan çok acı sadece bunu diyebilirim Allah kimseye yaşatmasın:Saruboceq: Angelim Victoria Secret daha baştan çıkarıcı sanki:kedi: Genişletmek için tıkla... ya orası tartışılmaz tabi bebeğim ama bu da ekonomik:))) aLiNyAziMsIn .!.: hoşbuldum kızlar angelim çok üzüldüm yaa allah sabır versin arkadaşına ( Genişletmek için tıkla... benim değil canım ya yasminin kk dan arkadaşıymış canım( jazmin .!.: Kızlar hastalandım.Bugün feci bir karın ağrısı çekiyorummafoldumben Genişletmek için tıkla... off bende cum açektim aynı sancıları hatta c tesi işe gelemedim ağrıdan hemen ilaç al canım hafiflesin biraz cssa .!.: slm kızlarrr Genişletmek için tıkla... selam cssa cım nasılsın tatlım
cssa Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Şubat 2009 3.329 0 116 Sivas 29 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #4.896 iim angelim sen nasılsın geçmişi okumadım jazminin arkadaşına ne olmuş daha ekonomik olan ne ayy çok meraklıyım dimi
iim angelim sen nasılsın geçmişi okumadım jazminin arkadaşına ne olmuş daha ekonomik olan ne ayy çok meraklıyım dimi
BenMutluKiz SeNi SeViYoRuM... Kayıtlı Üye 25 Şubat 2008 13.358 47 208 38 Afyon 29 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #4.897 alınyazım mesajı aldım cnm
E EU2 Ziyaretçi 29 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #4.898 _angel .!.: ya orası tartışılmaz tabi bebeğim ama bu da ekonomik:))) benim değil canım ya yasminin kk dan arkadaşıymış canım( off bende cum açektim aynı sancıları hatta c tesi işe gelemedim ağrıdan hemen ilaç al canım hafiflesin biraz selam cssa cım nasılsın tatlım Genişletmek için tıkla... Evet canım Yeni İnci Victoria Secret'a göre daha ekonomik;ama pijama giyipte kocişimizi mutlu etmek istersek Victoria alalım di mi?:kedi: Alcam canım;ama ilaç yokmafoldumben cssa .!.: iim angelim sen nasılsın geçmişi okumadım jazminin arkadaşına ne olmuş daha ekonomik olan ne ayy çok meraklıyım dimi Genişletmek için tıkla... Canım benim şahsen tanıdığım arkadaşım değil,sadece topiclerde rastlaşıyorduk.Bebişini kaybetmiş doğumuna 1 hafta kalaNedeni belli değil.Allah kimseye yaşatmasınmafoldumbenSen de evhamlanma sakınlmaz: Canım pijamalar ekonomik olan:kedi:
_angel .!.: ya orası tartışılmaz tabi bebeğim ama bu da ekonomik:))) benim değil canım ya yasminin kk dan arkadaşıymış canım( off bende cum açektim aynı sancıları hatta c tesi işe gelemedim ağrıdan hemen ilaç al canım hafiflesin biraz selam cssa cım nasılsın tatlım Genişletmek için tıkla... Evet canım Yeni İnci Victoria Secret'a göre daha ekonomik;ama pijama giyipte kocişimizi mutlu etmek istersek Victoria alalım di mi?:kedi: Alcam canım;ama ilaç yokmafoldumben cssa .!.: iim angelim sen nasılsın geçmişi okumadım jazminin arkadaşına ne olmuş daha ekonomik olan ne ayy çok meraklıyım dimi Genişletmek için tıkla... Canım benim şahsen tanıdığım arkadaşım değil,sadece topiclerde rastlaşıyorduk.Bebişini kaybetmiş doğumuna 1 hafta kalaNedeni belli değil.Allah kimseye yaşatmasınmafoldumbenSen de evhamlanma sakınlmaz: Canım pijamalar ekonomik olan:kedi:
cssa Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Şubat 2009 3.329 0 116 Sivas 29 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #4.899 aa bizde pijama gecelik baktık geldik az önce koçişle doğum hazırlığı ama bulamadık ya nerde bu dedikleriniz bi bakayım aaa çok üzüldüm ya neden ölmüş acaba cnmm Allah sabır versin
aa bizde pijama gecelik baktık geldik az önce koçişle doğum hazırlığı ama bulamadık ya nerde bu dedikleriniz bi bakayım aaa çok üzüldüm ya neden ölmüş acaba cnmm Allah sabır versin
kekula Rabbime emanetsin bebeğim Kayıtlı Üye 25 Mart 2009 1.314 0 116 Aydın 29 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #4.900 Cssa canım doremı taŞhanın arkasına aÇtıya orda gÜzel Şeyler var baktınmı oraya.