- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
hoşbuldum canım kaç gündür erteliyordum ütüyü hazır iyiyken yapayım dedimhoşgeldin jnazım da neden hepsini birden yaptınkiii
hoşgeldin canımmerhaba kızlar ben geldim
Canım sadece 2,5 TLalkisalkisalkis Ama tek kalmıştı maalesef:sinifsinif:Olsaydı alıp,hepinize yollardım:gitme:
hoşbuldum canım kaç gündür erteliyordum ütüyü hazır iyiyken yapayım dedim
temizliğide baktım gayet iyiyim o da çıktı aradan yerimseniben
sen nasılsın canım bebişin nasıl?
hoşgeldin canım
düşünmen yeter güzelimŞeniz
offf ya ne oluyor bu internete
jnazım biz iiiz ama ağırlaşmaya başladık yavaş yavaş eskisinde çokk daha çabuk yoruluorum ve bel ağrılarım artıo gece uyku bölünmeleri arttı amaann yazıpsenide korkutmayayım herşey çok güsel çok şükür alışverişini yapcaz oğluşumun ve benim eksiklerimi alcaz işte onlarla ilgileniorum bu ara şekerim
senin hamişlik nasıl gidio cnmm
:kedi:
Nutellan yok mu dirimimlaelaelaelaelae
kız bilmedin şey de yok senin maşallah a.s.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Mutlucum o çubuk senin bulunduğun seviyeden bir üst seviyeye geçeksin ya.O ne kadar kaldığını gösteriyor..Anlatabildim mi?:kedi:
kilo durumum ii gidio şuan cnm senini nasıl gidio iştah nasıl balık ye ye yarasın cinsiyet belli oldumu bilmiorum seninkini ama bence erkek olcak paşan olcak seninde içime öle doğdu şekerim
alışveriş çook keyifli henüz çok az bişiler aldık kendimizi tutamadığımız zamanlarda aldık bi iki şey ama hafta içi herşeyini bi yerden tek seferde alcaz cnm daha hesaplı olcak inş
evet 7.aya yaklaşınca tamamlamak lazım herşeyi sonrası zor olur
hoşbuldum canımm sende hoşgeldincssa ve jnaz hoşgeldiniz kızlar
kızlar ozi hamile haberiniz var mı:)
hamile bayanların sayısı artıyor:))
burdayım canım
bende bişeyler alıcam
gel birlikte alalım:)
inşallah canım benim:)))hoşbuldum canımm sende hoşgeldin
sabah gördüm canım çok sevindim
ne güzel dimi
inşallah daha da artacak şimdi sırada angel ve mısra var sonrada senle alınyazım inşallahh:Saruboceq:
canım sanal alıyoruz öylesine yaniCADIARZU
ne alıyorsunuz benim niye haberim yokkk CADIARZU
:kedi:
kız bilmedin şey de yok senin maşallah a.s.kaydirigubbakcemile3
jazmin ya bende bişiler almak istiorum şu eskiden replerimiizzn olduğu yerdeki şeylerden ama puanım yettiği herşeye tükenmiş dio nasıl olcek bu iş
mısra dirim nerelerde ya
inşallah canım benim:)))
canım sanal alıyoruz öylesine yani
jazmin aldı mesela
nutella,üçgen peynir,simit,çay aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?