Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

hoşgeldin jnazım da neden hepsini birden yaptınkiii
hoşbuldum canım kaç gündür erteliyordum ütüyü hazır iyiyken yapayım dedim
temizliğide baktım gayet iyiyim o da çıktı aradan yerimseniben
sen nasılsın canım bebişin nasıl?
merhaba kızlar ben geldim
hoşgeldin canım
Canım sadece 2,5 TLalkisalkisalkis Ama tek kalmıştı maalesef:sinifsinif:Olsaydı alıp,hepinize yollardım:gitme:

düşünmen yeter güzelimŞeniz

jnazım biz iiiz ama ağırlaşmaya başladık yavaş yavaş eskisinde çokk daha çabuk yoruluorum ve bel ağrılarım artıo gece uyku bölünmeleri arttı amaann yazıpsenide korkutmayayım herşey çok güsel çok şükür alışverişini yapcaz oğluşumun ve benim eksiklerimi alcaz işte onlarla ilgileniorum bu ara şekerim

canım benimyaa kıyamam sana korkutmazsın merak etme güzelim ne yapalım bebişler için katlanıcaz artık
ne keyiflidir şimdi alışveriş yapmak bende bi 6-7 aylık olsun başlarım artık
kilo alma durumun nasıl hayatım

kilo durumum ii gidio şuan cnm senini nasıl gidio iştah nasıl balık ye ye yarasın cinsiyet belli oldumu bilmiorum seninkini ama bence erkek olcak paşan olcak seninde içime öle doğdu şekerim
alışveriş çook keyifli henüz çok az bişiler aldık kendimizi tutamadığımız zamanlarda aldık bi iki şey ama hafta içi herşeyini bi yerden tek seferde alcaz cnm daha hesaplı olcak inş
evet 7.aya yaklaşınca tamamlamak lazım herşeyi sonrası zor olur

jazmin ya bende bişiler almak istiorum şu eskiden replerimiizzn olduğu yerdeki şeylerden ama puanım yettiği herşeye tükenmiş dio nasıl olcek bu iş
mısra dirim nerelerde ya

cssa ve jnaz hoşgeldiniz kızlar
kızlar ozi hamile haberiniz var mı:)
hamile bayanların sayısı artıyor:))

bu akşam balık yemeye gideceğiz canım evde yapamıyorum çok rahatsız ediyor kokusu
yanılma payıyla birlikte erkek dedi banada doktor canım bakalım kısmet artık
banada angel ve mısra nın kızları olacakmış gibi geliyor ne çok yakışır onlara kıvır kıvır saçlı şirin şekerler :Saruboceq:
benimde iyi sayılır canım 4. ayın içindeyiz 2,5 kilo almışım son iki haftadırda almıyorum zaten bakalım tek isteğim 10 kiloyu aşmamak
ağırlaşmadan almayı düşünüyorum hayatım ama büyük ihtimalle istanbuldan alışveriş yapar annemlere bırakırım aldıklarımıda

cssa ve jnaz hoşgeldiniz kızlar
kızlar ozi hamile haberiniz var mı:)
hamile bayanların sayısı artıyor:))
hoşbuldum canımm sende hoşgeldin
sabah gördüm canım çok sevindim
ne güzel dimi
inşallah daha da artacak şimdi sırada angel ve mısra var sonrada senle alınyazım inşallahh:Saruboceq:

hoşbuldum canımm sende hoşgeldin
sabah gördüm canım çok sevindim
ne güzel dimi
inşallah daha da artacak şimdi sırada angel ve mısra var sonrada senle alınyazım inşallahh:Saruboceq:
inşallah canım benim:)))

CADIARZU

ne alıyorsunuz benim niye haberim yokkk CADIARZU
canım sanal alıyoruz öylesine yani
jazmin aldı mesela
nutella,üçgen peynir,simit,çay aldı

:kedi:

kız bilmedin şey de yok senin maşallah a.s.kaydirigubbakcemile3

Di mi?

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

jazmin ya bende bişiler almak istiorum şu eskiden replerimiizzn olduğu yerdeki şeylerden ama puanım yettiği herşeye tükenmiş dio nasıl olcek bu iş
mısra dirim nerelerde ya

Canım vallahi ben stoktayken alıyorum.Bu kadar bayana yeter mi tabii tartışılır değil mi?kaydirigubbakcemile3

Mısra bugün çok yoğundu canım

inşallah canım benim:)))

canım sanal alıyoruz öylesine yani
jazmin aldı mesela
nutella,üçgen peynir,simit,çay aldı

Evet kahvaltı yapıyorum hergün bunlarlacokacimcoook

Kırmızı ayakkabı ve orkide alcaktım bitmiş:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…