Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

canım elvan birsammıydı?
ben mi kaçırdım yoksa

valla ben yemeyede veremem kendimi zaten aldım başımı gidiyorum ya.çok kilo aldım( 5 kilo vermek istiyom.

bilmemki:gitme:

günaydın alınyazım
benim hiç keyfim yok
sen nasılsın cnm
canım saol bende iyiyim uykusuzm
canım ya inş biran önce eski huzurunuza kavuşursunuz
alacak verecek davası görülene dek skıntı sizle var olacak gibi :gitme:
opuyorumnanaktan
az kalmış dimi canım ya :kedi:
inşallah canım senin eşinde ocak gibi gelir
canım aralığın kaçında asaleti tasdik oluyor.
izin kullanma hakkı olucak,yıl bitmeden kullanabilir
az kalmış valla ya opuyorumnanaktan
4 aralık giriş tarihi
eğer hemen onaylarsalar süper olacak
ocakta inş tayinde kabul görür
aralıkta izin alacak 20 gün
beraber evimizde olcaz inş opuyorumnanaktan
ay bak heyecanlandım şimdi
sebebini bilmiyorum ya içim daralıyo.ağlamak geliyo içimden.
canım kıyamam ben sana :asigim: :teselli:
:teselli:

canım ikisinide kullanmıyorum
bilemiyorum o yüzden ama
termikeli bende duydum
kuzenimin eşi tayinci olacakta
küçük şeyle almaya özen gösteriyolar
biraz araştırayım ben
ne güzel opuyorumnanaktan
ben 7 de kalkıyorum
yani cebelleşiyorum kaydirigubbakcemile3
karanlık oluyo sinir oluyorum
bende izlmeye başlıcam çükü hiç dizim yok
ezele yeni başladık değişik bi dizi :sinifsinif:
canım elvan birsammıydı?
ben mi kaçırdım yoksa

öylemiymiş akannehir akannehir

valla ben yemeyede veremem kendimi zaten aldım başımı gidiyorum ya.çok kilo aldım( 5 kilo vermek istiyom.
canım sen aylık evliydin?
evlendikten sonra mı kilo aldın?
Öyleymişakannehir

Bir biz anlamıyoz görüon mu dirim gerçekleribenneyaptımki
sahi ya nasıl anlamadık akannehir
ilaç kullanıyorum felan demişti,2 gün önce
mısra mı bi başkası mı anlamıştım ki gibi bir sohbet geçmişti
demek aynı kişiymiş:kedi:

canım hemen onaylanırsa bu senenin iznini kullanır,4 aralıksa zaten bilemedin en geç aralık 15 de onaylanır,kavuşmaya az kalmış canım benim opuyorumnanaktan
sende şafak saysana kaydirigubbakcemile5
öyleymiş canım ya
anlayamadık

kızlar eşimle bu hafta ailesine gitmedik
annesi zaten gezmelerde
şehir dışı turunda
babası ve kardeşi vardı
bizimde düğün dolayısıyla uğramadık
uğrayacaktık aradık kimse yok
neyse kardeşi eşimi aradı
neden gelmiyosunuz diye
bizde benim boşanmak olan kuzenim ve eşiyle görüşecektik
barışmaları adına konuşmak için
aptal kayınbiraderime eim bunu söyledi
bende yanındayom
telden sesini duyuyorum
bağıra bağıra diyoki
kendini örnek ver, neler yaptığını,nelerden vazgeçtiğini
bastıra bastıra söyledi
eşimde kapatmaya çalıştı tabi
bende sordum neden böyle dedi diye
ben eşimi idare ediyomuşumda
yengesi gibi alttan alacakmışta :))
dedim geç bunları
senin kardeşin asla böyle demez
yok ya dedi
herşeyi kötüye yorma falan
tamam dedim
kapatıık
tabi ben yedimmi yemedim
ya kuduruyolar ya eşim benle beraber diye
yıkamadıklarını görünce iyice sinirleniyolar
dün eşimin babası trip atmış
yok gelmedinde ben baba değilmiyimde
adamıda doldurmuşlar ya pesss
ama sevindim beni kıskanmalarına
ilkkez sevinebildim :)))
sizinle paylaşaym dedim :))

canım bir tek o değilki taktığım bi süür şey var
biliyorsun iştede huzurum yok yani maddi açıdan
aman ya var da var sıkıntı boşverrr

dirimcim daha 2 aylık evliyim.evlilikten önce almıştım zaten ama.düğünden sonrada aldım bir iki kilo.işe girince başladı benim kilolar ya.sinir oluyorum.öle çok bişey de yemem.ama hep oturmaktan aldım.

kekulacığım birsam kapsam dışı şuanda
açıkçası neden olduğunu da bilmiyorum

angel balım benim
çık dışarıya oynayalım
yeni aldığın cicileri giymeye başladın mı opuyorumnanaktan

ayy dirimim ağzından ballar damlıyo
ay kurban olurum ben o dillere opuyorumnanaktan
inşallah yaaa
çok kaptırmak istemiyorum aksilik olursa diye
iki sıkıntı şu
1.si eşim oradaki tek teknik eleman
2.side ben işçiyim diye tayin vermek istemiyolar
ama özel durumda var bizim tayinler durdurldu
sanırım tayin verirler eşimede
bakalaım ne zaman
ama yinede şafak saymaya başlayım dimi
şimdilik gün olarak değil ay olarak sayıyım bari
son 4 ay deyimde garanti olsun kaydirigubbakcemile3

ALINTIDIR.

EKıM AYI KOVA BURCU
Ekim ayına genel bakış:

Sevgili Kovalar 4 Ekim tarihinde iletişim evinizde meydana gelecek Koç burcu Dolunayı, eğitim ve iletişimle ilgi konuların ön plana gelmesini sağlayıcıdır. Bu tarih ve birkaç gün boyunca girişimlerinizi ertelemeniz veya çevrenizle olan her türlü irtibatınızda bencillikten uzak şekilde hareket etmeniz önemli. Fikirlerinizi ifade ediş biçiminiz, teklifler, sözleşmeler, yolculuklar konusunda dikkatli olmanız gerekiyor. Ayrıca yurtdışı bağlantılı her türlü işinizi dikkatle ele almanız şart. Çevre değişikliği gibi konuların gündeme gelmesi mümkün. Olaylara yaklaşım tarzınızda farklılıklar oluşması nedeniyle önlemlerinizi almanız, beklenmedik durumlara karşı tedbirli olmanız gayet faydalı. 16 Ekim tarihine kadar devam edecek Mars gezegeninin Yengeç burcu seyri, çalışma hayatınızla ilgili mevzularda subjektif bir duygusallık içinde hareket etmeniz anlamına geliyor. Sorunlarınız olmasına rağmen elinizdekilerle yetinmeniz gerektiğini düşünebilir, mevcut durumlara uyum sağlamaya çalışabilirsiniz. Bu etki altında yenileşmek oldukça zordur. Pasif tarzda bir mücadele gücünüz vardır. Olanı olduğu haliyle kabul etmeye razı gibisinizdir. Bazen en ufak bir olaya günlerce üzülebilir bazen de duygularınızın farkına vararak durumları gerçekçi bir biçimde değerlendirmeye kalkışabilirsiniz. Kısaca iki yönlü düşünmeniz mümkündür. Ay ortasından itibaren Güneş, Venüs ve Merkür gezegenlerinin Terazi burcunda ilerlemesi ve ardından 29 Ekim tarihinde iki buçuk yıl boyunca sizleri etkileyecek Satürn gezegeninin transiti hesaba katarsak eğitim, mesleki uzmanlık, iş ortaklıkları, zorunlu görevler, sözleşmeler, yurtdışı bağlantıları, evlilik gibi meselelerin odak noktanız haline gelmesi söz konusu. Mynet Astroloji Köşemizdeki günlük yorumları takip etmeniz halinde ay içindeki oluşumları daha detaylı olarak anlayabilir ona göre düzenlemelerde bulunabilirsiniz. Köşemize gösterdiğiniz ilgi için yürek dolusu teşekkürler ediyorum. Şimdi gelelim ay içinde meydana gelecek bu gelişmeleri daha detaylı incelemeye.

Aşk ve ılişkiler

16 Ekim-6 Haziran 2010 arasında ciddi ilişki ve evlilik evinizde seyrini sürdürecek Mars gezegeninin Aslan burcu seyri gayet önemli. Karşıt burcunuzda etkili olacak bu güçlü yansıma, partnerinizle aranızdaki mücadelenin göstergesi. Sabit görüşlülük ve kimi zaman inatlaşma şeklinde tavırlar göstermesi muhtemel partnerinizin ilişkinizle ilgili mevzularda baskın olmaya çalışacağı bu dönemde ne gibi gelişmeler yaşanacağı veya nasıl durumlara neden olacağı herşeyden önce, ilişkinizin kalitesi ve aranızdaki sevginin gücüne göre değişebilir. Eğer huzurlu bir ilişkiniz varsa, birbirinizle uyumlu iseniz, bu süreçte onun kendinden emin bu hali canınızı sıksa da, ayrılığı düşünmeden bazı konularda tartışarak veya türlü yollarla anlaşmaya çalışarak bu dönemi atlatabilirsiniz. Fakat ilişkinizde sorunlar varsa, her iki taraf sabit fikirli davranıyor, inadından vazgeçmiyor, haklı olduğunu düşünüyorsa doğal olarak hakimiyeti ele geçirmeye çalışabilir. Peki sizin bilinçli istekleriniz ile, partnerinizin aktif gücü arasındaki bu savaşı kim kazanacak diye sorarsanız ilişkinizdeki sevgi, saygı, güven ve ılımlı yaklaşımların son derece önemli olduğunu söyleyebiliriz. Karşılıklı zıtlaşarak, birbirinizin inandıklarına saldırarak ortak bir noktada buluşmanız mümkün değil. Bu süreçte yapılması gereken dengeli paylaşımlarda bulunmaktır. Kaldı ki bu enerji önümüzdeki altı ay boyunca önemini koruyacağından iki kat daha dikkatli olmak gerekiyor. Söz gelimi ilişkinizde sorunlar varsa, her iki taraf ta sabit fikirli davranıyor, inadından vazgeçmiyor, haklı olduğunu düşünüyorsa doğal olarak hakimiyeti ele geçirmek için baskı uygulamaya kalkışabilir. Peki sizin kimliğiniz ve hayata bakış açınız ile, partnerinizin mücadeleci yönleri, istekliliği arasındaki savaşı kim kazanacak diye sorarsanız ilişkinizdeki sevgi, saygı ve güveni sağlayan olgun ve ılımlı yaklaşımlar kazanacak diyebilirim. Karşıt görüşte olsanız bile bu tarihler arasında birbirinizi anlamaya çalışınız.
Sevgili Kovalar, Satürn gezegeninin 29 Ekim 2009-5 Ekim 2012 tarihleri arasında Terazi burcunda gerçekleşecek uzun seyri, başta yüksek eğitim konularında etkili bir dönem olup, gerek ülkenizde veya gerekse yurtdışında akademik eğitim almanız, uzmanlaşmanız açısından son derece olumludur. Dünya görüşünüzde değişimler yaratacak bu seyir, kendiniz dışındaki insanlarla ortaklaşa hareket edebilmeniz anlamına gelir. Bu dönemde eşit haklar çerçevesinde ilişkiler kurabilmenin, uyum ve güzellikleri paylaşabilmenin yolu, öncelikle kendi kimliğinize sahip çıkmak olduğu kadar, diğer kişilerin de isteklerini ciddiye almakla mümkündür. Yani artık ben değil biz olmak olgusu ön plandadır. Satürn gezegeninin bu destekleyici enerjisi altında bütün bunlar gayet kolaylıkla başarılabilir. Eşitlik olgusu bu sürecin en etkili sırrıdır. Bunu başarabildiğiniz oranda gelişip büyüyebilirsiniz. Özgürlük kavramının temsilcileri olarak, bu enerji altında yabancılarla ilişkileriniz artabilir. Başka bir ülkede kendinizi her alanda ifade etmeye, göstermeye çalışabilirsiniz.
Yabancı uyruklu veya yabancı ülkede yaşayan biriyle evlilik yapabilirsiniz. Akılcı ve kararlı şekilde planlarınızı yaptığınız zaman başarılı olmanız mümkündür. Sorumluluk konusu bu dönemde bir başka faktör olarak ön plana çıkmaktadır. Yani sadece kendiniz adına değil, birlikte olduğunuz kişi veya kişiler adına da düşünmek, hareket etmek durumundasınız. Bu süreçte otorite konumunda bulunan kişilerden, eşinizden, ailenizden destek görmeniz kolaydır. Bu destek hem finansal açıdan hem de ilerisi adına bir temel atabilmenizi sağlayan önemli bir kuvvettir. Yurtdışında yaşayanlar bu süreçte evlilik veya başka yollarla orada oturma müsadesi alabilir, hayatlarını sürdürebilirler. Ahlaki, dini, yaşamsal bakış açınızda değişimler meydana gelebilir. Farklı görüşte olan kişilerle ortak işler yapabilir, mesleki ve özel hayatınızda yeni sorumluluklarla karşılaşabilirsiniz. Başkalarıyla olan iyi ilişkileriniz sayesinde mesleki alanda uzmanlaşabilirsiniz.
10 Ocak-30 Mayıs 2010 tarihleri arasında Satürn geri harekette olacaktır. Bu süreçte ise yukarıdaki konularda düzenlemelerde bulunulması, karşınıza çıkan durumların gözden geçirilmesi, eksiklerin tamamlanması ve hazır hale gelinmesi dönemidir. Engellemeler, terslikler oluşabilir. Eğer amacınızın farkında olursanız ve kararlılık gösterebilirseniz bu tarihler arasında yılmadan yol alabilirsiniz. Dengeli davranmaya çalışmalı, uzmanlaşmazlıktan uzak durmalı, başkalarıyla iletişiminizi ve ilişkilerinizi korumaya dikkat etmelisiniz. Yaptığınız planları ve düzenlemeleri geri hareketin bitiminden sonra yürürlüğe koyabilirsiniz.

ış ve Kariyer

25 Ağustos – 16 Ekim tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Mars gezegeni, kariyeriniz ve çalışma yaşamınızın gündelik temposuyla alakalı konularda birebir etkili bir seyirdir. Karar aşamasında olduğunuz bu dönemde, plan ve projelerinizi, belirsizlikler veya farklı nedenler yüzünden, uygulamada zorluk çekebilirsiniz. Normal zamanlara göre fiziksel manada güçsüzlük veya aşırı duyarlılık görülmesi gayet normaldir. Bu enerjinin sadece sizin üzerinizde değil, diğer burç mensuplarının yaşamlarında da etkili olabileceğini düşünerek, herhangi bir olumsuzlukta hemen umutsuzluğa düşmemeniz, özellikle sağlığınıza dikkat etmeniz, kendinize yüklenmemeniz yerindedir. Kimi günlerde fiziksel dürtüleriniz nedeniyle duygusal tepkilerde bulunabilir, bazen de tam tersine herşeyi içinize atabilirsiniz. Sizler iş hayatında yenilikçi ve özgür bir bakış açısıyla hareket etmekten hoşlanan kişilersiniz. Profesyonel yaşamınızda tüm enerjinizi amaca yönelik tarzda kullanabilir, diğer kişilere kendinizi kabul ettirebilirsiniz. Fakat, deyim yerindeyse madolyanın bir de ters yüzü var.

Kimileriniz şartlara boyun eğip, hedeflerini gerçekleştirmek yerine kendinizi akışa bırakabilirsiniz. Oysaki iş hayatı rekabete dayalı ve hassasiyeti pek kaldırmayacak bir alandır. Bu tarihler arasında ise, duygusal güvenlik ihtiyacınızın yoğunlaşması, başkalarına karşı duyarlı ve gereğinden fazla yumuşak davranmanız anlamına gelebilir. ıçteki güvensizliğin dış dünyada anlaşılmaması için kendinizi kalın bir kabukla gizleyebilirsiniz. En büyük korkunuz savunmasız kalıp diğer insanlara yenilmektir. Yani iş ortamında güçsüz görülmekten, bilinmekten hoşlanmazsınız. Bu arada karşınıza bazı teklifler çıksa da değişim korkunuz, bağımlılık özelliğiniz nedeniyle, mevcut şartlarınıza ayak uydurmaya çalışabilirsiniz. Yani bulunduğunuz alanda kalmayı tercih edebilirsiniz. Bu nedenle sorumluluklarınız konusunda bir sınır çizemez, bir türlü kendiniz için neyin gerekli neyin gereksiz olduğunu ayırt edemeyebilirsiniz. Kaprislilik, alınganlık, değişken ruh halleri daha da baskınlaşır. Bunun sonucunda kendinize yeterli ve hedefleri olan biri gibi davranamazsınız. Oysaki sorumluluklarınızın farkında olmanız gerekmektedir.

16 Ekim-6 Haziran 2010 tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek, iş evinizin yöneticisi Mars gezegeni, mesleki konularda, kendinize olan güven duygunuzun son derece önemli olduğunun göstergesidir. Başarıya ulaşmak için gücünüzün sınırlarını bilmeniz, durumunuza göre düzenlemelerde bulunmanız dönemi verimli şekilde değerlendirmenizi sağlayabilir. Mars bu dönemde ortaklık evinizde seyrini sürdüreceğinden, özellikle hareket ve mücadele alanınız yakın ikili ilişkiler ve ortaklıklardır. Sinirli,dışa dönük, kimi zaman fazla özgüven iş ilişkiniz olan insanlarla aranızda çatışmalara neden olabilir. Kimileriniz için bu durum, güçlü bir ortağın üzerinizde denetim uygulaması ve sabit fikirlilikle isteklerini kabul ettirmesi anlamına gelebileceği gibi, sizin başkaları üzerinde baskın olmaya çalışmanız şeklinde de görülebilir. Söz gelimi sanatsal konularda ileri adımlar atmak istemenize rağmen otorite konumunda bulunan kişiler önünüze bazı engeller çıkarabilirler. Bu engel bazen eşiniz bile olabilir. Çalışmamanızı isteyebilir veya huzursuz evliliğiniz, ilişkiniz yüzünden başarılı olmanız mümkün değildir. Bu örnekler çoğaltılabilir. Birebir ilişkilerin son derece önem taşıdığı bu süreçte, kimi insanlar size açık ve net şekilde düşmanlıkta bulunabilirler. Çekememezlik diyebileceğimiz bu durum sizin açınızdan rahatsız edicidir. ış konusunda alışveriş halinde olduğunuz insanlarla iyi geçinmek zorunluluğu sizler gibi kurallardan hoşlanmayan kişiler için keyifsizlik yaratıcı olabilir.

Bu enerji, iş konusundaki yasal sorunları ve mahkeme davalarını işaret edebilir. Antlaşma ve yasal kontratların tekrar gözden geçirilmesi gerekebilir. Şu anki yükümlülükleriniz nedeniyle bir başka işe girmeniz güçleşebilir. Halkla ilişkiler meslek alanında aktifliğin, diplomasinin, sosyal ilişkilerin öneminin arttığı böyle bir dönemde ortaklığınızda eşit hak ve adil paylaşım önemlidir. Mücadele ve çekişmelerden uzak kalmak gerekir. Fevri ve düşüncesizce hareket edilebilir, ciddi tartışmalar gündeme gelebilir. karşınıza çıkan insanlar veya birebir ilişkiniz olan kişiler sanki el birliği yapmış gibi sizin değerlerinize karşı çıkar veya muhalefette bulunabilirler. Bu süreçte herhangi bir ortaklık için en başından herşeyi düzene koymak ve ona göre bir kontrat yapmak en doğrusudur. Bu enerji süresince baskılara boyun emek yerine hevesli, özgüvenli hareket etmek en doğrusudur.

Parasal Durumunuz

20 Eylül-15 Ekim Venüs ve 10 Ekim tarihine kadar devam edecek Merkür gezegenlerinin Başak burcu seyir günlerinde, başkaları(eş, iş ortaklığı)kaynaklı, banka ve benzeri kuruluşlardan elde ettiğiniz gelirler, yabancı şirketlerle olan parasal işleriniz, miras, vergi, sigorta mevzularında, ölüm, vasiyet, dulluk maaşı, yabancı ülke bağlantılı para transfleri, veraset davaları, borçlarınız, iflas işlemleriniz, nafaka davalarınız gibi geniş bir yelpazeye yayılan alanlardan elde edilecek gelirlerle ilgili yaşanabilecek belirsizliklerde öncelikle sabırlı olmanız gerektiğini biliniz. Bu enerjiler altında, kazanç elde etmekte, şu an için bir sorun yokmuş gibi görünse de, içten içe huzursuzluk yaşamanıza, sanki işler ters gidecekmiş gibi düşünmeniz mümkündür. Kaldı ki, 13 Ekim tarihinde Venüs ve Satürn gezegenlerinin kavuşumu huzursuzluğun daha fazla artmasına neden olabilir. Doğal olarak her insana karşı kendinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Yapılması gereken, güven duygunuzu ayakta tutarak, kuşku ve kuruntularınızın köküne inmektir. yakınlarınızla veya otorite konumundaki kişilerle iyi ilişkilerinizi, normal zamanlara göre iki kat daha olumlu tutmaya çalışırsanız, yukarıdaki gibi durumlar yaşandığında hem kendinizi yalnız hissetmemiş hem de güçlü bir şekilde ayakta tutmuş olursunuz. Şunu unutmayınız ki, gezegen transitlerinde yaşanan olumsuzlukların en büyük sebebi sizin yaşam karşısındaki sorumluluklarınıza sahip çıkmamanız, gereksiz yüklerin altına altına girmenizdir. Parasal kazanç evinizin yöneticisi Jüpiterin geri hareketinin bitişi geçtiğimiz Haziran ayından bu yana artan inancınız ve güçlenen benliğinizle kazanç konusunda kısmetinizin artması anlamına gelebilir. Bu süreçte düşünüp planladıklarınızı yürürlüne sokabilmeniz anlamına da gelir. Böylece iyimserlik duygusuyla öne çıkabilmeniz ekmeğinizi kazanmanız mümkün olabilir.

Pozitif Enerjili Günler :3-5-8-9-16-17-26-27-31

Zayıf Enerjili Günler :1-2- 6-7-12-13-
12-13-
Aşkta En Şanslı Günler : 1-2-28-29-30

Yeniay :26-27
(Ay gezegeninin Kova burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 4(Koç burcunda)-12-13
(Ay gezegeninin Aslan burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. ıyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Mutlu ve başarılı bir Ekim ayı geçirmeniz dileğimle,

Başak burcu var mı aranızda kızlar aylık yorum göndereceğim :)
ben tabiki opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım yaa :gitme:
haklısın cidden ,özellikle bebek yaptığınız zaman sizi sıkıntı bekleyeceğini
biliyosun ve dahada üzülüyosun dimi :gitme:
dilerim rbbim yardımcın olsun
inş hakkında en hayırlısı olsun
canım sende kpss ye girdin değilmi ?
hiç konuşmamıştık sanırım bunu

EKıM AYI BOĞA BURCU SEVGıLı KEÇıLER ıÇıNNNN :) KOCıŞıMDE DAHıL
Ekim ayına genel bakış:

Sevgili Okurlarım Ekim ayı, yakın çevreniz başta olmak üzere ailevi konuların fazlasıyla ön planda olduğu görüyoruz. Mücadele gücünüz ve özgüveninizin zayıflığı nedeniyle huzursuzluk yaşamanız ve dengenizi sağlamakta zorlanmanız mümkündür. Aşk hayatınızla ilgili konularda mükemmeli yakalama arzunuzun yarattığı tedirginliği, bilinçli düşünerek ve gerçeklerin ışığı altında ilerleyerek kolaylıkla atlatabilirsiniz. Çalışma hayatınız ve zorunlu görevlerinizde ay sonuna kadar huzur ve güvenli olabilmeniz için ılımlı bir iletişimde bulunmanız ve karşıt görüşte olan kişilerle uzlaşmaya çalışmanız gayet yararlıdır. Ay ortasından itibaren ilişkilerde dengeyi kurabilmek kolay gözüküyor. Hatta bu dönem tutkuları yoğunlaştırıcı ve ilişkilerde partnerinizle olan paylaşımınızı güçlendiricidir.

Ekim ayının önemli ilk etkisi 4 Ekim tarihinde meydana gelen Dolunaydır. Bu dolunay, kimi zaman öfke patlamaları şeklinde tepkilere neden olabilir. Fakat bunları dışarıya yansıtmak zorlandığınız için kendi içinizde huzursuzluk yaşamanız mümkündür. Genel olarak ilişki konularında bencil tepkilerde bulunmak yerine isteklerinizle tepkileriniz arasındaki ince sınırı iyi ayarlamanız gerekiyor. Ay ortasına kadar devam edecek Venüsün Başak burcu seyrinde akıllı ve paylaşımcı düşünmek gayet faydalı. Bu sizi huzursuzluktan koruyabilir. 15 Ekim itibariyle Venüsün Terazi burcunda başlayan güçlü seyri altında ciddi ilişkilerde ve aşk hayatınızla ilgili meselelerde gayet olumlu bir süreç geçirebilirsiniz. 23 Ekim sonrası ise, tutkular ön planda. Mynet Astroloji Köşemizdeki günlük yorumları takip etmeniz halinde ay içindeki oluşumları daha detaylı olarak anlayabilir ona göre düzenlemelerde bulunabilirsiniz. Köşemize gösterdiğiniz ilgi için yürek dolusu teşekkürler ediyorum. Şimdi gelelim ay içinde meydana gelecek bu gelişmeleri daha detaylı incelemeye.

Aşk ve ılişkiler

20 Eylül-15 Ekim tarihleri arasında Başak burcunda ve aşk evinizde seyrini sürdürecek Venüs gezegeni siz Boğalar açısından gayet önemli. Venüs doğası gereği Başak burcunda düşük konumdadır. Yaşanılan veya yaşanılacak aşkı öylesine süzgeçten geçirir ve öylesine kategorize etmeye çalışırız ki, kimi zaman aşk, aşk olmaktan çıkar ve sanki bir görevmiş gibi görülmeye başlar. Huzur duygusu yerini huzursuzluğa, paylaşım duygusu bencilce didiklemelere dönüşür. Oysaki aşk bu türlü zorluk ve baskılara gelmeyecek kadar özgürdür. Bu sürecin yaklaşık 10 Ekime kadar sürecek bölümünde Merkürün güçlü Başak burcunda yer alışı, Venüsün ışığını yükseltici bir etki yaratır. Bu sayede ilişkimizi doğru şeklide analiz etmeye çalışabiliriz. Böylece ilişkisinde sorun olanlar bu dönemde öncelikle beraberliklerini şöyle bir çerçeve içine alarak anlaşmazlıkların kaynağına inebilirler. Neden anlaşmakta zorluk çektiklerini, bunun bireysel mi yoksa genel bir sorundan mı kaynaklandığını tespit edebilirler. Eğer problem ikiniz arasında ise, oturup konuşmalı, dürüst yüzleşmelerde bulunarak eksikleri, yanlışları gidermelisiniz. ışte bu yönde hareket etmenizde Merkür Başak enerjisi size destektir. ılişkisi olmayanlar açısından bu dönem, aşkta daha bilinçli seçimlerde bulunmanızı, huzur ve paylaşımı önemsemenizi, bildiğiniz gibi hareket etmek yerine kuracağınız ilişkide karşılıklı anlaşımı ön planda tutmanızı sağlayıcıdır. Bu tarihlerde yaş tahtaya ayak basmayacağınız için, karşınıza çıkacak kişi a dan z ye incelemeniz mümkündür. Bu inceleme ise gayet faydalı olup, güzelliklerin gözünüzü boyamasına izin vermeyerek bilinçli hareket etmenizi sağlayıcıdır. ışte bu dönemde başlayan ilişki mantık temeline dayandığı için tabi ki çok daha uzun ömürlü olabilir. En azından birbirinizi net bir şekilde tanımış olursunuz. ılişkisi mutlu seyreden çiftler açısından bu tarihler arasında doğal olarak büyük bir sorun çıkması söz konusu değildir. Bu dönemde ilişkilerinde akıllı paylaşımlarda bulunmaya devam ederler ayrıca birbirlerine hayati konularda destek vermeyi sürdürürler.

15 Ekim-7 Kasım tarihleri arasında Venüs gezegeninin Terazi burcunda ilerlemeye başlamasıyla, tüm burçlar ama özellikle siz ve Teraziler çok daha olumlu bir enerjiyle sarmalanmaya başlarsınız. Çünkü Venüs Terazide yönetici ve uzlaşmazlıkları ortadan kaldırıcı güçlü bir yansımadır. Ayrıca Venüs sizin burcunuzun öz yöneticisidir. Bu nedenle Venüsün bütün seyirleri sizler açısından özel öneme sahiptir. Bir önceki paragrafta ilişkisinde sorun olanların Başak burcu etkisi altında düzenlemede bulunmaları gerektiğinden söz etmiştik. Venüs Terazi burcu seyrinde ise, bu düzenlemeler rayına oturmaya başlar. Günlük uğraşılar yönünden hareketlilik, partnerle uyumlu, iyi, güzel paylaşımlar ön plana çıkmaya başlar. Sağlıklı bir hayat ve güzel bir ilişki için yapılması gerekenler birlikte kararlaştırılır. Gerek siz ona, gerekse o da size karşı sorumluluklarının farkındadır. Aranızda problem yaratan ne varsa, birbirinizle bütünleşerek çözmeniz kolaydır. Hatta bu paylaşımlar yaşınız gereği hayatınızdaki zorunluluklar hangi öneme sahipse söz gelimi eğitim, iş, aile, para, sağlık gibi hepsinde birbirinize el vermeniz mümkündür. Yani sadece aşk değil yaşadığınız günlük hayatın içindeki herşeyde birbirinizin yanında olmanız kolaydır. Böylece ilk paragrafta sözünü ettiğimiz mücadelelerden yorgun düşen benliğinizi yine birbirinize dayanarak gidermeniz aranızdaki sevgi birliğinin yeniden kurulması açısından önem taşır. ılişkisi olmayanlar ise bu süreçte aynı ortamda bulundukları bir kişiyle yakın bir temas içine girebilirler. Yani aynı işyerinde veya okulda veya bir sağlık nedeniyle bulunduğunuz ortamda birisiyle tanışmanız mümkündür. Öyle durumlar oluşur ki, başka bir durumla uğraşırken, karşınıza çıkan kişi aşkta ilk kıvılcımı başlatabilir. Yani bulunduğunuz ortam aşka pek elverişli gibi gözükmese de birbirinizden hoşlanmanız mümkündür.

23 Ekim sonrası Güneşin Akrep burcunda seyrine başlaması, tutkuları canlandırıcı ve cinsel arzuları kamçılayıcı bir etkidir. Paylaşım olgusu ön plana çıkmaya başlar. Her iki kişi de aşkta gücünü kanıtlamak ve birbiri üzerinde etkili olmak ister. Enerjinizin düşük olduğu bu dönemde Venüs her ne kadar Terazi burcunda uzlaşmacı bir tutum içinde olmanızı sağlasa da, Güneşin karşıt evinizdeki seyri, partnerinizin sizin üzerinizdeki egemenliğinin işareti olarak gerilim yaratıcı olabilir. ılişkisinde sorun olan çiftler bu dönemin kendi içindeki sertliğini, birbirleriyle paylaşımlarını sürdürerek, kim haklı tartışmalarına girişmeden, uyumlu davranmaya çalışarak geçirebilirse gayet olumludur. Tam tersi durumda ise kişilik çekişmeleri, her iki tarafın da isteklerinin birbiriyle çakışması söz konusudur ki, oldukça sıkıntılar içerebilir. 7 Kasıma kadar bu çekişmeler Venüs Terazi burcu seyri altında bir şekilde önlenebilir. Fakat 7 Kasım sonrası durum zorlaşabilir. Benim tavsiyem, ilişkinizin niteliği ve aranızdaki sevgi bağının gücüne göre ayarlamalarda bulunmanızdır.

ış ve Kariyer

23 Eylül-22 Ekim tarihlerinde çalışma hayatınızla ilgili konularda etkili olacak Güneş gezegeninin uyumlu Terazi burcu etkinliği altında iş ilişkileri ve genel olarak huzur ihtiyacınızın yükseldiğini görüyoruz. Siz de bilirsiniz ki, insan eğer kendini mutsuz hissediyorsa, çıkmazlar içindeyse, bu iş verimliliğinin düşmesine neden olabilir. Ayrıca sağlık açısından da zorlanır. Güneş Terazi burcu seyirlerinde enerji oldukça düşüktür. Bir Boğa kendi işini kendi görmek ister, bildiği şekilde olsun ister. Fakat bu dönemde dengelerin yerine oturması lazımdır. Bu yüzden de her konuda, diğer kişi ve kişilerin fikirlerini almak ve onlarla iyi bir diyalog kurmak lazımdır. Zaten bu süreçte ilişkiler aracılığıyla denge oluşturmaya çalışacağımız için en başından kendimizi buna alıştırmamız gerekir. Artık benlik kavramından ziyade bizlik duygusu içinde hareket etmek huzurunuz açısından önemlidir. Durum böyle olunca hayatı bir terazi gibi düşünürsek, kefelerin dengede durması en baş koşuldur. Bu bir aylık süreçte iş veya özel hayatınızda nasıl bir rol oynadığınızı, çalışma hayatındaki kimliğinizi sorgulamaya başlayabilirsiniz. Başkalarıyla olan güçlü irtibatlarınızın ve işine karşı sorumluluğunuzun düzgün bir şekilde gerçekleşmesi için ılımlı yaklaşımlar içinde olmanız kesinlikle şart. Bu arada yöneticiniz Venüs Başak burcunda ilerlediği için doğal olarak Güneş ve Venüs arasında karşılıklı bir etkileşim söz konusu olduğundan, ilişkiler aracılığıyla kendinizi ifade etmek olmazsa olmaz bir hal almaya başlayacaktır. Yani huzur bulmak için iki kat ılımlı ve dengeli olmak durumundasınız. Eğer kendinize olan güveniniz yerinde değilse veya bazı nedenler yüzünden bu aralar kendinizi huzursuz hissediyorsanız başkalarından destek alarak kendinizi tamamlanmış hissedebilirsiniz.

4 Ekim tarihinde çalışma hayatınızla ilgili mevzularda etkili olacak Koç burcu Dolunay etkisi, iş hayatında başkalarından onay alma, politik davranma, sosyal olma arayışınızın simgesi olarak önem taşıyor. Bir yandan ruhsal olarak kendi isteklerini gerçekleştirmek ve pürüzleri ortadan kaldırmak isterken diğer taraftan işinizin ve hayatınızın düzgün seyirde ilerlemesi için başkalarıyla uyum içinde olmaya çalışmak tabi ki sizler için bir gerilim yaratabilir. ılişkilerde sen ve ben çatışması yine bu dolunayın yaratabileceği zorlukların en başında yer alıyor. Bireysellik ile sosyalleşme arasındaki dengenin kurulması iş hayatı ve sağlığımız açısından en fazla üzerinde durmanız gereken nokta. Başkalarından etkilenmenin yüksek olduğu bu Dolunayda benim size tavsiyem, işiniz gereği muhatap olduğunuz insanların beklentileriyle kendi yaşamınızla ilgili istekleriniz arasındaki dengeyi iyi kurmanızdır. ış söz konusu olduğunda uzlaşmazlıktan uzak durmalı, öfkelenmemeli, etrafınızdaki insanlarla veya hizmet sunduğunuz insanlarla uyumlu, nazik bir şekilde ilişkilerinizi sürdürmeli, özel hayatınızda ise öfkenizi içe yöneltmek yerine dışa ifade ederek rahatlamaya çalışmalısınız.

10 Ekim-28 Ekim tarihlerinde Merkür gezegeninin ılımlı Terazi burcunda ilerleyişi, özellikle çalışma hayatınızdaki iletişimde, ilişkilerinizde ve ortaklıklarda daha açık ve net davranmanızı sağlayıcıdır. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz ay geri-ileri devinimi nedeniyle Merkür sizleri gerek aşk gerek iş gerekse özel hayatınızda oldukça yormuştu. Eğer o dönemde bazı dengeleri, iç gözlem yaparak kurabildiyseniz bunların sonuçlarını bu tarihler arasında kolaylıkla alabilirsiniz. Yalnız mücadele gücünüz ve isteklerinizi ele geçirme enerjiniz Mars gezegeninin Aslanda seyrediyor oluşuna dikkat çekmek isterim. Çünkü bu ev yaşamı ve güvence konusunda zaman zaman öfkeli tavırlar içinde olacağınızın göstergesidir. Bu öfke ise iş verimliliğinizi düşürücü bir etki yaratabilir. Geçmişte kazanılmış ve kafanızda bilinçsizce yer ederek temel oluşturmuş enerjileri ateşleyici olduğundan bunlardan kaynaklanan çeşitli hal ve tavırları aktif hale getirir. Sonuçta uygunsuz davranışlar ortaya çıkabilir. Hatta nedenini anlamadığınız tartışma ve mücadelelere girişebilirsiniz. ıstemediğiniz halde kırıcı olabilir sonra da, ben bunu niye yapıyorum diye kendinize sorabilirsiniz. Önderlik yapma ihtiyacınız bu devrede baskın olduğundan, bunu başaramadığınızda bütün hırsınız çevrenizdeki insanlardan çıkarmaya çalışabilirsiniz. Gün boyu iş hayatında çalışan bir insanın bu tür yaklaşımlar içinde olması iş hayatında nasıl bir sonuç doğurabilir ki? O nedenle lütfen sakin olunuz. Ayrıca Mars gezegeninin bu seyri geri-ileri devinimi nedeniyle 2010 yılının Haziran ayına kadar devam edecek. O yüzden şimdiden kendinizi ayarlamanız şart.

15 Ekim-7 Kasım tarihleri arasında Venüs gezegeninin Terazi burcunda seyrine başlaması içinize bir parça su serpilmesi anlamına gelebilir. Çünkü yöneticiniz bu burçta oldukça güçlüdür. Bu durum ise, şu ana kadar ifade etmeye çalıştığım durumların etkisini ılımlı hale getirir. Günlük gereksinimlere eğilmek kolaylaşır. ışinizle daha fazla ilgilenmeye, çalışma şartlarında iyileştirici düzenlemelerde bulunmaya başlayabilirsiniz. ışveren, patron veya iş çevrenizdeki insanlarla ilişkileriniz iyi bir duruma gelir ve maddi açıdan güçlenebilirsiniz. Venüs çalışma hayatınızla ilgili alanda ilerlerken romantizm duygusu ve fanteziler bir yana koyulup gerçek dünya ile ilgilenmek çok daha faydalıdır. Beden sağlığınıza özen göstermek, giyiminizle, tavırlarınızla etrafınızdaki insanlar üzerinde iyi bir intiba bırakmak önemlidir. Ilımlı, sakin hareket etmek, mücadele ederken bireysel egonuza yenilmemek dikkat edeceğiniz hususların başında gelmelidir. Böylece Ekim ayını çalışma hayatınızla ilgili olarak verimli geçirmeniz mümkün olur.

29 Ekim 2009-5 Ekim 2012 yılları arasında etkili olacak Satürn gezegeninin Terazi burcu geçişi, zorunluluklarınızla yakından ilgilenme, başta çalışma hayatınız olmak üzere, iş ortamınızdaki kişilerle olan ilişkinizi belli bir ayarda tutabilme, eş veya başka kişilerle ortak işler yapma gibi konularda yapılacak ayarlamaların göstergesidir. Düzenli ve disiplinli çalışmanız gerekebilir. Ayrıca sabit fikirli düşünmek yerine, yeri geldiğinde başkalarının da fikirlerine açık olmanız lazımdır. Öncelikle hayatınızda neyin önemli olduğunu ve ne yapmak istediğiniz belirlemeniz gerekir. ış hayatınızda artık küçük hedefler değil, yükselme ve büyük adımlar atmaya çalışmanız son derece önemlidir. Geçtiğimiz yıl sonbaharı itibariyle başlayan güçlü Satürn etkisi, kendi içinizdeki düzen duygusunu, yetenekli olduğunuz alanları keşfetmenizi sağlayacaktır. Kendi kimliğinizi kaybetmeden diğer insanlarla ortak olmayı öğrenecek, paylaşma duygusu içinde yaşayacak, işbirliğinde bulunarak çalışmayı öğreneceksiniz.

Yani artık tek söz bana ait, bir tek ben bilirim zamanınız sona ermiştir. Çalışma ve iş sorumluluklarınızı abartmadan, insanları illaki kendi bildiğiniz şekilde düzene sokmaya çalışmadan, çevrenizdekilerle ortak iş birliği içinde olmaya gayret etmeniz faydalıdır. Sağlığınıza dikkate etmeli, kontrollerinizi ihmal etmemeli, çalışma ve gündelik yaşamınızın yoğunluğu içinde beslenmenize, uyku düzeninize özel önem vermelisiniz. Satürn gezegeninin yansımaları altında, staj görerek ustalaşmayı, ter dökerek sonuca ulaşmayı, işbirliğinde bulunarak başarılı olmayı, her zamanki gibi disiplinli çalışmayı deneyimleyecek fakat bu sürenin sonunda zihinsel ve bedensel olarak doyuma ulaşacaksınız. Size anlamlı gelmeyen tek düze işlerde çalışsanız dahi, azimli olunuz, sabrediniz. Çünkü bütün bu deneyimler ileride size lazım olacaktır. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta hangi yolda ilerlemek istediğinize karar vermektir. Bunu belirleyip, azimle yol aldığınızda altından kalkamayacağınız güçlü yoktur.

Para Konuları

10 Ekim tarihine kadar Başak burcunda ilerlemesini sürdürecek Merkür gezegeni parasal konularda bulunduğunuz durumu, şartları, gelirinizi ve kazanma gücünüzü en iyi tespit edeceğiniz zamandır. Tespit ettiğiniz belli bir çerçeve içinde analiz ettiğiniz herşeyi dışa karşı ifade edebilmeniz bu enerjinin olumlu bir yanıdır. Ayrıca zihinsel beceriklilik isteyen uğraşılara yönelerek uygun çözümler yaratmanız ve bu uygun çözümler sayesinde gelirinizi yükseltmeniz söz konusudur. Konuşma ve ilişkilerdeki ikna kabiliyetiniz size maddi kazanç olarak geri dönebilir. Ellerinizle, dilinizle, aklınızla yaptığınız işler maddi açıdan güçlendiricidir. Söz gelimi sportif aktiviteler, sanatsal beceriler, halkla ilişkiler, iletişime dayalı meslekler, bilgi işlem, sosyal çevre ve aktiviteler artı gelir elde etmenizi sağlayıcıdır. Yalnız bu tarihe kadar dikkat edeceğiniz husus, özellikle para elde konusunda, başkalarının ihtiyaçlarına, taleplerine karşı tepkisiz ve duygusuz kalmamaktır. Ve herşeyden önemlisi işinizi yaparken insanları çok iyi dinlemeniz. Bu gayet önemli.

10 Ekim-28 Ekim arasında Merkürün Terazi burcunda ilerlemeye başlaması maddi açıdan hayatınızı paylaştığınız eşiniz, işinizi paylaştığınız ortağınız veya bu gibi konumları olan kişilere durumunuzu açıklamanın, aydınlatmanın en iyi zamanı diyebiliriz. ıyi planlar yanabilir, projeler hazırlayabilir, zekice ve yaratıcı çalışmalara birlikte girebilirsiniz. Kimileri için bu durum yeni kazanç kapıları aralayıcı olduğu gibi, parasal açıdan ortaklaşa hareket etmenin güç kazandırması anlamına da gelebilir. Maddi konularda bu dönemde bencil yaklaşımlardan uzak durmak gerekiyor. ıçinde bulunduğunuz sistemin gereklerine göre işbirliği yapmak gayet faydalı. Ayrıca işverenseniz işçilerinizle, yaşınız küçükse büyüklerinizle, çalışan bir kişi iseniz patronunuzla ve genel olarak hizmet götürdüğünüz insanlarla olan ilişkinizi uyumlu bir şekilde sürdürmeniz halinde maddi açıdan rahatlamanız gayet kolaydır. Anlıyoruz ki Ekim ayında iletişim başta olmak üzere ilişkiler, parasal açıdan son derece önem taşıyor.

Pozitif Enerjili Günler : 1-2-6-7-10-11-14-15-23-24-25-28-29-30

Zayıf Enerjili Günler :12-13-18-19-2026-27

Aşkta En Şanslı Günler :14-15

Yeniay :6-7
(Ay gezegeninin Boğa burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay :4(Koç burcunda)-18-19-20
(Ay gezegeninin Akrep burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. ıyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Mutlu, sağlıklı ve bereket dolu bir Ekim ayı geçirmeniz dileğimle,

Ezel'i bende seyrediyorum canım.Gerçekten güzel bir dizikaydirigubbakcemile5

Evet canım öyleymişakannehir

birsana ne olmuşki

Ban yemiş başka üyelik alınca

kaydirigubbakcemile3

Ay ne biçim aile yani.Sonuçta eşin senin için geliyor :dilcikar:

EKıM AYI BAŞAK BURCU BURÇDAŞLARIM ıÇıN :)
Ekim ayına genel bakış:

Sevgili Başaklar, Ekim ayının en önemli gelişmesi bana göre, 2007 yılından bu yana devam etmekte olan ve sizi olgunlaştıran, ektiklerinizi biçmenizi sağlayan, dersler veren, zorlayan etkisiyle yoran Satürn gezegeninin kısa bir süreliğine burcunuzdan çıkışı ve Terazi burcunda ilerleyişidir. Neden kısa süre. Çünkü geri hareketi nedeniyle, 2010 yılının Nisan-Temmuz aylarında tekrar burcunuza geri dönecek ve son kez ciddi işlerinizi ve hayatınızı gözden geçirmenizi isteyecek ve size hoşçakal diyecek. Demek oluyor ki, 29 Ekim 2009 tarihinde Terazi burcuna girişi, önümüzdeki yıl ortalarından itibaren yaşanacak gelişmelerin ilk işaretlerini anlayabilmeniz açısından ön pravo anlamı taşıyor. Ekim ayının bir önemli etkisi, ileriye dönük hedeflerinizi sahiplenme, değerlerinizi koruma ve kollama konusundaki hassasiyetinizin artışı. Bu hassasiyet 16 Ekim sonrası Mars gezegeninin Aslan burcunda seyrine başlamasıyla geri plana çekilerek kendi içinizde düzenlemelerde bulunmanıza neden oluyor. Yaklaşık altı ay sürecek bu dönem çok önemli. Diyebilirim ki, a dan z ye kendinize dikkat etmeniz gerekiyor. Artık hayatın çocuk oyuncağı olmadığını, saplantılı, inatçı, aşırı tutkulu şekilde davranmanın zarar getirebileceğini bilmeniz gerekiyor. Bu konuda ciddiyim. Gerçekten gıdanıza, ilişkilerinize, aşk hayatınıza, her türlü bağımlılıklarınıza dikkat edin. ış konusunda korkuya dayalı, sağlık konusunda boşverici, aşk konusunda bildiğinizi okumayın. Sakin olun, esnek davranmaya çalışın, işbirliğini önemseyin. Vücudunuza özen gösterin. Parasal konularda Ekim ayı estetik duyarlılığı yükseltici. Bazılarınız evlilik veya ciddi ilişki aşamasında olabilirsiniz. Bu nedenle harcamalarınız artabilir. Bütçenizin sınırlarına taşmayın. Ve lütfen ani kararlar vermeyin. Benim tavsiyem herşeyi gözden geçirin. Gerçekten emin olmadığınız, önünü göremediğiniz bir şeyin altına imza atmayın. Mynet Astroloji Köşemizdeki günlük yorumları takip etmeniz halinde ay içindeki oluşumları daha detaylı olarak anlayabilir ona göre düzenlemelerde bulunabilirsiniz. Köşemize gösterdiğiniz ilgi için yürek dolusu teşekkürler ediyorum. Şimdi gelelim ay içinde meydana gelecek bu gelişmeleri daha detaylı incelemeye.

Aşk ve ılişkiler

20 Eylül-15 Ekim tarihleri arasında burcunuzda ilerlemesini sürdürecek Venüs gezegeni, aşk hayatınızla ilgili konulardaki seçiciliğinizin işareti. Kolay kolay hiçbir söz veya durumun sizi etkilemesine izin vermeden yaşadığınız ilişkiyi inceden inceye analiz edebilirsiniz. Tatmin duygusu bu enerjinin altında gayet önemli hale geliyor. Ne kadar mutluyum ve ne yöne gidiyorum sorularının cevabını bulmak istiyor gibisiniz. Genel olarak ruh haliniz, beraberliğiniz ve içinde bulunduğunuz şartlar çerçevesinde şekillenebilir. ıhtiyaçlarınız da aynı şekilde. Böyle bir etki altında yapılması gereken, karmaşık bir durum varsa buna çare bulmak ve hiç istemeniz de korkularınıza rağmen risk almak. ılişkisinde sorun olanlar bu enerji altında bir yandan iş hayatı veya sorumluluklarıyla mücadele ederken diğer yandan son birkaç senedir devam eden beraberlik sıkıntıları nedeniyle oldukça yorgunlar. Titizlendikçe sanki herşey tersine gidiyor gibi. Dışarda hayatla mı kavga edeceksiniz yoksa ilişkinizi mi düzene koyacaksınız bilemiyorsunuz.

Bu arada Mars gezegeninin ay ortasına kadar Yengeç burcunda seyrini sürdürüyor olması ailevi ve geçmişle alakalı konuların gündemde kalmasına neden oluyor. Değerlerinizi korumak, hedeflerinizi gerçekleştirmek için elinizden geleni yapmaktasınız. Bu dönemde yavaş yavaş burcunuzu terketmekte olan Satürn gezegeni size beraberliğinizle ilgili konularda son dersleri veriyor gibi. Detayların gayet farkındasınız. Ölçülü ve ılımlı hareket etmek ve düşünmek zorunda olduğunuzun bilincindesiniz. Ne gariptir ki, ya kurban olacaksınız veya şefkat, merhamet hisleriyle kendi kendinizi motive ederek değişimde bulunacaksınız. Tercih zor. Eğer ilişkinizde sevgi temelleri sağlam ise, bu enerji altında sorunları çözmek kolay. Tam tersi durumda ise ayrılık kaçınılmaz gibi. Bu enerji devam ederken birazdan izah edeceğim yöneticiniz Merkür gezegeninin burcunuzdaki seyri, geri hareket döneminde edindiği bilgiler ve gözlemler doğrultusunda sizi uyarabilecek güçlü bir dost gibi. Merkür bu konumda gücüne tam olarak kavuşmuş durumda.

15 Ekim-7 Kasım tarihleri arasında Venüs Terazi burcu ve 16 Ekim-6 Haziran 2010 tarihleri arasıdaki Mars Aslan burcu seyri bana göre aşk hayatınızla ilgili konularda son derece önemli. Ayrı yaşam evlerinde transitlerini sürdürecek bu iki gezegen birbirinden farklı gelişimleri gösteriyor. Venüs Terazide bilinçli veya bilinçsiz olarak sakinleşme, huzur bulma hayatın güzellikleri, lüksü ve konforu yaşamaktan yana olduğunuzu gösteriyor. Maddiyat bu konuda önemli hale geliyor. Çünkü herşeyin paraya endeksli olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Eğer gelir düzeyiniz veya işinizden elde ettiğiniz gelirinizde bir sorun varsa tabi ki insanın aşkı hissetmesi veya aşkın tadına varması zor. ışte bu yüzden öncelikle hayatınızı bu anlamda düzene koymaktan yanasınızdır. Böyle bir Venüs altında karşıt seçenekler veya size karşıt ne varsa kabul edebilirsiniz. Tartışmak, çekişmek veya uyumsuzluk canınızı sıkabilir. Durum böyle olunca ilişkinize gösterdiğiniz özen veya ilişkinizle alakalı problemleri çözme ihtiyacınız yoğunlaşabilir. Yani ne olursa olsun düzenimi sürdüreyim görüşünü savunabilirsiniz. Venüs seyrinin bir gün sonrası başlayan Mars gezegeninin Aslan burcundaki etkinliği, tutkuların yoğunlaşmasına, arzuların daha da büyümesine ve aşkta kendi liderliğinizi ortaya koymak adına epeyce ter dökeceğinizi gösteriyor. Çünkü iş hayatınızdaki yoğunluk, sağlığınız veya bazı sıkıntılarınız aşk hayatınızla ilgili konulardaki mücadelenizi engelliyor. Kendinizi açık ve cömert bir şekilde ortaya koymanız güçleşiyor. Bir yandan hayranlık toplamaya ve gücünüzü göstermeye yönelik istekliliğiniz artarken, diğer yandan elinizin kolunuzun bazı nedenlerden dolayı bağlı oluşu sizi rahatsız edebilir. Durum böyle olunca gururlu ve kibirli hareketler, ben haklıyım deme konusunda aşırı inatçılığınız, hem kendinizin hem de beraberliğinizin zorlanmasına neden olabilir. Oysaki huzur arıyordunuz. Peki ne oldu? Olan şu. Dışa karşı mutlu ve ihtiyaçları konusunda dikkatli olan siz, kimseye belli etmeseniz de yüreğinizin içinde savaş halindesiniz.

Bu enerjiler ilişkinizin niteliğine göre tabi ki değişecektir. Şimdi bunları kısaca ele alalım. Beraberliğinde sorun olanlar Ekim ayı boyunca durumlarını iki şekilde değerlendirebilirler. Eğer birbirlerinden maddi ve manevi anlamda bir destekleri söz konusuysa ve her iki taraf da huzur ve güvenliği önemsiyorsa doğal olarak ilişkiyi sürdürmeye çalışabilirler. Tutkular ve fanteziler ağır basabilir. ıki kişi de beraberliklerinin kendileri için ne anlama geldiğinin farkındadırlar. Yani buna danışıklı döğüş diyebiliriz. Birbirleri vasıtasıyla elde ettiklerinin keyfini sürdürmeye tercih ederler. Nitekim gelir düzeyinde geçici artış problemlerin üstünün sıvazlanmasını kolaylaştırır. Böylece Ekim ayı öyle veya böyle geçirilmiş olur. Kimi sorunlu çiftlerde ise durum bundan farklıdır. Huzur arayışı yoğundur lakin sorunlar geri planda çoğu zaman rahatsız etmektedir. Bunları çözmek ve bir şekilde hayatınızı düzene koymak niyetindesinizdir. Bu dönemde Venüs sayesinde maddi konularda şansınız oldukça yükselir. Geçici olan bu iyileşme moralinizi yükseltse de asıl amacınıza ulaşmanız için önünüzde uzun bir zaman vardır. Bu durumda ilişki dışarıda sürüyor gibi dursa da, aslında durum hiç de öyle değildir.

Öfkeniz kimi zaman kendinizi bile aşacak hale gelebilir. Fakat susmanız ve geri planda kalarak bu beraberliği gözden geçirmeniz lazımdır. Hatta bazılarınız bu enerji altında gizliden gizliye hareket edebilirsiniz. Normalde dışarıda devam eden evlilik veya ilişki, arka planda ise tutkuların farklı yollarla tatmin edilmeye çalışılması. Mars gezegeninin bu sürecinin neredeyse 2010 yılına kadar süreceğini düşünürsek bu gizliliğin sizi epeyce oyalayacağını görmekteyiz. ılişkisi düzgün seyirde gidenler ise bu dönemde maddi açıdan güçlenmeleri sayesinde düşündükleri bazı projeleri için hazırlıklara girişebilirler. Örneğin evlenmeyi düşünenler yaklaşık altı aylık bir koşuşturma içine girerler veya evlenmeyi düşünüyorlardır fakat bir tarafın işleri nedeniyle bunu altı ay sonraya bırakabilirler. Fakat aralarındaki uyum gayet düzgündür. ılişkisi olmayanlar ise bu süreçte tutkulu bir beraberliğe adım atabilirler. Özellikle Bay Başaklar cinsel yönden oldukça isteklidirler. Bu ilişkinin temelinde huzur ve erotizm yüksek olabilir. Fakat biri diğerine oranla kendini gizlemek taraftarıdır. Bu durumda diğerinin dikkatli olması ve karşısındaki kişiyi iyi analiz etmesi lazımdır.

ış ve Kariyer

10 Ekim-28 Ekim yöneticiniz Merkür gezegeninin Terazi burcu seyri ve ardından
15 Ekim-7 Kasım arasında yöneticinize destek verecek Venüs gezegeni, kariyer hayatınızla ilgili konularda gayet önemli enerjiler olarak dikkat çekiyor. Merkür Terazi burcunda güçsüz bir enerji olmasına rağmen, Venüs gezegeni tarafından güçlendirildiği için, toplumsal yaşamınız ve sosyal statünüz, bulunduğunuz alanda tanınma ihtiyacınızın altında yatan en önemli istek paradır. Yani çalışmanızın ve emeğinizin karşılığı almak ve düzenli bir gelir elde etmek istersiniz. Bütün bunlara kavuşmanız halinde, kimliğinizı dış dünyada daha güçlü ifade edeceğiniz bir gerçektir. Tabi ki haklı beklentiler içindesiniz. Bir yandan Satürn gezegeninin 2007 yılından beri devam eden dersleri, diğer yandan Jüpiter gezegeninin çalışma evinizde 12 Ekim tarihinde bitecek geri hareketini de hesaba katarsak, son yıllarda edindiğiniz tecrübeleri veya yaşadığınız deneyimleri, bu deneyimlerden edindiğiniz dersleri ömrünüzün sonuna kadar unutmanız mümkün değildir. Hayat böyle bir şey işte. Kimi zaman sevindiriyor kimi zaman üzüyor, bazen canımızdan bezdiriyor ama sorsalar herşeye rağmen yine de güzel olduğunu söyleyecek kadar bizi mutlu ediyor. Fakat şunu da biliniz ki, bu bu dersleri her insan görmüş ve görecektir. Burada önemli olan yaşadıklarımızdan ne öğrendiğimiz sorusuna cevap bulmaktır. Merkür gezegeninin Terazi burcu seyrinde, otoritelerle olan ilişkinizi ılımlı bir şekilde sürdürmek, iletişiminize dikkat etmek son derece önemli. Çünkü buna dikkat ettiğiniz takdirde yapacağınız görüşmelerde başarı oranınız yüksek olabilir. Yani akıllı ve politik olmak gerekiyor.
Merkür Terazi burcunda zaten genel olarak uyumdan yana olmanın göstergesidir. Fakat bu uyum, birilerinin hakkınızı yemesi veya sizin fikirlerinizden vazgeçmeniz anlamına gelmemesi gerekir. Çünkü sahip olduğunuz değerlerinizi korumak ve kollamak için güçlü olmanız gerekmektedir. Bu enerji altında yapılması gereken, karşıt görüşleri dinlemeye hazır olmak fakat olayların ardındaki gerçekleri de iyi saptamaktır. ış başvuruları açısından bu enerji altında yapılması gereken ihtiyaçlarınızın farkında olarak hem diğer insanlarla güçlü bir şekilde irtibatta bulunmaya hem de işbirliğine açık olmaktır. Kimileriniz bu etki altında eşit paylaşımlara dayalı bir ortaklık kurmayı düşünüyor olabilirsiniz. Böyle bir durumu uzun bir süredir istiyorsanız ve herşey kafanızın içinde oturmuşsa adım atmanızda bir sakınca yoktur. Fakat geri hareket döneminde böyle bir teklifle karşılaşırsanız doğal olarak beklemede kalarak, artılarını ve eksilerini düşünmeniz gerekebilir. Bazılarınız bu dönemde sözleşme yenileyebilir. Eğer her sene bu mevsimlerde gerçekleşen bir durum ise o zaman yerine getirmenizde bir sakınca yoktur.
Bazılarınız bu dönemde maaş artışı, işinizdeki statünüzün değişimi gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yeni görevinize geri hareket döneminde başlamanızın da sakıncası yoktur. Bunların dışındaki durumlarda ise, geri planda beklemede kalmanız, herşeyi gözden geçirmeniz, bütçeniz açısından olabilecek yansımaları ele alarak düşünmeniz faydalıdır. Şimdi bir konuyu daha sizinle paylaşmak isterim. Merkür Terazi burcu seyirlerinde, kararsızlık çokça görülen durumlardandır. Kişi hangi seçenek veya hangi konuda tam olarak adım atması gerektiğini bilmeyebilir. Bazen bencilce durumlara yanaşır, bazen de paylaşıma açıktır. Oysaki bu süreçte özellikle patron konumunda bulunan kişilerle diplomatik bir tarzda ve zıt fikirler olsa dahi, dinlemeye anlamaya çalışmak artı bir puan kazandırabilir. Kimi Başaklar için bu enerji altında, ortaklık ilişkileri yoluyla bir ekip çalışması gündeme gelebilir. Yani belli kişilerle belli bir zaman süresince bir projede yer almak gibi. Sorumluluklarınız artmıştır ve doğal olarak herkes kendi payına hareket etmeye çalışabilir. Eğer bu işte gerekli koordinasyon sağlanabilirse bundan herkes faydalanmış olacağından, eğer siz de böyle bir durum içindeyseniz geri hareket boyunca sakin kalmanız, bilgi birikiminizi işinizin yararına herkesle paylaşmanız son derece önemlidir. Hangi şart ve durumda olursanız olun geri hareket dönemi içinde herşeyi objektif bir şekilde incelemeyi unutmayınız. Yenilik anlamındaki işlerde ise, acil kararlar vermemeli, herşeyi iyice kontrol etmeli ve yaptığınız çalışmaları ve uygulamalarınızı 15 Ekim tarihinden sonra yürürlüğe koymalısınız. Ayrıca bu süreçte düşünmeden fevri davranışlarda bulunmamalı, kendinizi öne sürerken bencil davranmadan ılımlı bir şekilde uzlaşı içinde olmaya gayret etmeli, mesleki kararlarınızda öncelikle gelir ve gider durumunuza göre hareket etmenizi, yani işten ayrılacak bile olsanız bunu bir başka işi ayarlamadan yapmamanızı öneriyorum. Merkürün 23 Eylül-15 Ekim tarihleri arasındaki seyri bu konularda iyi bir planlama yapılması adına etkili olduğu gibi, işinizle alakalı değişimler için bekleme zamanı olarak dikkat çekmekte. Bu tarihlerde ani kararlar vermek yerine sistemin içindeki akışa göre sabırlı davranmak gayet faydalı olabilir. Girişimde bulunacaksanız, eğer planladığınız ve gayet olumlu olacağını düşündüğünüz herhangi bir iş durumunuz varsa bu planı yürürlüğe koyabilmek için ya 23 Eylül tarihinden önce hareket etmelisiniz veyahut geri hareketin bitimi olan 15 Ekim sonrasını tercih etmelisiniz.

Para Durumunuz

Sevgili Başaklar, 29 Ekim 2009-5 Ekim 2012 tarihleri arasında Terazi burcunda ilerleyecek Satürn gezegeni, iş veya özel ilişki yoluyla maddi ve manevi alanda güçlenmeniz ve yeni ortaklıklar kurabilmeniz adına destekleyicidir. Bu tarihler arasında, yaşamınızda en çok neyin değerli olduğunu anlamanızı sağlayan deneyimlerle karşılaşabilirsiniz. Eş veya ortak ilişkileri yoluyla maddi gelir elde etmeniz mümkün olduğu gibi, kimi zaman bu gelirlerin sizi kısıtladığını, disiplin altına aldığını farkedebilirsiniz. Ortaklık ilişkisi ister evlilik isterse iş anlamında kurulmuş olsun, öncelikle kimle beraber olduğunuzu iyi bilmelisiniz. Aynı şekilde sizin haliniz vaktin yerindeyse, birlikte olduğunuz kişi üzerinde parasal denetim uygulayabilirsiniz. Bu ise karşı tarafın sıkılmasına neden olabilir. Tutumluluk bu sürecin etkili yansımalarından biridir. Kendinizi güvende hissetmek için en gerekli ihtiyaçlarınızı bile karşılarken aşırı dikkat sarfedebilirsiniz.

Maddi konularda sistemli ve planlı şekilde hareket etmeniz gereken bu dönemde, birikimlerinizi değerlendirirken dikkatli düşünmenizi tavsiye ediyorum. Özellikle evli Başaklar bütçeleri konusunda hassas davranmalıdırlar. Yeteneklerinizi maddi kazanç sağlamak adına yönlendireceğiniz bu zamanda, düzenli bir gelir için, disiplinli çalışmak esastır. Ortaklık teklifleriyle karşılaştığınızda, kimlerle iş yaptığınızı iyi bilmelisiniz. Eğer ortaklaşa işlerde bir eksiklik ve engel oluşursa açık ve net bir şekilde sıkıntınızı dile getirmelisiniz.Kimileriniz bu dönemde aşkı parayla karıştırabilir, maddi gücü yerinde olan bir kişiyle evlilik yapmayı düşünebilirler. Sizden yaşça büyük veya kariyer sahibi insanlar dikkatinizi çekebilir. Ne durumda olursanız olun bu enerji altında dikkat edeceğiniz husus, kendi değerinizi para, şöhret, güzellik ve karizmatik görünümünüzle eş değer görmek değerlerinizi sağlam bir şekilde oluşturmaya gayret etmelisiniz.

10 Ocak-30 Mayıs 2010 tarihleri arasında Satürn geri harekette olacaktır. Bu tarihler arasında gelir gider dengenizi iyi kurgulamanız, karşınıza çıkacak teklif ve yeniliklerde dikkatli olmanız, iyice gözden geçirmeniz şarttır. Maddi açıdan dikkatli olma zamanıdır. Duygusal, ruhsal ve manevi açıdan durumunuzu gerçekçi bir şekilde ele alma zamanınızdır. Kimi zaman iş veya özel ortaklığınızı aşırı derecede savunurken, bazen de dengesiz davranmak mümkündür. Kazanımlarınız konusunda yalnız başınıza olmanız gerektiğini düşünerek, paylaşımda bulunmaktan çekinebilirsiniz. Aşırı kontrol veya tümüyle kontrolsüzlük gibi durumlar oluşabilir. Böyle dönemlerde hayati kararlar vermeden önce iyi düşünmek, sorunları mantıklı bir şekilde ele almak gerekir. ılişkinizde ve iş ortaklığınızda aksama yaratan durumları bu süreç içinde gözden geçirebilir, neler yapmanız gerektiğini saptayabilirsiniz. Bu saptamaları geri hareketin bitim tarihinden sonra yürürlüğe koyabilirsiniz.

Pozitif Enerjili Günler :6-7-10-11-14-15-18-19-20-23-24-25

Zayıf Enerjili Günler :1-2-8-9-21-22

Aşkta En Şanslı Günler :23-24-25

Yeniay :14-15
(Ay gezegeninin Başak burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay :1-2-4(koç burcunda dolunay)-28-29-30
(Ay gezegeninin Balık burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. ıyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Mutlu ve başarılı bir Ekim ayı geçirmeniz dileğimle,

alınyazımsın,
bide gidilir bir kaç saat oturulur
hiç anlayış yok onlarda malesef
aramışsınız evde yoklarmış
canım eşin geldikten sonra imkanın varsa
uzak yere taşının

Başak burcu var mı aranızda kızlar aylık yorum göndereceğim :)
benim burcum başak değil canım

canım inşallah bugünlerde geçecek
iş başvurularında bulun yine
primlerden ses yok tabi dimi?
kız tarafından da ses yok :sm_confused:
dirimcim daha 2 aylık evliyim.evlilikten önce almıştım zaten ama.düğünden sonrada aldım bir iki kilo.işe girince başladı benim kilolar ya.sinir oluyorum.öle çok bişey de yemem.ama hep oturmaktan aldım.

öyle ya hareketsizlikten oluyor
aydına gidince eşinle bol bol yürüyüş yaparsın artık
mecbur gün boyu oturuyoruz
bende de hiç hareket yok valla
ben daha çok doğumdan sonrasını düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…