Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

Mısraaaaaaaaaa tam benim kocişi anlatmış vallahikaydirigubbakcemile5

14-15 Ekim aşkta doruk noktasındaymışız bakın,o zmnlar bişeler yapalımkaydirigubbakcemile3

ben kova burcuyummm.
bende opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan
canım aksilik olmassa aralığın ikinci haftasından sonra 20 gün kadar berabersiniz
zaten izne ayrılmadan dilekçesini verir heralde
inşallah bu problem olmaz canım
devlet personele gidip sorabilirsin kızılayda yeri
sen işçisin o memur
işçilerde nasıl olur bilmiyorum
sizde tayinler durduruldu,askeriye kabul edermi felan bence git bi görüş
ben buraya gelmeden önce eski işyerimden istifa etmiştim.devlet personele gidip uzmanla görüştüm.sıkıntı olur mu olmaz mı diye?düşünsene ortada kaldığımı akannehir
buraya başladım,muvafakat yazısı gerekli diyor salaklar ya
ben istifa edip gelmişim,bide izin mi alıcam
yok ya personelde pek iş yok

mısra teşekkürler. dirimm bend eonu düşünüyorum şimdiden aldım doğum yapsam ne olurum.o yüzden biran önce aydına gidince başlayacam yürüyüşe işimde olmayacak belli bir müddet.ne yapacam evde çıkar yürüyüş yaparım:))offf ya belirsizlik çok kötü bişey.kpss ye hazırlanacam evde.ama atanıncada yine ayrılık falan olur aynı yere atanacamızı sanmıyorum.yani ne zor işlermiş ya.herşey bir rayına otursun istiyorum.

dirim artık koy şu fotorafını çok merak ettim seni.burcumuzda aynıymış.bölümümüz bile aynı.hatta beğendimiz köşeler bile:)))zemuszemus

memur olarak atanırsan 1 yıl asalet tasdik olana kadar bekliceksiniz
sende aydını tercih edersin
genelde tercihler büyük şehirlere oluyor
ankara,istanbul,izmir
yada aydın yoksa tercihlerde yakın illeri tercih edersin
sana tavsiyem şimdiden çalışmaya başla
bölüm neydi bu arada

dirim artık koy şu fotorafını çok merak ettim seni.burcumuzda aynıymış.bölümümüz bile aynı.hatta beğendimiz köşeler bile:)))zemuszemus
tamam canım birazdan koyucam
flash belleği getirdim ondada sadece balayındaki resimler varmış
aksilik işte

günaydın teolog naber?
dersin yok mu canım bugün

hoşbulduk canlarım bende iyiyim bugün çok şükür iltihap varmış bende doktor öyle söyledi ve 15 gün sonra kontrole gel dedi

dirimcim benim bölüm iktisat.aydına gidince başlayacam artık çalışmaya ya.a kadro istemiyorum onunla uğraşamam.b kadrodan bir memuriyet olursa yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…