Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

Ben küçüklüğümden bu yana annemin evden gitmesini dört gözle beklerdim temizlik yapmak için.
Yapardım ama annem hiç beğenmezdi yaşlanmış olmasına rağmen halen çokkkkkkk temiz ,tertipli ve çok beceriklidir.Bu yüzden evimizden misafir eksik olmazdı herkes birşey sormaya gelirdi kimi yemek kimi pasta kimi dantel........vs Ben de çokkkkkkkk sinirlenirdim o başka.:)))))))

Şimdi annem bana çok şaşırıyor bende ona karşılıklı şaşa şaşa gidiyoruz anlayacağınız :))))))

Ev işlerinden sevmediğim hiçbir şey yok tu ,ta kiiiiiiiiiiiiiiii evlenip haftada 5 makine çamaşır yıkayıp en az 3 makine çamaşırıda ütüleyinceye kadar

Ben aslında hayata dair pekçok şeyi seviyorum daha doğrusu kadın olmayı seviyorum regl dönemleri hariç:)))))
Her kadınında birşeyde çok başarılı olacağını düşünüyorum.
Ben herşeye meraklı bir kadınım yemek temizlik dekorasyon örgü boya ...............

Amma çok yazmışım bu arada sustum:)))))))

Cssa cım hoşgeldiniz ne var ne yok?Aklıma gelmişken de Kayra damı karar kıldınız?

Aslında kızlar bu konuyu çok düşündüm herkes sorduğu için iki kat düşünmeye başladım bu konu sanırım biraz genlerle,biraz gözlemle birazda yaptığın araştırmalarla ilintili bir durum.
Geçenlerde ablamlada konuştuk çalışan arkadaşlarımızdan birçoğu akşamları keyif yaparlar tv izlerler ..vs Biz hiç oturmuyoruz neredeyse iyi birşeymiş gibi söylemiyorum çok isterdim bende hiç birşey düşünmeden koltuğa uzanmayı ama ne yazık ki ben yatarken bile bir ton şey tasarlıyorum şu una şunu katsam nasıl olur şu abajuru nasıl değiştirsem..............vs

Teocum utandırıyorsun beni:kedi:
Teşekkür ederim

Birbirimizi daha yakından tanımamız adına anlatıyorum :))))))

iiz kızlarr hoşbulduk mısracım %51 kayra daha ağır basıo bende ama senin dün o kız ismi demen beni biraz düşündürdü cnm ya ne yapsak bilmiorum ki
becerikli hamarat arkadaşımm bende dün kurabiye yaptım kopuk adı külupten almıştım hürremin tarifi güsel oldu sen nasıl kurabiye yaptın şekerim

Bebiş bölümüne baktım gözlerim fal taşı gibi açıldı bir arkadaş dördüzzzzzzzzzzzzzzz doğurmuş düşününce kalbim sıkıştı valla Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…