Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

buyur gel canım bizim afyon sucuguyla meşhurdur zaten sana da yapayım
:kedi:
of ya afyon sucuğuda ne güzel olur şimdi
canım ankaradan izmire giden şehirlerarası yolda cumhuriyet dinlenme tesisleri vardı
bu tesisler afyondamıydı?

günaydın kızlar ben geldim nasılsınız???
günaydın canım,hoşgeldin
dünki yemek nasıl geçti opuyorumnanaktan

hee cnm afyon da bize sanırım bir saat kadar uzaklıkta hem de

hee cnm afyon da bize sanırım bir saat kadar uzaklıkta hem de
hadi ya
ben orayı çok seviyorum
lokumlar,cezeryeler,sucuklar iştahımı kabartıyor valla cokacimcoook
bu arada aklıma gelmişken lokumuda çok severim :kedi:

günaydın dirimim hoşbulduk cnm dünkü yemek güzeldi iyi geldi evlendiğimizden beri ilk kez yemeğe çıktık eşimle ve ben çok mutlu oldum

Günaydınnnnn arkadaşlar.
Gece eşim rahatsızlandı sonrada ben saat 4 te yattık çokkk uykum var

mutlu cum ama afyon da şöle bir yemeğe gidemedik nişanlılık dönemimizde alışveriş yaparken hangi lokantaya girdiysek memnun olamadık ya afyon malesef bu yönden sınıfta kaldı diye düşünüyorum hem hijyenşk de değiller ya da bize öyle yerler denk geldi siz nereye gittiniz tavsiye edeceğin yerler var mı

günaydın dirimim hoşbulduk cnm dünkü yemek güzeldi iyi geldi evlendiğimizden beri ilk kez yemeğe çıktık eşimle ve ben çok mutlu oldum
alkisalkisalkis
canım ne güzel geçmiş
çok romantik opuyorumnanaktan

günaydın ablacığım hoşgeldin geçmiş olsun mısra ablacığım neden rahatsızlandı ablacığım

valla teocuğum zeylanad ta nar-ı beyaz var çok güzel köfte yapıyorlar daha sonra pasaport pizza var numan usta var döner antalya piyaz var lale pide salonu ben burlardan çok memnunum cnm

evet dirimciğim güzeldi darısı senin başına artık eşinle güzel bir akşam yemeğini hak ettin:kedi:

günaydın arkdaşlar herkese nasılsınız bakim bu gün gününüz güllerden güzel olsun

valla teocuğum zeylanad ta nar-ı beyaz var çok güzel köfte yapıyorlar daha sonra pasaport pizza var numan usta var döner antalya piyaz var lale pide salonu ben burlardan çok memnunum cnm

antalya piyaz ı övmüşler di hiç gitmedim zeylandada gidesimiz vardı oraya da hiç gitmemiştik cnm sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…