Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

evet dirimciğim güzeldi darısı senin başına artık eşinle güzel bir akşam yemeğini hak ettin:kedi:
inşallah canım ya
birlikte yemek yemeyi özledim
biraz önce babam aradı gizlice
annen sana süpriz poğaça yapıyor,akşama çaktırma diye
alem ya çok güldüm kaydirigubbakcemile3

günaydın arkdaşlar herkese nasılsınız bakim bu gün gününüz güllerden güzel olsun
günaydın canım
inşallah şu günler geçsin başka bişeycik istemiyorum:Saruboceq:

kızlar günaydın.benimde uykum var ya.gece bire kadr kocacımla konuştuk telde.hala evlenmemiş gibi eskisi gibi telde görüşüyoz sabah işede yarım saat geç geldim.

inşallah cnm erkek giyiminde hani markalar var cnm eşime takım almayı düşünüyoruz da zeyanddan eşim süvari ve kiğılı beğeniyor afyomn da var mı

kiğılı ikbalin orda var yeni çarşı gibi yer yapıldı oraya ikbalin orda var dükkanlarda ama kığılinin kendi dükkanıda var

kızlar günaydın.benimde uykum var ya.gece bire kadr kocacımla konuştuk telde.hala evlenmemiş gibi eskisi gibi telde görüşüyoz sabah işede yarım saat geç geldim.

ne güzel işte canım dmekki hala ilk günleri yaşa:asigim::asigim::1hug:tıyosun en güzeli

Ben deldim;ama didicem:)

Kızlar benim iş yattı.Yani bir yere gittiğim yok...Ama yoğunum bugün çok.Kendinize iyi bakın.Arada girmeye çalışacağım.

günaydın jasminciğim hoşgeldin allah kolaylık versin cnm ama arada gel kendini özletme bitanem öptüm

hadi yaa
ne güzel kaydirigubbakcemile3
babanda çok şeker benim babamda yapar bazen böyle şeyler
ozaman çocuk gibi oluyolar dimi kaydirigubbakcemile3
günaydın canım
seni en iyi ben anlarım aynı dert bendede var
oooff biz nezaman evli gibi olcaksak :gitme:

Ben deldim;ama didicem:)

Kızlar benim iş yattı.Yani bir yere gittiğim yok...Ama yoğunum bugün çok.Kendinize iyi bakın.Arada girmeye çalışacağım.

kolay gelsin işlerinde canım opuyorumnanaktan

hoşgeldiniz cssa
nasılsın?
2 isim arasında kalmışsınız
ben olsam eymen tercih ederdim
kayra kız ismi değil sadece
unisexs
oda son yıllarda oldu gibi
daha çok erkeklerde duydum bu ismi ben

slm kızlar biz geldiikk
hoşgeldiniz hihoyyyt
bunlarda oğluşunla sana canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:asigim:

evet canım çocuk gibiler
bide kısık sesle konuşuyor:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…