Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

Anladım canım.Umarım o tarihlere denk gelmez. Bende gelirsem görüşürüz canımcım:

sarissacım küsme canım jazmin haklı :)
gidemezsin biyere :))

Jazmincim ixora kozmetikten ürünlerim geldi,5 salyangoz kremi,5 bayan tester,3 erkek testet parfüm :)))))

jazmın ,insallah canım senle tanısmayı cok ısterım ,eger bu bulusma da tanısamazsak ,sen Dikili'ye gelırken bana ugra mutlaka tamam :)

jazmın ,insallah canım senle tanısmayı cok ısterım ,eger bu bulusma da tanısamazsak ,sen Dikili'ye gelırken bana ugra mutlaka tamam :)

Tamam şekercim.Sen de bu taraflara gelirsen haber ver birkaç gün önceden olur mu şekerimyerimseniben

tamam tamam numara yapmıştım zaten :)
ben alış verişe gidiyoru şimdi
sonra görüşürüz byeee

Güle güle kullan canımcım.Nasıl güzel mi kokuları?

Salyangoz kremini annem kullanıyor çok memnun.

Canım kokuları hafif ve güzel olanda var ağır olanda ama ben salyangoz kremini çok merak ediyordum zaten demek güzel bak bunu duyduğuma sevindim.

Tüm yüzüne mi sürüyor cnm?

tamam tamam numara yapmıştım zaten :)
ben alış verişe gidiyoru şimdi
sonra görüşürüz byeee

Görüşürüz canım.İyi alışverişler sanazemuszemus

Beni de Douglas Parfümeri'den aradılar.Ücretsiz bakımları varmış,hemen atladım tabiikaydirigubbakcemile3

Canım kokuları hafif ve güzel olanda var ağır olanda ama ben salyangoz kremini çok merak ediyordum zaten demek güzel bak bunu duyduğuma sevindim.

Tüm yüzüne mi sürüyor cnm?

Annem yüzüne sürüyor canımcım.Yağlı yapmıyor zaten ve yumuşacık yapıyor.

Babamın elinde de egzama var ve o da eline kullanıyor.Gayet iyi geldi..

Benim istediğim numuneler elinde olmadığı için ben istemedim canım.Boyutları ne kadar numunelerin?Bildiğimiz küçük tüplerde mi gelmiş?

bende iyim jasminim. akşamları bi ümit bakıom belki gelirsin diye zemuszemus

alınyazım,dirim,angel,jasmin,mutlu,mısra.sarissa,kekula,cssa vee diğerlerrrrriiiiiii

hepinizi çok seviyor ve kocaman öpüyorum.. opuyorumnanaktan

canım painte copy paste yapıp orda kesiyorum
mersi şeker

kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz:)
pokocuğum hoşgeldin
nasılsınopuyorumnanaktan

bende iyim jasminim. akşamları bi ümit bakıom belki gelirsin diye zemuszemus

Canım biliyorsun akşamları ve h.sonları giremiyorum.Malumunuzkaydirigubbakcemile3;ama kociş artık biliyor burayı:bbo: Bundan sonra akşamları da girmeye çalışacağım şekercimyerimseniben

Nasıl gidiyor hayatım? Özledim vallahi seni canım yamafoldumben

alınyazım,dirim,angel,jasmin,mutlu,mısra.sarissa,kekula,cssa vee diğerlerrrrriiiiiii

hepinizi çok seviyor ve kocaman öpüyorum.. opuyorumnanaktan

Canım kendine iyi bak:a015:

İyi çalışmalar şekerim sana...Daha sık uğra olur mu?

Bende seni seviyorum canımcımopuyorumnanaktanÖpüyorumŞeniz

canım painte copy paste yapıp orda kesiyorum
mersi şeker

pokocuğum hoşgeldin
nasılsınopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…