önemli değil mısra :) hımm tamam şimdi anladım bu mantıklı bide öyle deneyim,Alınyazımsın şimdi gördüm msj nı özür cnm.Benim çikolatalı şeylerle aram iyi değil,iki kez kurabiye yapmıştım birinde hamurun içindeydi en son karıştırmıştım,diğeride fok balık kurabiyeydi gözlerini yapmıştım erimemişti.Normalde meyveleri unla karıştırıp eklerim buda böyle olabilir dibe çökmemesini istiyorsan.Yani şöyle kekin tüm malzemelerini çırptıktan sonra bir kasede az unla çikolatayı harmanlayıp,kek hamuruna dökeceksin ve tahta kaşıkla bir iki kez karıştıracaksın cnm
:gitme:
canım az kaldı
dayanalım azcık daha :gitme:
ben damla çikolatasını unluyorum,ama kek için ağır oluyor sanki
bide ne kadar unlarsan unla
aşağıya iniyor
kalıbın en altına damla çikolatası mı koyacaksın :uhm:önemli değil mısra :) hımm tamam şimdi anladım bu mantıklı bide öyle deneyim,
az kaldı valla sabır opuyorumnanaktan
kalıbın altına dökcem ben üzerinede karışımı
yine çökermi ki?
kaydirigubbakcemile3gözaltı için ve tüm yüz kırşmaları için çayda çok iyi geliyo
ben sürüyorum arada
bir pamuğa çayın dem suyunu ıslatıp yüzümü siliyorum
acayip geriliyo ve kan dolaşımı sağlıyo
biz koçişle arada yaparız :))
kaydirigubbakcemile3Bende yeşil çay sürüyorum yüzüme.Cumartesi gün yine sürmüştüm eşim yanıma yaklaşmadı git yıka dedi:roflol:
Ben naptım tabi ki yıkamadım:)
slmlarrr
Bende yeşil çay sürüyorum yüzüme.Cumartesi gün yine sürmüştüm eşim yanıma yaklaşmadı git yıka dedi:roflol:
[ı]hoŞgeldİn jasmİn[/ı]
kaydirigubbakcemile3
canım çok mu kötü kokuyor :sm_confused:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Bende yeşil çay sürüyorum yüzüme.Cumartesi gün yine sürmüştüm eşim yanıma yaklaşmadı git yıka dedi:roflol:
hoşgeldiniz a.s.slmlarrr
mısra teşekkür ederim ilgilendiğin için sanırım bu benim işimi görürGüvendiğim sitelerden birinde araştırma yapıp şu tarifi buldum kızlar buyrun;
DAMLA ÇIKOLATALI KEK
MALZEMELER:
3 yumurta
1.5su bardagi seker
1subardagi siviyag
1su bardagi süt
1kabartma tozu
3su bardagi un
1vanilya
çikolata parçaciklari(istenildigi kadar)
YAPILISI:
bir kapta yumurta ve seker köpürünceye kadar iyice çirpilir.sirasi ile süt,siviyag eklenir.çirpilir.
kabartma tozu vanilya ve un ilave edilir.yaglanmis ve unlanmis kalipa hamurun yarisi dökülür.
diger hamura parça çikolata eklenir.hamur kaliba dökülür.
170 derece firinda iyice pisirilir.soguyunca ters çevrilip kaliptan çikarilir.
dilimlenip servis yapilir.afiyet olsun..
evet en altına koycam şeker :)kalıbın en altına damla çikolatası mı koyacaksın :uhm:
ben hamuru kalıba döktükten sonra,unlanmış damla çikolatasını üzerine döküyorum
karıştırmıyorum
kaydirigubbakcemile3
bende kocişe söyleyim bari
birlikte yaparız opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?