teşekkürle canımbak bakalım ama pek değişik bişey yok dedin
varsa değişik şeyler biizmlede paylaş cicim
geçmiş olsun cnm benim başımda da var hafif sızı hemen ağrı kesici içtim artmasın diye
sen de dikkat et kendineopuyorumnanaktan
günaydın canım benimGünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn huzurlu birgün dilerimkaydirigubbakcemile2
ooo bir sürü şey yapıyosun
Geçmiş olsun tatlım.
Yemeğe gelmiyorlar. Daha doğrusu en yakın arkadaşım gündüz gelecek bana Cuma günü. Ben etrafı toparlarken o kesin meze yapımına başlar. Acılı ezme güzel yapıyor:))
Biraz yemek hazırlarım. Çünkü o arkadaşımın sevgilisi de gelecek iş çıkışı. Yani 2 kişi yemeğe, 2 kişi yemekten sonra oturmaya gelecek:))
Yemek olarak fırında köfte,patates ve mercimek çorbası düşünüyorum. Salata da yaparım ortaya. Fazla yapmayı planlamıyorum zaten.
Canlarım acılı ezme, piyaz, sarımsaklı yoğurtlu biber, ekşili kırmızı biber(belki bunu da yoğurtlu yapabilirim), mücver, anneme söyleyeceğim eğer yapabilirse sigara böreği...Yanına da tiramisu dondurma ile servis edeceğim gecenin sonunda:))) Ha bir de rakı sofrasının olmazsa olmazı kavun:))
günaydın canımGÜnaydın kızlar
EVET cANIM SON ÜÇ GÜN.DÜN CUMa AKŞAMA BİLETİMİ ALDIM.yol göründü sayılır cuma günü sabah gidip istifamı verecem.hayırlısı bakalım hakkımızda.ama ben hergün ağlamaya başladım ya.25 yıldır yaşadığım evden hatta şehirden gitmek nedense çok zoruma gidiyo ya.cuma akşam ne yapcam bilmiyorum.acayip ağlarım sanırım.kendimi tutmak istiym ama olmuyo ya.
teşekkürle canım
kolay kolay ağrı kesici almam ama
mecbur kaldım dün
günaydın canım benim
ooo bir sürü şey yapıyosun
insanın o sofrada olası geliyo yani opuyorumnanaktan
günaydın canım
yok canım öyle bir söz almadım ama yatırırlar.burası belediyenin yan kuruluşu zaten.benim babam da belediyede müdür.yani bir yamuk yaparlarsa babam devreye girer söke söke alırız.zaten hesaba yatar parada.
canım yinede mülakata katıl istersenAz Önce vakıfbanktan aradılar benİ.bankamıza baŞvuru yapmıŞsınız mÜlakata seslİyolar.ben hİÇ hatırlamıyorum ne zaman yaptımı.sadece bİr tane genel baŞvurum var bİldİĞİm.neresİ İÇİn dedİm sİvasın bİr İlÇesİ dedİ nereye baŞvurduysan ora dedİ.erzuruma seslİyolar bİde.Şansa bak aydın tarafı olsa gİderdİm ya.
iki kere yaşıyorsun ayrılığıEVET cANIM SON ÜÇ GÜN.DÜN CUMa AKŞAMA BİLETİMİ ALDIM.yol göründü sayılır cuma günü sabah gidip istifamı verecem.hayırlısı bakalım hakkımızda.ama ben hergün ağlamaya başladım ya.25 yıldır yaşadığım evden hatta şehirden gitmek nedense çok zoruma gidiyo ya.cuma akşam ne yapcam bilmiyorum.acayip ağlarım sanırım.kendimi tutmak istiym ama olmuyo ya.
Geçmiş olsun tatlım.
Yemeğe gelmiyorlar. Daha doğrusu en yakın arkadaşım gündüz gelecek bana Cuma günü. Ben etrafı toparlarken o kesin meze yapımına başlar. Acılı ezme güzel yapıyor:))
Biraz yemek hazırlarım. Çünkü o arkadaşımın sevgilisi de gelecek iş çıkışı. Yani 2 kişi yemeğe, 2 kişi yemekten sonra oturmaya gelecek:))
Yemek olarak fırında köfte,patates ve mercimek çorbası düşünüyorum. Salata da yaparım ortaya. Fazla yapmayı planlamıyorum zaten.
Canlarım acılı ezme, piyaz, sarımsaklı yoğurtlu biber, ekşili kırmızı biber(belki bunu da yoğurtlu yapabilirim), mücver, anneme söyleyeceğim eğer yapabilirse sigara böreği...Yanına da tiramisu dondurma ile servis edeceğim gecenin sonunda:))) Ha bir de rakı sofrasının olmazsa olmazı kavun:))
Rakı mı içeceksiniz bende gelcemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:gitme:
1 yıldır hiç içmedim çok içesim var :sinifsinif:
canım yinede mülakata katıl istersen
eş durumu olmuyor mu?
tanıdığım biri vakıfta çalışıyor
eş durumundan geldi
iki kere yaşıyorsun ayrılığı
evlenirken bide şimdi
canım eşinle olacaksın
tatil yerlerinede yakın
gezersiniz bol bol
jazmin ve mısra rakı bence hiç yakışmadı size.bence içmeyin.
tarifi göndereyim cssa daha denemmeişo tarifi bide ben alayım cssa banada göndersin merak ettim
şimdi,canım niye bilmiyorum ki
odalar çok sıcak,sıcaktan baş ağrırmı blmiyorum ki
bugün ince giyindim zaten
aksilik yazlık kıyafetleri eve götürdüm
bende özledim canım,
yemekten çok hamurişi yapmayı daha çok seviyorum,
yeğenimin doğum günü çok güzel geçti canım
arkadaşlarını çağırmış
hediyelerini görsen bayılırdın
barbieli kalemler,hatıra defterleri,pempe tokalar,kolyeler
çok tatlılar ya opuyorumnanaktan
menü güzelmiş valla opuyorumnanaktan
Geçmiş olsun tatlım.
günaydın canımGÜnaydın kızlar
bence şansını denemekte yarar varAz Önce vakıfbanktan aradılar benİ.bankamıza baŞvuru yapmıŞsınız mÜlakata seslİyolar.ben hİÇ hatırlamıyorum ne zaman yaptımı.sadece bİr tane genel baŞvurum var bİldİĞİm.neresİ İÇİn dedİm sİvasın bİr İlÇesİ dedİ nereye baŞvurduysan ora dedİ.erzuruma seslİyolar bİde.Şansa bak aydın tarafı olsa gİderdİm ya.
günaydın naber mısraRakı mı içeceksiniz bende gelcemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:gitme:
1 yıldır hiç içmedim çok içesim var :sinifsinif:
kızlar rakı çok acımsı gibi değil mi yaNiye canım:uhm:
Zaten ayda yılda 1 kez içiyoruzArkadaş ortamında güzel oluyor yani:smiley-cool:
tarifi göndereyim cssa daha denemmeiş
ben meraktan denedim hemen :)
sıcaktan başın ağrıyo olabilir canım
ohh yeğenin çok eğlenmiştir fıstık opuyorumnanaktan
menü güzelmiş valla opuyorumnanaktan
günaydın canım
bence şansını denemekte yarar var
sonra tüh demezsin hem
günaydın naber mısra
kızlar rakı çok acımsı gibi değil mi ya
tadı bi değişik -tatlicadiarzu-
canım tencerede ilk defa duydum kekidirim bak tarif bu
TENCEREDE FİNCAN KEK
sevgili melek te görüp bayıldığım tarifi hemen ogün yaptım harika değişik keklerim oldu
ancak yayınlayabiliyorum
işte tarifi
1 yumurta
1 çay bardağı süt
1'5 çay bardağı şeker
2 çay bardağı un
2 yemek kaşığı kakao
1 poşet vanilya
1 kabartma tozu
Bütün malzeme çırpılır, 6 tane nescafe fincanı yağlanır ve hamuru onlara paylaştırılır.Fincanların sığacağı büyüklükte bir tencereye fincanlar dizilir ve tencerenin içine fincanların yarısından biraz az ılık su doldur.Tencerenin kapağına ben mutfak bezi koyup kapattım buhar keklerin üzerine damlamasın diyeTencerenin kapağı kapatılır ve yüksek ateşe koyulur.Kaynama noktasına kadar beklenir ve ateş kısılır.Kapağını hiç açmadan 20 dakika pişirilir ve ateşi kapatım kapağı hiç açmadan 15 dakika beklenir.Artık fincanlardan çıkarıp ılık olarak servis edilebilir. AFİYET OLSUN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?