Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

teşekkürle canım
kolay kolay ağrı kesici almam ama
mecbur kaldım dün

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn huzurlu birgün dilerimkaydirigubbakcemile2
günaydın canım benim

ooo bir sürü şey yapıyosun
insanın o sofrada olası geliyo yani opuyorumnanaktan

GÜnaydın kızlar
günaydın canım

Canım Cuma istifanı verdiğinde parayı yatıracaklarına dair söz aldın mı? Bir sürü şey imzalatıyorlar zaten.

Canım tabii ki zor gelir ayrılmak... Alışkanlıklar, ailen, arkadaşların ve bir sürü şey... Ama inan alışacaksın canım.

İlk gittiğin hafta evinle ilgilenirsin canım. Zaten 29 Ekim'de var,eşimle Aydın'ı keşfedersiniz.Haftasonları Kuşadası,İzmir dolaşırsınız. İnan dolaşacak o kadar yer var ki sıkılmazsın canım. Yeni çevre edinirsiniz yavaş yavaş..yerimseniben

Buyur gel şekercimopuyorumnanaktan

yok canım öyle bir söz almadım ama yatırırlar.burası belediyenin yan kuruluşu zaten.benim babam da belediyede müdür.yani bir yamuk yaparlarsa babam devreye girer söke söke alırız.zaten hesaba yatar parada.

yok canım öyle bir söz almadım ama yatırırlar.burası belediyenin yan kuruluşu zaten.benim babam da belediyede müdür.yani bir yamuk yaparlarsa babam devreye girer söke söke alırız.zaten hesaba yatar parada.

Anladım canım. Zaten senin yasal hakkın evliliğinin 1. yılının bitimine kadar paranı her şekilde alabilirsin.

Baban da varsa zaten korkmanıza grek yokmuşkaydirigubbakcemile2

canım yinede mülakata katıl istersen
eş durumu olmuyor mu?
tanıdığım biri vakıfta çalışıyor
eş durumundan geldi

iki kere yaşıyorsun ayrılığı
evlenirken bide şimdi
canım eşinle olacaksın
tatil yerlerinede yakın
gezersiniz bol bol

Rakı mı içeceksiniz bende gelcemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:gitme:

1 yıldır hiç içmedim çok içesim var :sinifsinif:

canım ya mülakat erzurumdaymış .bende cuma gününe biletimi aldım aydına.bir hafta sonra mülakat.bileti almasaydım sivastan yakındı yine erzurum.ama taaa aydından tekrar gelmek zor olacak benim için.büyük ihtimal girmem ya.yine fırsatlar çıkar inşallah.bide banka fazla istemiyorum aslında.geç çıkıyorlar falan.kpssden atansam daha iyi olacak.aydında bol bol ders çalışacam.

Kekulacım rakı sürekli içtiğimiz birşey değil ki cnm.
Dost sohbetlerinin kaçınılmaz ortağıdır yılda 1-2 kez çok faydalıdır.

Tabi ki herkesin tercihi başka olabilir.Yani Alkol almak yada almamak yada farklı türleri sevmek gibi gibi..
Bu birazda ailenin yaşam tarzıyla ilintilidir cnm,bizde neredeyse gelenektir özel günlerde kararınca içmek

tarifi göndereyim cssa daha denemmeiş
ben meraktan denedim hemen :)
sıcaktan başın ağrıyo olabilir canım
ohh yeğenin çok eğlenmiştir fıstık opuyorumnanaktan
menü güzelmiş valla opuyorumnanaktan
GÜnaydın kızlar
günaydın canım
bence şansını denemekte yarar var
sonra tüh demezsin hem
Rakı mı içeceksiniz bende gelcemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:gitme:

1 yıldır hiç içmedim çok içesim var :sinifsinif:
günaydın naber mısra

dirim bak tarif bu

TENCEREDE FıNCAN KEK

sevgili melek te görüp bayıldığım tarifi hemen ogün yaptım harika değişik keklerim oldu
ancak yayınlayabiliyorum
işte tarifi
1 yumurta
1 çay bardağı süt
1'5 çay bardağı şeker
2 çay bardağı un
2 yemek kaşığı kakao
1 poşet vanilya
1 kabartma tozu
Bütün malzeme çırpılır, 6 tane nescafe fincanı yağlanır ve hamuru onlara paylaştırılır.Fincanların sığacağı büyüklükte bir tencereye fincanlar dizilir ve tencerenin içine fincanların yarısından biraz az ılık su doldur.Tencerenin kapağına ben mutfak bezi koyup kapattım buhar keklerin üzerine damlamasın diyeTencerenin kapağı kapatılır ve yüksek ateşe koyulur.Kaynama noktasına kadar beklenir ve ateş kısılır.Kapağını hiç açmadan 20 dakika pişirilir ve ateşi kapatım kapağı hiç açmadan 15 dakika beklenir.Artık fincanlardan çıkarıp ılık olarak servis edilebilir. AFıYET OLSUN...

Buyur gel şekercimopuyorumnanaktan

kızlar rakı çok acımsı gibi değil mi ya
tadı bi değişik -tatlicadiarzu-

Canım ilk başlarda bana da öyle geliyordu;ama artık alıştımkaydirigubbakcemile3

İlk önce rakını yudumluyorsun, hemen ardından mezeden atıyorsun ağzına. O acılık gidiyorkaydirigubbakcemile5

canım tencerede ilk defa duydum keki
tadı nasıl güzel mi?
bide nescafe fincanı çatlamıyor dimi:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…