hoşbuldum hayatım çok şükür ikimizde iyiyiz
isim konusunda da ben yusuf istiyorum yanına ekte olabilir tabi ama eşimde babasını düşünerekten ilk ismi ahmet olsun diyor bakalım kararsızım
sorma bir haftamız bile yok ama hala kararsızım ben canımyaa ne yapsam diye büyük ihtimal dışarda yemek yeriz ama evde ne yapabilirim diye düşünüyorum
e artık sizden de fikir alırım kaydirigubbakcemile5
hımm anlıyorum şekerim bencede dikkat etmek lazım bak bana tam 9 kilo aldım 10 ayda şimdi bebişte var artık yarım dünya olurum :kedi:
sağol dirimcimm
oğlumda iyi çok şükür geçen hafta kesinleşti artık yanılma payı yok
Allahtan çalışıyorsun canımya evde daha çok sıkılırdın
çok şükür iyiyim mısram sen nasılsın geçtimi ağrıların aklım sendeydi
pamuğa da sevindim canımyaa hatırlıyormusun bayramı çıkarsın diye dua ediyorduk
a. s canımcım çok sağol aracı olduğun için Şeniz
hoşbuldum hayatım çok şükür ikimizde iyiyiz
isim konusunda da ben yusuf istiyorum yanına ekte olabilir tabi ama eşimde babasını düşünerekten ilk ismi ahmet olsun diyor bakalım kararsızım
sorma bir haftamız bile yok ama hala kararsızım ben canımyaa ne yapsam diye büyük ihtimal dışarda yemek yeriz ama evde ne yapabilirim diye düşünüyorum
hımm anlıyorum şekerim bencede dikkat etmek lazım bak bana tam 9 kilo aldım 10 ayda şimdi bebişte var artık yarım dünya olurum :kedi:
sağol dirimcimm
:kedi:
ozamanlar hamurişine çok düşkündüm
üniversitedede abur cubura
şimdi normal yemek yiyorumŞeniz
öyle ya en yakınına bile güvenemiyorsunAllah mutlu, mesut etsin canım. a.s.
kaydirigubbakcemile3
Dirim ya dün düşündüm.Ben de bir müddet bebk istemiyorum..Bencillik olabilir;ama hazır değilim şuan..Böyle bir hayata bir bebek getirerek ona haksızlık edeceğimi düşünüyorum sanki
Yaşam,hayat o kadar çirkinleşti ki... Daha geçen cumartesi İzmir'de öz dayısı tarafından öldürülen kızı gördüm haberlerde...Öz dayısının sevgisine karşı vermediği için, birlikte olmadığı için öldürülmüş...Ne kadar acı değil mi?
kaydirigubbakcemile3sütlaç yenmez mi ya opuyorumnanaktan
bi kere annem ilkokula gidiyorum beslenmeme
sütlaç koymuş,ama kaşığı unutmuş akannehir
sınıfta çok ağlamıştım yiyemedim diye:kedi:
ben çok severim opuyorumnanaktan
afiyet olsun tatlımben yemeğe gidiyorum afiyet olsun canlarım hepinizide
hoşgeldin caspercimmslm güzeller
bi aya yakındır yoktum ama geldim unutulmadım dimi ben :)
neler oldu hemen anlatayım rüya gibi kına gecesi ve düğünümüz oldu ayy çok güzel keşke bi daha yaşasam o iki günü öyle mutluydum ki şükürler olsun hiç aksilik çıkmadı.
son anda tatile gitmekten vazgeçtik evimizdeydik 2 hafta o da çok güzeldi dün işe başladım
bugün de kaçamak yapıp bakayım kızlara dedim eee nasılsınız bakalımm hihoyyyt
önemli değil tatlım kaydirigubbakcemile5Pardon şkerim:kedi:
Demek o zmnlardan geliyormuş sende yeme hastalığı:roflol:
Afiyet olsun tatlım ..
civciv patates ne oluyor :gitme:
evet evlilik yıldönümüde yaklaştı
üf ya kocişte yok,yıllandık resmen-tatlicadiarzu-
askerden gelsin herkes bebek yapın diye ısrar edecek
kızlar ben hala bebek olayına hazır değilim ya
herşeyden korkuyorum
düşükten,doğurmaktan,kiloları verememekten(şuanda odada 7 ay önce doğum yapmış bir bayan var,bi 70 kilo var heralde :gitme:)
doğumdan sonra eşimin ilgisi azalırsa,sağlık problemlerinden herşeyden korkuyorum
çok bencil hissediyorum kendimi ya :gitme:
a.s.hoşbuldum dirimm saol canmm aminn inşş
az yiyorum canım benimkaydirigubbakcemile3
Abur cubur yemiorsun yanelmaz:
evet tatlım valla merakla bekliyoruz kısçeleriCanım oğluş olduğu kesin demekkaydirigubbakcemile5
Bu sene topiğimizin bebişleri erkek hep..Seneye kız sezonu demek ki:ecrin_bebek:
Canım doğumla gider tüm kilolar.Benim arkadaşlarım doğum öncesinden bile zayıflar şimdi bir görsenn ve her ikisi de sezeryan doğum yaptıakannehir
canım benimyaa inan tamamen eşinden ayrı olmandan kaynaklanıyor ama çok şükür şafak düşüyor inşallah gün gelecek teskere aldığı haberinide vereceksin bizecanım bu aralar işe hiç gitmek istemiyorum
eşim burda değil ya oyüzden belki
gerçi evde vakitte geçmez şimdi
yusuf ismi bencede güzel canım
öyle ya en yakınına bile güvenemiyorsun
baksana habere
çocuğum olsa sanırım dışarı tek başına gönderemem
ne kötü biz hep dışarda büyüdük
şimdi gerçekten herşey kötü
ben daha çok doğumdan sonra annelerin sıkıntıları topiğinde okuduklarımdan etkilendim canım
odasını,yatağını ayıran mı dersin,bebeğini kucağına almayan mı dersin,çok kilo aldın diyen bir koca mıklava: dersin
off ya inşallah hiçbirimizn başına böyle üzücü olaylar gelmez
hiç aklıma gelmemiş kaşık istemek :kedi:kaydirigubbakcemile3
ay tatlım geçen cuma da ablam yiğenimin beslenmesine puding koymuş ama bizimki kaşığı bulamamış . okuldan evi arıyor bana kaşık getirin diye sanki okulla ev karşı karşıyaymş gibikaydirigubbakcemile3
afiyet olsun tatlım
hoşgeldin caspercimm
hayırlı olsun canım ömür boyu mutluluklar artık resimleri de bekliyoruz
önemli değil tatlım kaydirigubbakcemile5
canım benimyaa seni çok iyi anlıyorum
ama lütfen yersiz korkularla kendini yıpratma
boşver başkalarının dediklerinide zaten önemli olan senin kendini hazır hissetmen
saol jnazcıımm amiinn inşş oğluşun da hayrlı olsunn
ayy inşş fotolar bi elime geçse eklerim canmm daha bi fotom bile yok pc ortamında olan yanii
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanBen sevmedim fincan kekini kızlar ama tabi ki herkesin damak zevki farklıdır bakın alınyazımsın çok beğenmiş,birde sizler deneyin bakalım:)
ay dirim hastayım sana ya opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3sütlaç yenmez mi ya opuyorumnanaktan
bi kere annem ilkokula gidiyorum beslenmeme
sütlaç koymuş,ama kaşığı unutmuş akannehir
sınıfta çok ağlamıştım yiyemedim diye:kedi:
ben çok severim opuyorumnanaktan
afiyet olsun şekerben yemeğe gidiyorum afiyet olsun canlarım hepinizide
canım hoşgeldin herşeyin güzel olması ne güzelslm güzeller
bi aya yakındır yoktum ama geldim unutulmadım dimi ben :)
neler oldu hemen anlatayım rüya gibi kına gecesi ve düğünümüz oldu ayy çok güzel keşke bi daha yaşasam o iki günü öyle mutluydum ki şükürler olsun hiç aksilik çıkmadı.
son anda tatile gitmekten vazgeçtik evimizdeydik 2 hafta o da çok güzeldi dün işe başladım
bugün de kaçamak yapıp bakayım kızlara dedim eee nasılsınız bakalımm hihoyyyt
canım mısranın tarifi civciv patates,patates püresindencivciv patates ne oluyor :gitme:
evet evlilik yıldönümüde yaklaştı
üf ya kocişte yok,yıllandık resmen-tatlicadiarzu-
askerden gelsin herkes bebek yapın diye ısrar edecek
kızlar ben hala bebek olayına hazır değilim ya
herşeyden korkuyorum
düşükten,doğurmaktan,kiloları verememekten(şuanda odada 7 ay önce doğum yapmış bir bayan var,bi 70 kilo var heralde :gitme:)
doğumdan sonra eşimin ilgisi azalırsa,sağlık problemlerinden herşeyden korkuyorum
çok bencil hissediyorum kendimi ya :gitme:
yusuf güzel cidden ahmette olurhoşbuldum hayatım çok şükür ikimizde iyiyiz
sağol dirimcimm
yaa seneye kız mıCanım oğluş olduğu kesin demekkaydirigubbakcemile5
Bu sene topiğimizin bebişleri erkek hep..Seneye kız sezonu demek ki:ecrin_bebek:
Canım doğumla gider tüm kilolar.Benim arkadaşlarım doğum öncesinden bile zayıflar şimdi bir görsenn ve her ikisi de sezeryan doğum yaptıakannehir
inş ya :Saruboceq:öyle ya en yakınına bile güvenemiyorsun
baksana habere
ben daha çok doğumdan sonra annelerin sıkıntıları topiğinde okuduklarımdan etkilendim canım
odasını,yatağını ayıran mı dersin,bebeğini kucağına almayan mı dersin,çok kilo aldın diyen bir koca mıklava: dersin
ayy dirimm evlenmeden önce bebiş ayy ne güzel falan diyordum şimdi yok uzun bi süre istemiyorum doğuramam çünküayy valla içimde kalır
canım hayırlı olsun.bir aksilik çıkmadına çok sevindm.inşallh hiçbir zaman olumsuzluk olmaz.yeni evinde eşinle mutluluklar diliyorum canım.
öyle ya en yakınına bile güvenemiyorsun
baksana habere
evet tatlım valla merakla bekliyoruz kısçeleri
artık dediğin gibi doğumdan sonra önemli canım ve ciddi ciddi vereceğime inanıyorum kaydirigubbakcemile5
canım benimyaa inan tamamen eşinden ayrı olmandan kaynaklanıyor ama çok şükür şafak düşüyor inşallah gün gelecek teskere aldığı haberinide vereceksin bize
hayatım sen okuma onları
yoksa iyice karamsar olur çıkarız
yaa seneye kız mı
ozaman erkeği bekliyim ben
2011 ocak alınyazımsın hamile :) oğluylaa
aaa ne güzel oldu
yada aralık yapayım hem kız hem erkek olsun kaydirigubbakcemile3
ya ben saçmalıyorum galiba :kedi:
evet tatlım valla merakla bekliyoruz kısçeleri
artık dediğin gibi doğumdan sonra önemli canım ve ciddi ciddi vereceğime inanıyorum kaydirigubbakcemile5
canım benimyaa inan tamamen eşinden ayrı olmandan kaynaklanıyor ama çok şükür şafak düşüyor inşallah gün gelecek teskere aldığı haberinide vereceksin bize
hayatım sen okuma onları
yoksa iyice karamsar olur çıkarız
dün eşimle görüşemedim
bugün açıcam konuyu ama nasıl
aynısı yapsın bütün süs eşyalarını kafasına yer :umursamaz:
okumayım dimi
doğum hikayelerini hiç okumuyorum zaten
doğumdan sonra bayanalrın saçıda dökülüyormuş canım
ölim bari akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?