canım sen iyice kendini üzüyorsun buşekildebugün akşam üniversiteden arkadaşlarımla buluşacam.yatıya kalacaz.bana veda partisi yapacaklar.onlarda üzülüyor gidecem diye.
:roflol:kızlar yıldönüümü hediyesi olarak lcd almak bencillikmi olur saçmalık mı yada komik mi :) ?
eğlenceksiniz ne güzel, ağlayacaksınızda galibabugün akşam üniversiteden arkadaşlarımla buluşacam.yatıya kalacaz.bana veda partisi yapacaklar.onlarda üzülüyor gidecem diye.
teşekkürler mısra püf noktalar için,Angel ım güle güle kullan yeni yüzüğünü.Resim varsa ekle misin?
Alınyazımsın,eşin c.tesi gün gelecekse cuma akşamı yatmadan önce hamuru yoğrup biraz beklettikten sonra ağzı kapalı bir şekilde buzdolabında muhafaza edebilirsin.Ben kahvaltıya misafir çağırdığım günler böyle yapıyorum.Sabah kalktığımdada diğer işlemleri yapıyorum yani şekillendirme,tepside yeniden mayalandırma vede pişirme.
MISRA'NIN HAMUR MAYALAMA VE YUMUŞAK POĞAÇALAR ELDE ETME TEKNİĞİ BUYRUN;
1-Süt-su sıcak,yumurta-yağ gibi malzemeler ise oda sıcaklığında olmalı.
2-HAmuru iyice yoğurmalısınızki pürüzsüz olsun.Süt su gibi malzemeleri azar azar eklemelisiniz hepsini birden kesinlikle dökmeyin.
3-Hamuru yoğurmaya başlamadan önce fırını 50 dereceye ayarlayıp ısıtmalısınız.
4-Yoğrulan hamur kabını önce poşet veya folyoyla ağzını kapatıp sonra sofra bezi gibi birşeye sarmalısınız.
5-Sardığınız hamuru 50 derece ısınmış fırına koymalısınız.Tabi dereceyi kapatarak,yangın çıkarırsınız yoksa((((((Bu şekilde daha hızlı mayalanır.
6-Mayalanan hamur en az iki kat kabarmış olmalı,havasını almak için üzerini birkaç kez bastırmalısınız.
7-Şekillendirdikten sonrada tepsiye dizip yine 50 derece önceden ısıttığınız fırında,üzerini nemli bir bezle kapatarak bekletmelisiniz.
8-Poğaçalarınızın pastanelerdeki gibi güzel kızarmasını istiyorsanız yumurta sarısının içine çay kaşığının ucuyla biraz toz şeker ve parlak olması içinde az sıvı yağ eklemelisiniz.
9-Şekillendirdiğiniz poğaçalara yumurta sürereken kesinlikle bastırmamalısınız yoksa kabarmaz.
10-Üzeri içinse en güzel lezzet çörekotu ve susam karışımıdır bolca serperseniz muhteşem olur.
Hatırladığım bunlar sormak istediğiniz birşey varsa cevaplarım canlarım.
:gitme:inşallah canım
yok benim ocakta hala devam edenler var malesef canım :gitme:
bugün havada kapalı
dışarı epey soğukmuş
Tatlım LCD zaten evinizin ortak ihtiyacı yani kocişe birşey almış olmazsın bu şekilde :)
Dün banyodaki wc için yaptığım sticker ı gördünüz mü acaip şirin oldu sizde yapın çok kolay:))))))))
Haftaya yaptığım tüm stickerların resmini ekleyeceğim inşallah.
[/URL][/IMG]
Salondaki tablolarımı hatırlıyorsanız onların köşelerinede koskocaman kelebekler yapıp yapıştırdım.
Yatak odası içinde dal üzerinde minik kuşlar yaptım,kalp,çiçek vs ekledim.
Şimdi eros resmi arıyorum şöyle biraz büyük olacak.Kız ve erkek eros bulursanız ekleyin canlarım
günaydın canlarım hepinize hoşbulduk çok fazla ıslanmadım ama yinede ıslandım kaloriferler sabah yandı ılık bir şekilde bakalım nasıl olacak ev inşallah iyi ısınır ya
çok iyi olmuş canım yacanım sarı klasik altınlardan
ama az bombeli :))
çok hoş ya :kedi:
çok cücell:kedi:
günaydn mutlucum nasılsın tatlım
ay çok mu ıslandın dikkat et te üşütme cnm:sinifsinif:
bende çok sevindim opuyorumnanaktanÇok sevindim cicimopuyorumnanaktan
CADIARZU
Canım kocişe hediye olmaz ki bu:sinifsinif:
ya ben çok beğendim bunu mısraaDün banyodaki wc için yaptığım sticker ı gördünüz mü acaip şirin oldu sizde yapın çok kolay:))))))))
Haftaya yaptığım tüm stickerların resmini ekleyeceğim inşallah.
[/URL][/IMG]
Salondaki tablolarımı hatırlıyorsanız onların köşelerinede koskocaman kelebekler yapıp yapıştırdım.
Yatak odası içinde dal üzerinde minik kuşlar yaptım,kalp,çiçek vs ekledim.
Şimdi eros resmi arıyorum şöyle biraz büyük olacak.Kız ve erkek eros bulursanız ekleyin canlarım
:roflol: :roflol: :roflol: dirim anladımki bizim kurum hep çatlaklarla dolu, kızma ama :roflol: :roflol: :roflol:canım sen iyice kendini üzüyorsun buşekilde
az kaldı eşine kavuşmana böyle düşün bence
elbette üzüleceksin
ama zamanlar alışırsın
:roflol:
bende eşime diyorum sana tencere alayım diye :roflol:
günaydın canlarım hepinize hoşbulduk çok fazla ıslanmadım ama yinede ıslandım kaloriferler sabah yandı ılık bir şekilde bakalım nasıl olacak ev inşallah iyi ısınır ya
Günaydın deryacım üşütmüşsündür belki cnm.:1hug:
günaydın deryacım
herşeyin hayırlısı canım
Günaydın şeker a.s.
Üşüttün sanırım... Havalar bir garip:bbo:
günaydın canım
umarım dilediğin gibi bir sonuç alırsın
geçmiş olsun bu arada
aminnnn
denicem ben bunu bakalım nasıl olacakkkAngel ım güle güle kullan yeni yüzüğünü.Resim varsa ekle misin?
Alınyazımsın,eşin c.tesi gün gelecekse cuma akşamı yatmadan önce hamuru yoğrup biraz beklettikten sonra ağzı kapalı bir şekilde buzdolabında muhafaza edebilirsin.Ben kahvaltıya misafir çağırdığım günler böyle yapıyorum.Sabah kalktığımdada diğer işlemleri yapıyorum yani şekillendirme,tepside yeniden mayalandırma vede pişirme.
MISRA'NIN HAMUR MAYALAMA VE YUMUŞAK POĞAÇALAR ELDE ETME TEKNİĞİ BUYRUN;
1-Süt-su sıcak,yumurta-yağ gibi malzemeler ise oda sıcaklığında olmalı.
2-HAmuru iyice yoğurmalısınızki pürüzsüz olsun.Süt su gibi malzemeleri azar azar eklemelisiniz hepsini birden kesinlikle dökmeyin.
3-Hamuru yoğurmaya başlamadan önce fırını 50 dereceye ayarlayıp ısıtmalısınız.
4-Yoğrulan hamur kabını önce poşet veya folyoyla ağzını kapatıp sonra sofra bezi gibi birşeye sarmalısınız.
5-Sardığınız hamuru 50 derece ısınmış fırına koymalısınız.Tabi dereceyi kapatarak,yangın çıkarırsınız yoksa((((((Bu şekilde daha hızlı mayalanır.
6-Mayalanan hamur en az iki kat kabarmış olmalı,havasını almak için üzerini birkaç kez bastırmalısınız.
7-Şekillendirdikten sonrada tepsiye dizip yine 50 derece önceden ısıttığınız fırında,üzerini nemli bir bezle kapatarak bekletmelisiniz.
8-Poğaçalarınızın pastanelerdeki gibi güzel kızarmasını istiyorsanız yumurta sarısının içine çay kaşığının ucuyla biraz toz şeker ve parlak olması içinde az sıvı yağ eklemelisiniz.
9-Şekillendirdiğiniz poğaçalara yumurta sürereken kesinlikle bastırmamalısınız yoksa kabarmaz.
10-Üzeri içinse en güzel lezzet çörekotu ve susam karışımıdır bolca serperseniz muhteşem olur.
Hatırladığım bunlar sormak istediğiniz birşey varsa cevaplarım canlarım.
kızlar yıldönüümü hediyesi olarak lcd almak bencillikmi olur saçmalık mı yada komik mi :) ?
canım bende evlenirken aynı şeyleri söylüyordumdirim onu düşünüp seviniyorum zaten:))hemde çok.ama işte bir tarafımda buruk.oda normal ya bu yaşıma kadr hiç ayrı kalmadım.
çantanın yanına mı saat alacaksın :bbo:eğlenceksiniz ne güzel, ağlayacaksınızda galiba(
teşekkürler mısra püf noktalar için,
dediğin aklıma gelmemişti
en iyisi akşamdan yoğurup sabaha sıcak sıcak ikram etmek
birde bişey sorcam 50 derece ısıtılan fırında mayalanması için ortalam ne kadar süre bekletilmeli hamur?
:gitme:
allah yardımcımız olsun canım
benimde yine aylık 295 net ödemem var
buna şükür diycem artık
dışarı cidden serin bugün ya
sabah ne kadar karanlıktı dimi
bencede haklısın
onu aradan çıkarayım dedim ama ilk yıldönümüne olmaz
ona özel olmalı
aslında gönlümden geçen laptop ama
limitim yetmez almaya(
nayse ben kesin olarak bir saat bakayım çantanın yanına
aslında takım elbisede alabilirim ihtiyacıda var ama basitm olurki ?
çok iyi olmuş canım ya
güle güle iyi günlerde hiç çıkartmamak üzere eskitesiniz inş
bende çok sevindim opuyorumnanaktan
evet maalesef koçişe hediye olmaz
öf yaa
jazmincim sana şey sorcam
mutfağın ne renkti
kırmızılar istiyosun ya
bende kırmızı istiyodum
ama dolaplarım krem-kahve uymaz sannki
dolapları kırmızı yaptırcaktım
o renk yokmuşmuş
yalan hep kvalide beğenmedi diye bitmiştir kesin :mymeka:
ya ben çok beğendim bunu mısraa
sen kendinmi yaptın bunu
:roflol: :roflol: :roflol: dirim anladımki bizim kurum hep çatlaklarla dolu, kızma ama :roflol: :roflol: :roflol:
ya bak kadınlara ne çok şey var alınacak
tencer,çay makinesi,çatal bıça, yüzük,kolye, küpe vs. vs.
ama erkeklere sadece traş makinesi,pantolon,gömlek,kravat,saat,kol düğmesi,bi iki elektronik
of biz şansızım hediye seçiminde delikafadulden
canım inş ısınır ya
sobalımı kaloriferli mi ev ?
jasminciğim 2 blok şeklinde apartmanımız evimizde 150 metre kare olunca beni korkutuyor cnm evde 4.kat yani son kat inşallah iyi ısınır canımcığım
jazminciğim bunlar çok güzelmişMısracım buradaki Eroslar çok hoşuma gidiyor benim...
bende kırmızı dolap istiyorum yaçok iyi olmuş canım ya
güle güle iyi günlerde hiç çıkartmamak üzere eskitesiniz inş
bende çok sevindim opuyorumnanaktan
evet maalesef koçişe hediye olmaz
öf yaa
jazmincim sana şey sorcam
mutfağın ne renkti
kırmızılar istiyosun ya
bende kırmızı istiyodum
ama dolaplarım krem-kahve uymaz sannki
dolapları kırmızı yaptırcaktım
o renk yokmuşmuş
yalan hep kvalide beğenmedi diye bitmiştir kesin :mymeka:
ya ben çok beğendim bunu mısraa
sen kendinmi yaptın bunu
:roflol: :roflol: :roflol: dirim anladımki bizim kurum hep çatlaklarla dolu, kızma ama :roflol: :roflol: :roflol:
ya bak kadınlara ne çok şey var alınacak
tencer,çay makinesi,çatal bıça, yüzük,kolye, küpe vs. vs.
ama erkeklere sadece traş makinesi,pantolon,gömlek,kravat,saat,kol düğmesi,bi iki elektronik
of biz şansızım hediye seçiminde delikafadulden
canım inş ısınır ya
sobalımı kaloriferli mi ev ?
yazıklar olsun kız bende seni galatasaraylı sanmıştım :umursamaz:dirim ; ama bir beşiktaş battaniyesi olabilir kanımca :)))
benimde aynı kahve kremCanım benim dolaplarımda kahveli ve kremli...Olur bence neden olmasınfisfisfis
Ama ben panel perde yapamıcam maalesef..Dün ölçtüm buzdolabıma çarpacak..Normal perde alacağım..
Canım merak etme ısınıryerimseniben
canım sende hep eşine yedirirsinya bend eevime gidince pasta börek yemek yapacam kocacıma.ama gidince rejime başlıyım da diyorum.güsel güsel şeyleri yapıp yememek çok zor olur.napcam bilmiyorum.ama rejim şart oldu bana dikkat etmem gerek.yürüyüş yapmam gerek.allahtan ilk etapta evdeyim.alışana kadar iyi olacak.
mısracığım seninkileri göremedim malesefAlınyazımsın fırında enaz yarım saat beklet cnm vaktin varsa 45 dk beklet daha yumuşak olur
Dirimcim zaten basit bir şey kendim çizdim cnm.Buradaki resim aldığım blogtaki bayanın yaptığı,fotoğraf makinem olmadığı için benimkini çekemedim
Jazmincim bende önceden erosların çıktısını almıştım akşam bir baktım ki küçük fotokopiyle büyülteceğim beğendiklerimi.İlgilendiğin için teşekkürler cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?