Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

Adamın biri elinde büyük bir bıçakla camiye dalar ve yüksek sesle Cami Cemaatine sorar :
-Aranızda müslüman olan var mı ? korkudan kimse bişey diyemez. Bir müddet sonra yaşlı bir adam ayağa kalkar ve ' ben müslümanım' der.
Bıçaklı adamla yaşlı adam camiden çıkarlar. Adam dışarıda ki koç sürüsünü
gösterip:
-Amca, şunları kurban edicem de ben beceremem yardım eder misin! ? der.
Yaşlı adam bayağı bir hayvanı kestikten sonra ' ben yoruldum , artık başka birini bul ' der....
Adam bu sefer kanlı bıçakla yine camiye girer ve cemaate yüksek sesle tekrar sorar:
-Aranızda başka müslüman var mı , varsa yanıma gelsin ?
Az önceki giden yaşlı adamı doğradığını düşünen cemaat çok korkar ve herkes aynı anda imama bakar, imam:
' Ula bağa ne bakıp duraysunuz uşaklar ? ıki rekat namaz kildurduk diye müslüman mı olduk ' ... Yüce ısa hepimizi korusun...
:))))))))))))))))))

delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

iftarda eşimin ailesi annemlerde olucak bizde oraya gidicez mutlucumm:)))

:roflol::roflol:

Kızlar ben şu eşler konusuna takılmış durumdayım mantığım almıyor daha doğrusu eşiniz nerden bilecek burada olduğunuzu?

iyiyim canım sen nasılsın

benim eşim de bilir kadınlar kulubüne girdiğimi
arar mesela öğle saatlerinde
-napıyorsun aşkım?
-kulüpteyim:)
-hımm konken mi oynuyorsun kaydirigubbakcemile3

Bencede bilmeliler,ha eşinizin internete karşı kırılmaz bir önyargısı varsada bilmesede olur :)

kızlar acil yardımmmm

birazonce bi inşaat firmasında insan kaynakları stajeri olarak başvurdum
ve hemen aradılar
bi kadın aradı ingilizce konuşuyodu 1 senedir ingcemi kullanmıyorum bide heycanlandım kalakaldım neyse derdimi anlattım sonradan şoku atınca

sonra kadın dedi yol parası öğle yemeği bizden ama maaş yok 3 aylık bi staj dedi yarın gelirmisin dedi tamam dedim

iyide biyer

ama eşim diyoki sonunda iş imkanı varmı işin ucunda maaş olmayınca bıkarsın ve gitmek istemezsin motive olamazsın diyo
çalışarak tecrübe sahibi olmak daha iyi diyo

siz olsanız napardınız???

eşin de haklı ama ben olsam denerdim
tabii güvenilir bir yer olması önemli
sürekli birilerini 3 ay ücretsiz çalıştırıp
beğenmediklerini söyleyerek kullananlar da olabilir
ona dikkat etmelisin diye düşünüyorum

haktan eşine katılıyorum ama sıkıntını gidermek adına güzel olabilir

bide ben olsam turizm işini tercih ederdim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…