eşin de haklı ama ben olsam denerdim
tabii güvenilir bir yer olması önemli
sürekli birilerini 3 ay ücretsiz çalıştırıp
beğenmediklerini söyleyerek kullananlar da olabilir
ona dikkat etmelisin diye düşünüyorum
haktan eşine katılıyorum ama sıkıntını gidermek adına güzel olabilir
bide ben olsam turizm işini tercih ederdim galiba
eğer bu üç ay sana baya bişeyler öğretecekse referans olur senin için olabilir bence.ama hiç bir önemi olmayan bir stajerlikse bencede gitme pratikte öğrenirsin zaten.
bana kalırsa bırakırsın.ama ingilizceni geliştirme adına iyi olabilir.bedava kurs gibi olur.bu arada bölümün ne.
ben zaten ingilizce uluslararası ilişkiler mezunuyum yani ingilizceyi öğrenme ya da geliştirme gibi bi gereksinimim yok
sadece evde oldugum için doğal olarak kımseyle 1 yıldır ıngılızce konuşmadıgım için pratiğim azaldı
zaten 5 sene boyunca okulda ing cemi kullandım
sadece bu evde geçirdiğim 1 sene köreltti sanıyorum ama bencede ucunda maaş olmayınca salarım gider:umursamaz:
haktancığım ben olsam giderdim ingilezcemi kazanmak için cnm
karışık bi durum haktan
büyük firma olması cazip ama maaşsız olması kötü
hımm. canım bence hiç gitme o zaman .zaten iyi bir bölüm bitirmişsin.yeterince iyidir o zaman dilinde.
canım benim ingilizce öğrenmeme yada geliştirmeme gerek yok dediğim gibi zaten ana dil düzeyinde ingilizcem var
benim asıl derdim 3 ay staj yapıcam maaş almadan ama sonunda nolucak?
işim olcakmı bana iş verceklermi
eğer sonunda iş olursa süper olur ama olmazsam 3 ayım boşa gider
ya bunaldım artık herşeyi düşünmekten yaa bu ikilem öldürcek benikafamçokkarıştı
slm canlarım bende geldim bugun benim doğum günümmüş :) eşim aradı söledi de yoksa benim haberim bile yoktu :)
akşamada pastalar çiçekler oh gelsin bakalım yaşlandık be kızlar 23 oldum :)
eşim de uluslararası ilişkiler mezunu :lepi:
slm canlarım bende geldim bugun benim doğum günümmüş :) eşim aradı söledi de yoksa benim haberim bile yoktu :)
akşamada pastalar çiçekler oh gelsin bakalım yaşlandık be kızlar 23 oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?