Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

eğer bu üç ay sana baya bişeyler öğretecekse referans olur senin için olabilir bence.ama hiç bir önemi olmayan bir stajerlikse bencede gitme pratikte öğrenirsin zaten.

tabii üç ay sonraki verilecek olan cüretin bilinmesi de öenmli
seni tatmin edecek bir ücret olmayacaksa
yani üç aydan sonra o ücretle çalışamayacağını düşünürsen
boşuna gitmiş olursun

bende sabahtan beri bir sürü tarif aldım.resimleri göre göre iyce acıktım ya.daha 3 saat var iftara.

haktan eşine katılıyorum ama sıkıntını gidermek adına güzel olabilir

bide ben olsam turizm işini tercih ederdim galiba

eğer bu üç ay sana baya bişeyler öğretecekse referans olur senin için olabilir bence.ama hiç bir önemi olmayan bir stajerlikse bencede gitme pratikte öğrenirsin zaten.

ya bu firma büyük bi firma 6 ayrı ülkede şubeleri var ama sonunda iş imkanı olurmu bilmiyorum çalıştırıp bırakmaları dah ayuksek ıhtımal diğer türlü olsa deneme süreci gibi bişey derlerdi

tabiki 3 ay bişeyler öğretir en azından unutmaya yüz tutan ingilizcemi tekrar geri kazanırım ama ben çalıştıgımda bile o kadar yuksek maaş almama ragmen çıktım bıktım bazı şeylere boyun eğemedim ki burda maaş ta yok

sizcede 10 gün sonra bıkarmıyım ya

bana kalırsa bırakırsın.ama ingilizceni geliştirme adına iyi olabilir.bedava kurs gibi olur.bu arada bölümün ne.

bana kalırsa bırakırsın.ama ingilizceni geliştirme adına iyi olabilir.bedava kurs gibi olur.bu arada bölümün ne.

ben zaten ingilizce uluslararası ilişkiler mezunuyum yani ingilizceyi öğrenme ya da geliştirme gibi bi gereksinimim yok
sadece evde oldugum için doğal olarak kımseyle 1 yıldır ıngılızce konuşmadıgım için pratiğim azaldı
zaten 5 sene boyunca okulda ing cemi kullandım

sadece bu evde geçirdiğim 1 sene köreltti sanıyorum ama bencede ucunda maaş olmayınca salarım gider:umursamaz:

karışık bi durum haktan

büyük firma olması cazip ama maaşsız olması kötü

eşim de uluslararası ilişkiler mezunu :lepi:

haktancığım ben olsam giderdim ingilezcemi kazanmak için cnm

canım benim ingilizce öğrenmeme yada geliştirmeme gerek yok dediğim gibi zaten ana dil düzeyinde ingilizcem var
benim asıl derdim 3 ay staj yapıcam maaş almadan ama sonunda nolucak?
işim olcakmı bana iş verceklermi
eğer sonunda iş olursa süper olur ama olmazsam 3 ayım boşa gider

ya bunaldım artık herşeyi düşünmekten yaa bu ikilem öldürcek benikafamçokkarıştı

hımm. canım bence hiç gitme o zaman .zaten iyi bir bölüm bitirmişsin.yeterince iyidir o zaman dilinde.

karışık bi durum haktan

büyük firma olması cazip ama maaşsız olması kötü

evet canım yaa aynen öyle zaten büyük bi firma olması kafamı karıştırıyo
ama maaş olmaması çok kötü en azından 500-600 verselerdi sonunda belki iş olur umuduyla giderdim

ya napcam şaşırdım

slm canlarım bende geldim bugun benim doğum günümmüş :) eşim aradı söledi de yoksa benim haberim bile yoktu :)
akşamada pastalar çiçekler oh gelsin bakalım yaşlandık be kızlar 23 oldum :)

hımm. canım bence hiç gitme o zaman .zaten iyi bir bölüm bitirmişsin.yeterince iyidir o zaman dilinde.

evet canım dil problemim yok işte bişeler olurmu diye kafamı kurcalıyo sonunda iş olurmu diye
sonuçta 3 ay az bı zaman değil bide yeride uzak bana çok

yarın gider konuşursun ayrıntıları
işine gelmezse başlamazsın

slm canlarım bende geldim bugun benim doğum günümmüş :) eşim aradı söledi de yoksa benim haberim bile yoktu :)

doğum günün kutlu olsun
nice yıllara...

eşim de uluslararası ilişkiler mezunu :lepi:

canım uluslararası ilişk bölümü devlette işe yarıyo ama özel sektörde hiç bi işe yaramıyo

bu iş bulma konusu birazda şans sanırım
ne bilim yaa sıkıldım artık
senin eşin nerde çalışıyo?

canım doğumgünün kutlu olsun
daha dur ne yaşlanması yaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…