- 19 Ağustos 2017
- 6.479
- 39.403
- 548
- 34
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
- #1.201
Nasılsın vosi :)Yooo bu bitkinlik var üzerimde![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılsın vosi :)Yooo bu bitkinlik var üzerimde![]()
Ben palamut u fırında hamsiyi tavada seviyorum güzel olmuştur lopcuk lopcuk et olsun yifenimize :))Palamut
Hamsi karisik
Şükür canım iyiyim hoş buldum senin haberinle daha da hoş buldum :)) Sen nasılsın gerekmedikçe kalkma yerindenHos geldin canim nasilsin gorusmeyeli?
Sagol canim ben tava da seviyorum hepsini :)Ben palamut u fırında hamsiyi tavada seviyorum güzel olmuştur lopcuk lopcuk et olsun yifenimize :))
Keyif yapın ana-kız :)Bende evdeyim kızla oğlanlar babasıyla balığa gittti![]()
Iyiyim suan agrim falan yok ama kanama hala var hayirlisi diyorum sevinim mi uzulim mi bilemedimŞükür canım iyiyim hoş buldum senin heberinle daha da hoş buldum :)) Sen nasılsın gerekmedikçe kalkma yerinden
Şuan ona elif actim mutfağa geçtim kahve yapicim kendime :)Keyif yapın ana-kız :)
Hos geldin Jenna :)Keyif yapın ana-kız :)
Kahve,enn sevdiğimEki Görüntüle 2211421
Buyrun gayfeler geldi bugün değişik olsun :)
Üzülme döverim seni bakIyiyim suan agrim falan yok ama kanama hala var hayirlisi diyorum sevinim mi uzulim mi bilemedim
Hoşbuldum canım benim,sen de hoşgeldinHos geldin Jenna :)
Kahvesiz olmaz ben kac gundur icemiyorumŞuan ona elif actim mutfağa geçtim kahve yapicim kendime :)
Bana da yap,beraber içelimŞuan ona elif actim mutfağa geçtim kahve yapicim kendime :)
Tamam yapıyorum :))Bana da yap,beraber içelim![]()
Kahve yerine güzel şeyler iç mesela süt iç çikolata iç sütlü çikolata içKahvesiz olmaz ben kac gundur icemiyorum
Tamam yapıyorum :))
Bir an önce hayirli haberlerini alacağız inşallah canımIyiyim suan agrim falan yok ama kanama hala var hayirlisi diyorum sevinim mi uzulim mi bilemedim
Çok şükür evet :)Uzun zamandır ilk defa bir araya gelebildik kızlar :)
Benim çıkmam lazım canım ya :)Uzun zamandır ilk defa bir araya gelebildik kızlar :)