- 19 Ağustos 2017
- 6.479
- 39.403
- 548
- 34
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
- #1.641

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçtim valla bugün yine çağırdı kadın :)))
Bırak kocişi ile izledin filmi her zaman denk gelmiyor sanırımben izlemek istesem her gün izlerim de ben hic sevemiyorum izlemeyi :/
Ben seviyorum sarmaş dolaş film izlemeyi ya :))Ben de izleyemiyorum,içim şişiyor ya![]()
O çiçeği anlamadım bence yanlışlıkla koydu yosun :) @DenizinYosunKokusuBaktin damperli kamyon geliyor çiçekleri böcekleri koymaya basladin![]()
Hoşgeldin :)Geldim bakalım kimler tanıdık çıkacak :)
İçim öldü benim ya
Ben seviyorum sarmaş dolaş film izlemeyi ya :))
Seni çıkaramadım eski nick neydi :))Hoşbuldum canım :*
Offf federal mis saçma sapan zombiler olmayacak robotlar yasayamayacak varlıkların sal.k s.al.k kosturmasi falan bayiyor beniBen de izleyemiyorum,içim şişiyor ya![]()
Biz sarmaş dolaş olamıyoruz sebebi ise sigamiyoruz bı kaç dk sonra kolum uyuştu artık kalksan mi soruları gelince deli oluyorum
Ben seviyorum sarmaş dolaş film izlemeyi ya :))
Arkadaş hala aynı nick te sanırım sadece pek sık gelmiyorSeni çıkaramadım eski nick neydi :))
Onları hele hiç izlememOfff federal mis saçma sapan zombiler olmayacak robotlar yasayamayacak varlıkların sal.k s.al.k kosturmasi falan bayiyor beni![]()
Ben geçen azazil izledim ama Dabbe serisi daha iyi ondan :)Onları hele hiç izlememGerilim olabilir sadece
Paranormal aktiviteli şeyler
![]()
Ben tanismamisim demek ki zatenArkadaş hala aynı nick te sanırım sadece pek sık gelmiyorKara-Elmas dimi ?
Bugün komsumda içtim kahvemiBen tanismamisim demek ki zaten![]()
Canavarı,zombili sevmem ama hiç. Gerileyim yeterBen geçen azazil izledim ama Dabbe serisi daha iyi ondan :)
Bana da yapıverBugün komsumda içtim kahvemi
Şimdi de kocisime yapacağım içeceğiz![]()
Sevgiliyken testereye götürürdü beni o yüzden bı ask filmi beklemek mümkün değilCanavarı,zombili sevmem ama hiç. Gerileyim yeter![]()
Tamam geliyorBana da yapıverresim koyma ama
![]()
Ahahahahahah enişte çok romantikSevgiliyken testereye götürürdü beni o yüzden bı ask filmi beklemek mümkün değil![]()