- 24 Eylül 2018
- 101.659
- 301.064
- 898
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
- #1.921
Ne yazık ki şişiyorum geçen kış işe başlamadan şişmiştim evde oturup sürekli yemektensonra benimki kendine bakmadan bana laf söylüyor
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yazık ki şişiyorum geçen kış işe başlamadan şişmiştim evde oturup sürekli yemektensonra benimki kendine bakmadan bana laf söylüyor
![]()
Şükür ben de iyiyim :)İyiyim çok şükür tatlım,sen nasılsın ? :)
Olacaktım olmadan kurtuldum :)))Nasil yani gripmi:)
Aynen, sen nasıl oldun atlatabildin mi?Geldi mi gitmiyor ,çok kötü yapıyor insanı![]()
Öksürük gelmez ins ben bugün den başlarim yağ a limonaÖksürük gelmese bari kuzuyaGeçmiş olsun canım
Gece burnu tıkanık uyumadı öğlen 1e kadar uyuduk sonra :// gözleri veburnu akiyor bugün
Çok geçmiş olsun :/Gece burnu tıkanık uyumadı öğlen 1e kadar uyuduk sonra :// gözleri veburnu akiyor bugün
Daha iyiyim,arada öksürük gelse de :)Şükür ben de iyiyim :)
Olacaktım olmadan kurtuldum :)))
Aynen, sen nasıl oldun atlatabildin mi?
Sağol sende başlq limon portakal mandalina ne bulursan yeÇok geçmiş olsun :/
Bildiğin ne varsa yapÖksürük gelmez ins ben bugün den başlarim yağ a limona![]()
Bizde zaten aile boyu alergi var o yüzden gidesiye kalmıyor burun akıntısı hepimiz sumukluyuz :))Bildiğin ne varsa yapgitmiş gibi yapıp,güçlü olarak geri geliyor,aman dikkat
![]()
Bizde zaten aile boyu alergi var o yüzden gidesiye kalmıyor burun akıntısı hepimiz sumukluyuz :))
KBB uzmanına sürekli gider geliriz aile boyu ilaç kullana kullana kulaklar en ince sesi bile duyar olduay minik ya
Aman dikkaT kar varmi o tarafta hanifem:))Şükür ben de iyiyim :)
Olacaktım olmadan kurtuldum :)))
Aynen, sen nasıl oldun atlatabildin mi?
Günde 10 kadar mandalina 3 portakal yiyorumSağol sende başlq limon portakal mandalina ne bulursan ye
Yok gülüm burada yağmur var bol bol :) sizin o tarafa yağmış :))Aman dikkaT kar varmi o tarafta hanifem:))
Yok gülüm burada yağmur var bol bol :) sizin o tarafa yağmış :))
Maşallah adamın kazanci gidiyor deseneGünde 10 kadar mandalina 3 portakal yiyorumgaliba biraz fazla
![]()
KBB uzmanına sürekli gider geliriz aile boyu ilaç kullana kullana kulaklar en ince sesi bile duyar oldu
Problemin ne ki ?Benim sol kulak duymuyor pek. Çok az duyuyor