Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Damatta bi arka sayfadaydı aytülkaydirigubbakcemile3

nazlı meleğim gelsin
eşim de erkek ismi bulmamıştık ya erkek olacak o yüzden diyor
hele sağlıklı olsun hayırlı olsun kız erkek farketmiyor

sag taraftan yumurtladıysan erkek soldan kız dıye topıklerden okumustum.benım sagdaydı o ay üc yumurta oglumuz olcak.

esımde ayse yanına ne koysak dıyordu hep garıbım kız ıstıyordu.kerem koycam ınsallah bır degısıklık olmassa.

yaaa ben tam tersini okumuştum hayırlısı

emir isminde bir öğrencim var umursamaz bir tavrı var beğenmiyorum o yüzden emir olmaz

bızede herkes kayınbabanın adını koyun dıyor ben ıstemıyorum esımde ıstemıyor gıbı adı kamil babasının.

emır ısmını bende cok sevmedım esım muhammet emır dıyordu ılk cınsıyet bellı oldugunda muhammet koymaak cocuga cok sorumluluk yüklemek gıbı gelıyor.bıde kızmak olmazmıs bu ısımdekı kısıye hürmet etmek gerekırmıs arastırdımda.

kamil mi yok kız çok ağır ya

biz babalarımızın adını koysak altından kalkamaz valla eski isim ne babam ister ne kayınbabam

ama annelerimizin ismi güzell

evet muhammet çok ağır doğru kızamıyorsun çocuk da adının kıymetini bilemiyor koyma bence de

ömürcüm sana bısey sormak ıstıyorum ama yanlıs anlama tamammı ıstersen cevaplama.esın bebek konusunda nasıl bır tavır ıcınde hanı tüp bebek falan denesenız ıstemıyormu?

Ben de sinir oluyorum anne baba ismi koy diyenlereakannehir

yok emelcim eski bi isim :hacer

annem 26 yıllık kaynanamın adını söyeyemiyorum bebeğe diyor
kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…