Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Benimkide sevmiyo çocukları kıskanç benimki kıskanç..Tabi ilgi çocuğa kaycak biliyosempatiksalakcinni

benımkıde cocuk gıbı ılgı bekler bende alıstırdım galıba dudagını büzer ben kızınca cocuk gıbı evlerde aslın büyük cocuklarımız var bızlerın. sen abı ol barı dıyorum kerem sana abı desın ben anne olurum dıyorum gülüyor.uykusu sana ceksın dıyorum bıde sımdıde bakarken uyudu hheee bana kaldı hersey.

yok 4 ayda söyleyeceğim acelesi yok sadece beden eğitimci arkadaşıma söyledim beraber çalıştığım erkek arkadaşa yarın bir gün görev olur o gider yoksa ben gidemem sağolsun şimdiden bana dikkat ediyor

aytülüm A harfi yazan yeri tıkla orda renk seç yaz canım ama her defasında tekrar ediyorsun

Uykusu kesin babasına çeksin aytül:roflol:

benmki okul dönüşü uyur sonra uyumaz sabahlar ben de başımı yastığa koyar koymaz uyurum eşin gibi

evet sen bulaştırdın ömürcümkaydirigubbakcemile3

canım cok sıddetlı degılse ıı gelır.ben bu karısımı ıcerım bıde süreklı ılk su cok ıı gelıyor yumusatıyor benım bogazımı

Çok şiddetli değil canım..Yatmadan içeyim ben..Dünürüm sen mi demiştin daha önce bunu bana

evet dünürüm ballı ılık su iyi geliyor yumuşatıyo boğazını

aytülcüm önce yazıyı seç sonra A harfinin yanındaki oka tıkla rengi seç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…