Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ömürcüm sana bısey sormak ıstıyorum ama yanlıs anlama tamammı ıstersen cevaplama.esın bebek konusunda nasıl bır tavır ıcınde hanı tüp bebek falan denesenız ıstemıyormu?

Yok canım niye yanlış anlıyım..Eşim istemiyo canım tüp bebek..Yani bebek istemiyo tüp olarak hiç istemiyosempatiksalakcinni

benim abim evlenmiyor bile uğraşamam bi de çocuk yapmaz yani kesin sevmemz zaten

aslında cok büyük sorumluluk her konuda ama sevgısı herseyın önüne gecıyor.depremdekı 15 günlük bebegın annesı ölmüs nasıl üzüldüm sımdı o ne yapcak bır basına daha onbes günlük anne yok off hayata yenık baslamak bu olsa gerek.

yarın akşam arkadaşa oturmaya gidicem bayan beden eğitimcilerden bazısı geliyor arkadaştan rica ettim kısır yapsın bana çok canım çekiyor lahana sarması da çekiyor başkaaaa şincik bu kadar

Benimkide sevmiyo çocukları kıskanç benimki kıskanç..Tabi ilgi çocuğa kaycak biliyosempatiksalakcinni

hiç deme aytül yavrum şimdiden yenik başladı
kızlar hapşurmaya da başladım galiba grip oluyorum hemen c vitamini takviyesi almam lazım

Benim canımda kısır istedisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…