Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ay bugün boğazım durmuyor akşam yemeğini erken yedim (eşim işe gitmeden 5te)şimdide acıktım..meyve yiyorum şimdide

Ay bugün boğazım durmuyor akşam yemeğini erken yedim (eşim işe gitmeden 5te)şimdide acıktım..meyve yiyorum şimdide

bende yicem de üşeniyorum kalkmaya bir kilo incir aldım bir oturuşta yerim ama tutuyorum kendimi eşime kilo aldırayım derken bende alıcam cicibebe kendime de yapıyorum

Evet canım sağolsun öyle
Ama öyle olması çok güzelevet ister vallahi
Evet yapıyorum çok şükür hakkını veriyor

Evet böyle olması çok güzelbenim bir şeyim eksik değildir çok şükür ama ufak ufak alır öyle bidonla alma huyu yoktur daha uygun oluyor halbuki

Evet böyle olması çok güzelbenim bir şeyim eksik değildir çok şükür ama ufak ufak alır öyle bidonla alma huyu yoktur daha uygun oluyor halbuki

Tabi canım daha uygun oluyor..birde benim eşim kimseden birşey istememi istemez alır ki kimseden birşey istemeyeyim..benim kızlar doğduğunda misafir alacaktık toplu 40 kişi falan yemekli ozaman herşeyden 50 tane almıştı yeni bardak,tabak,çatal,kaşık,çay tabağı

hadi ya eşine de vur desen öldürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…