Ay bugün boğazım durmuyor akşam yemeğini erken yedim (eşim işe gitmeden 5te)şimdide acıktım..meyve yiyorum şimdide
bende yicem de üşeniyorum kalkmayabir kilo incir aldım bir oturuşta yerim ama tutuyorum kendimi eşime kilo aldırayım derken bende alıcam cicibebe kendime de yapıyorum
Ben bugün sapıttım
Bir ayın var iyi değerlendir
benimde canım acayip aşure istedi nerden geldiyse aklıma annem yapacak inşallah
2-3 kilo daha mı alayımyok canım ya evde yesemde almıyorum:44:
Ay bende yapsam güzel olur diyetten önce
o kadarcıktan bir şey olmaz canım hareketlisin ya
Hatta sen yap bana da yolla uğraşmayalım bizyap yap diyetten önce yersin
Tamam yapayım yollarım sanadaeşim duymasın hemen ister
Sen yaparsın ki hemencik
Malzeme olsa yapması kolay,nohut fasulye bile yok1-2 hafta içinde yaparım ama gerçi eşime aşure yapacağım desem hemen alır..ilk evlendiğimizde ayda bir isterdi
Eşine söylesen çuvalla alır
Evet vallahi alıryeter ki yap o yesin oğlumda babasına benziyor zayıf ama herşeyden yemek istiyor
ama eşin garipmiş canım ya cif 30 tane mi aldı demiştin
bitene kadar aşure ister senden
iştahsız insan daha zor
Evet canım sağolsun öyle
Ama öyle olması çok güzelevet ister vallahi
Evet yapıyorum çok şükür hakkını veriyor
Evet böyle olması çok güzelbenim bir şeyim eksik değildir çok şükür ama ufak ufak alır öyle bidonla alma huyu yoktur daha uygun oluyor halbuki
Tabi canım daha uygun oluyor..birde benim eşim kimseden birşey istememi istemez alır ki kimseden birşey istemeyeyim..benim kızlar doğduğunda misafir alacaktık toplu 40 kişi falan yemekli ozaman herşeyden 50 tane almıştı yeni bardak,tabak,çatal,kaşık,çay tabağı
hadi yaeşine de vur desen öldürüyor
Evet canım öyleamacı birazda kimseden birşey istemeyeyim.. Ev market gibi oluyor allahtan ev dolaplı herşey dolaplarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?