Temizliğe başlayacağım ama biraz daha durayım diyorum bayram geliyor..perdeler,camlar,halılar,dolaplargerçi halıları yıkamaya vereceğim inşaallah
bayrama yaparsın canım bir ay kaldı bayrama zaten :26:bende perşembe artık halıları yayarım yaymadım batmasın diyeannem yapar yani
15Gün bekleyeyim diyorum hem kapılarda kapanır artık yavaş yavaş akşamları serin oluyor...anca 10 gün falan sürer sonrada bayram gelir Evet annen yapar
öyle yap canım en güzeli
Perdelerim çok kirlenmişramazanda doğalgaz takılınca camları silip yıkamıştım
Halılarımda öyle yeni su filtreli elektrik süpürgesi aldım 2 günde 1 süpürüyorum su çok kirleniyor hiç bu evde yaşanmaz okadar toz çıkıyor
Aynen öyle canım nerden geliyor bu kadar toz bilmembende de halılar yayılı değil ya iyice belli oluyor hep süpürmeme rağmen yerlerde hep bir şeyler var silince su kapkara oluyor:44::44:birde çok dağıtıyoruz temizlik robotları oluyor ya onlara çok iyi diyorlar özeniyorum ama çok pahalı
Evet canım kapılar açık dahada toz oluyor..dağınıklığı sevmiyorum sabah topluyorum akşama heryer karmakarışık:84:tahammülüm yok
evet onlar pahalı benim halı yıkamam vardı,elektrik süpürgesi aldım arnica bora
ev temiz olsa bile dağınıkken pis duruyor ama topluysa pis olsa bile pis durmuyordaha çocuk yokken dağınık benim ev
eşimi kandırırsam aldırıcam ilerde
Evet bende aynı fikirdeyim.:13:.toplu olması önemli
Aldır canım
eşim üstünden çıkardığını atar asmaz dolaba bazen bende yapıyorum o zaman çok dağılıyor
Benimki pek dağıtmaz canım,ama çocuk olunca heryerde birşeyler oluyortopladım mı rahatlıyorum
Benim ki tembel ve dağınık
Offffff işin zor ozaman 2 çocuklu olacaksın
meyve soy desem ben soymayı bilmem derama yine de yardımı olur evi falan toplar süpür dersem süpürür
Uyanıkçokta nazlandırma
Benimki yardım eder sağolsun ama istekleride olur..
Annesi alıştırmamışama benden çok hizmet beklemez mesela kalkar suyunu içer benden istemez isteyeceği zaman bir şeyi rica eder birazda güzel yanlarını konuşalım dimi
benimkide öyledir sağolsun
bu ay kaçırdım epilasyon tarihlerini yani o tarihlerde yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?