Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Temizliğe başlayacağım ama biraz daha durayım diyorum bayram geliyor..perdeler,camlar,halılar,dolaplargerçi halıları yıkamaya vereceğim inşaallah

bayrama yaparsın canım bir ay kaldı bayrama zaten :26:bende perşembe artık halıları yayarım yaymadım batmasın diyeannem yapar yani

bayrama yaparsın canım bir ay kaldı bayrama zaten :26:bende perşembe artık halıları yayarım yaymadım batmasın diyeannem yapar yani

15Gün bekleyeyim diyorum hem kapılarda kapanır artık yavaş yavaş akşamları serin oluyor...anca 10 gün falan sürer sonrada bayram gelirEvet annen yapar

öyle yap canım en güzeli

Perdelerim çok kirlenmişramazanda doğalgaz takılınca camları silip yıkamıştım
Halılarımda öyle yeni su filtreli elektrik süpürgesi aldım 2 günde 1 süpürüyorum su çok kirleniyor hiç bu evde yaşanmaz okadar toz çıkıyor

Aynen öyle canım nerden geliyor bu kadar toz bilmem bende de halılar yayılı değil ya iyice belli oluyor hep süpürmeme rağmen yerlerde hep bir şeyler var silince su kapkara oluyor:44::44:birde çok dağıtıyoruztemizlik robotları oluyor ya onlara çok iyi diyorlar özeniyorum ama çok pahalı

Evet canım kapılar açık dahada toz oluyor..dağınıklığı sevmiyorum sabah topluyorum akşama heryer karmakarışık:84:tahammülüm yok
evet onlar pahalı benim halı yıkamam vardı,elektrik süpürgesi aldım arnica bora

ev temiz olsa bile dağınıkken pis duruyor ama topluysa pis olsa bile pis durmuyordaha çocuk yokken dağınık benim ev
eşimi kandırırsam aldırıcam ilerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…