senin az şeylerle aran varBen de yemem öyle pastalar şekerler çikolatalartatlıyla aram yok
sizin oranın tatlıları çok güzel amaBende şeker yemem ama tatlıya hayır dememAma hergünde yenmiyor tabi ki arada
Her gün yeme zaten ne gerek var canım kilo yaparben tatlı sevmiyorum
senin az şeylerle aran var
sizin oranın tatlıları çok güzel ama
sütlü tatlılarıda mı sevmiyorsun
bu muhabbetten karnım acıktı
tuzu hiç mi kullanmıyorsun :26::26::26:
geçen gün format attım :44::44::44::44::44:
Haftada 1 yeterİyi kolesterolüm düşükomega 3 içtim bi kutu o yüzden
haftada 1 falan izin vermiyo ya bi de hamur işi tansiyonum içinde yasak zaten
yok canım nerde okadar yesem balon olurumHer gün yeme zaten ne gerek var canım kilo yaparben tatlı sevmiyorum
Canım ben hiç PATLICAN KURUTMAZDIM EŞİM DOLMA SEVMEZ GEÇEN TAZE PATLICAN DOLMASI YAPTIM BEĞENDİ GİTMİİŞ 8 KİLO PATLICAN ALMIŞ KURUT DİYE MECBUR YAPTIM KURUR DEDİM AMA HAVA BOZDU YOKSA BİBER,FASULYE KURUTMUŞTUMsıkça yersen zararı olur arada zararı olmaz benceturşuyu azar azar yapıp yiyebilirsin pratik olanlardan yap
ikiz geç kalmışsın kurutmak için:26: patlıcanları haşladın mı yosa direk güneşe mi çıkardın
ben çok fazla turşu yaptımm.15 tane rahat vardaha yapcam
kk yine sorun yaratıyor
senin az şeylerle aran var
sizin oranın tatlıları çok güzel ama
sütlü tatlılarıda mı sevmiyorsun
bu muhabbetten karnım acıktı
Evet ikizin oralarda tatlılar çok güzel aldık geldik biz
Sütlü tatlı da yerim baklavada yerim ama çok az yani çok aram yok canımhani bi baklava olsa da yesem ya da tavukgöğsü olsa da yesem dediğim günler çok azdır çok nadir bi krizim tutar işte eşim alır bazen yedirir zorla
Acıkmasa şaşardım zaten
halanın gelmesi yaklaşınca genelede çekiyor değil miEvet ikizin oralarda tatlılar çok güzel aldık geldik biz
Sütlü tatlı da yerim baklavada yerim ama çok az yani çok aram yok canımhani bi baklava olsa da yesem ya da tavukgöğsü olsa da yesem dediğim günler çok azdır çok nadir bi krizim tutar işte eşim alır bazen yedirir zorla
Acıkmasa şaşardım zaten
Sıfır tuz canım tamamen hayatımdan çıkardım yasak
Haftada 1 yeter
yok canım nerde okadar yesem balon olurum
Canım ben hiç PATLICAN KURUTMAZDIM EŞİM DOLMA SEVMEZ GEÇEN TAZE PATLICAN DOLMASI YAPTIM BEĞENDİ GİTMİİŞ 8 KİLO PATLICAN ALMIŞ KURUT DİYE MECBUR YAPTIM KURUR DEDİM AMA HAVA BOZDU YOKSA BİBER,FASULYE KURUTMUŞTUM
Evet güzel
sütlü tatlıları daha çok seviyorum
annem geldi çıkıorumakşama doğru gelirim
ikiz anneme sorarım bir çaresi varmı diehavalar bozukken hangi ortamda kurutulacağını öğrenimm
Bende canım olursa yerim yok demem ama hergünde baklava,tatlı yemiyoruz..Bayrama baklava yapacağım ozaman yeriz inşaallah
Niye büyük harf yazdın
Senin için demedimyemekten sonra illaki tatlı yiyen çok var
Yok canım bi kaç kere denedim oynuyo tansiyonum çok etkiliyohalanın gelmesi yaklaşınca genelede çekiyor değil mi
benim bindebir çilekli pasta yada profiterol çeker.sütlü tatlı hiç yemem muhallebili kadayıf yaparım azda olsa ondan yerim
hadi ya ben az da olsa kullanıyorsun sandım :26::26:
annem geldi çıkıorumakşama doğru gelirim
ikiz anneme sorarım bir çaresi varmı diehavalar bozukken hangi ortamda kurutulacağını öğrenimm
Bilerek olmadı caplocka başmışım bir daha silmeye erindim,onu çok yapıyorum tekrar siliyorum ama bu sefer silmedim çok uzun olmuştu
Evet onların yedikleride belli oluyor zaten
Bazılarının olmuyo yanereye gidiyo yedikleri benim kuzenim öyledir bi oturuşta bi ekmek yer tipi benim gibi
Hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?