Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Canım ağrı yok da çok güçsüz ya pek kullanamıyorum egzersiz yapıyorum

Nadia da eskidir ikizcim ya nasıl tanıyamadın:44:
kemık agrısı ıcın bırsey bılıyomusun abla bn dun yakı yapıstrdım cok yandı ayagım ya
Nick değişikliği mi:44:canım burda görüyorum sizinle sohbet etmiş oluyor ama ben burdayken pek rastlamadım:44:hatırlamıyorum oda beni bilmiyor
bn cok eskıden yanı 1 sene once fılan ozgeozan dım snra nadıa oldum snrada nadıasultan oldu

Benimki 9 kilo daha hiç yıkamadım battaniye kuru temizlemeye veriyorum..tek kişilikse sığar heralde canım:44:

5 kg cok kucuk olur ya kuru temızleme uzak bna evde yıkamak dha ıyı zaten de 7 kg ıdeal heralde bnm ıcın ama cok pahalı çamasr makkınelerı ya

Nadia yı biliyorum :44nunda beni bilmesi lazım

Canım voltaren diye bi krem var çok iyi bi denesene:44:

Almışken 7 kg al canım ne zaman çıkıyosun kendi evine

Canım voltaren diye bi krem var çok iyi bi denesene:44:

Almışken 7 kg al canım ne zaman çıkıyosun kendi evine
once kıracının cıkması lazım abla oda ev yapıyo kendıne bnde bu arada esyalara karar vereyım de bı yandan taksıtıne baslayayım dıyorum
bu krem neye ıı gelıyomus

Canım şimdi okadar pahalı değil ya ben evleneli 10 yıl oldu benim aldığım fiyatta hala hepsi:işin şakası ben evlendiğimde ne pahalıydı buzdolabını 2.300e almıştık

bn tekk basıma oldgum ıcın pahalı gelıyo valla ne bılım

Evet canım herşey ateş pahası rabbim olmayanlara yardım etsin
Bizim buraya suriyeliler geldi yaşıyorlar onların yüzünden kiralar ve ev satşları uçtu700den başlıyor kiralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…