Senin üstüne kimseyi tanımamNasıl karıştırmam
Tamam ozamanorta sekerlı ıste pek ıı sayılmaz ... anlatılmaz yasanırımm dermısımmm
O zaman denk gelmediniz:44: Sorun yok yani rahat olabilirsin
kemık agrısı ıcın bırsey bılıyomusun abla bn dun yakı yapıstrdım cok yandı ayagım yaCanım ağrı yok da çok güçsüz ya pek kullanamıyorum egzersiz yapıyorum
Nadia da eskidir ikizcim ya nasıl tanıyamadın:44:
bn cok eskıden yanı 1 sene once fılan ozgeozan dım snra nadıa oldum snrada nadıasultan olduNick değişikliği mi:44:canım burda görüyorum sizinle sohbet etmiş oluyor ama ben burdayken pek rastlamadım:44:hatırlamıyorum oda beni bilmiyor
Benimki 9 kilo daha hiç yıkamadım battaniye kuru temizlemeye veriyorum..tek kişilikse sığar heralde canım:44:
Senin üstüne kimseyi tanımam
Tamam ozaman
Tamam canım sağol
kemık agrısı ıcın bırsey bılıyomusun abla bn dun yakı yapıstrdım cok yandı ayagım ya
bn cok eskıden yanı 1 sene once fılan ozgeozan dım snra nadıa oldum snrada nadıasultan oldu
5 kg cok kucuk olur ya kuru temızleme uzak bna evde yıkamak dha ıyı zaten de 7 kg ıdeal heralde bnm ıcın ama cok pahalı çamasr makkınelerı ya
Senin üstüne kimseyi tanımam
Tamam ozaman
Tamam canım sağol
kemık agrısı ıcın bırsey bılıyomusun abla bn dun yakı yapıstrdım cok yandı ayagım ya
bn cok eskıden yanı 1 sene once fılan ozgeozan dım snra nadıa oldum snrada nadıasultan oldu
5 kg cok kucuk olur ya kuru temızleme uzak bna evde yıkamak dha ıyı zaten de 7 kg ıdeal heralde bnm ıcın ama cok pahalı çamasr makkınelerı ya
ayagım agrıyo bnm o yuzden ıı degılım bde beyaz esyalar cok pahalı ya :84:
Canım şimdi okadar pahalı değil ya ben evleneli 10 yıl oldu benim aldığım fiyatta hala hepsi:işin şakası ben evlendiğimde ne pahalıydı buzdolabını 2.300e almıştık
Nadia yı biliyorum :44nunda beni bilmesi lazım
Ay çok yedim şiştim eritmem lazım
once kıracının cıkması lazım abla oda ev yapıyo kendıne bnde bu arada esyalara karar vereyım de bı yandan taksıtıne baslayayım dıyorumCanım voltaren diye bi krem var çok iyi bi denesene:44:
Almışken 7 kg al canım ne zaman çıkıyosun kendi evine
Canım şimdi okadar pahalı değil ya ben evleneli 10 yıl oldu benim aldığım fiyatta hala hepsi:işin şakası ben evlendiğimde ne pahalıydı buzdolabını 2.300e almıştık
once kıracının cıkması lazım abla oda ev yapıyo kendıne bnde bu arada esyalara karar vereyım de bı yandan taksıtıne baslayayım dıyorum
bu krem neye ıı gelıyomus
bn tekk basıma oldgum ıcın pahalı gelıyo valla ne bılım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?