Biz şehir dışındaydık evliliğimizin ilk yıllarında o yüzden hiç bi şey almadık evlenirken sonra dönünce aldıkBizimde öyle oldu eşim evlenmeden almış,ödemiş bayiden eve getirtmemiş...evlenince hepsi geldi
almısken guzel olsun ya bı sure yatarım onlarda bn :)
Sonradan o eşyaları hep değiştirdik ya 2 sene falan oluyocanım napcan koltuk takımını bi çekyat al
Biz şehir dışındaydık evliliğimizin ilk yıllarında o yüzden hiç bi şey almadık evlenirken sonra dönünce aldık
Tamam canım nasıl istiyosan öyle al ama maddi sıkıntıya girme
Evet çekyat daha iyi oluyor:44:
Anladım canım ,ben saf salak olduğum için ne aldılarsa kabul ettimAma allahtan beyaz eşyaları iyi almış
uzun uzun zaman sonra geldım sıte ne kadar degısmıs
Estağfurullah canım
Mobilyaları da onlar mı aldı
ya canım eşimin bir akrabasının mağazsına götürdüler ,beni yalnız götürdüler..önceden hepsinden 2-3 seçenek belirlemişler bunlardan seç dedilerama yatak odası hariç hepsini değiştirdim ben
Ne saçma dimi şimdiki aklın olsa mağaza mağaza gezerdin
İyi yapmışsın ben de değiştirdim hepsini şimdi taşınırsak yine değiştircem
Canım mağaza mağaza gezdik aslında sonra eşimin aklına girrmişler neye uğradığımı şaşırdım emrivaki yapıldı birşey diyemedim..Evet salonu bu şehre taşınırken getirmedim burdan yenisini aldım Eşimde haklı olduğumu düşündüğü için ses çıkarmıyor
pesın alcak param yokkı zatenBen memnunum canım ama şimdi nasıl bilmiyorum:44: benimkiler eski modeltaksitle çok farketmiyormuş taksitle al sende daha rahat ödersin
sıkıntıya gırmek ıstemıom taksıtle ısteBiz şehir dışındaydık evliliğimizin ilk yıllarında o yüzden hiç bi şey almadık evlenirken sonra dönünce aldık
Tamam canım nasıl istiyosan öyle al ama maddi sıkıntıya girme
Hem yatar hem uyur her şey olur yani
İş yapmam lazımevi süpürmeliyim ama nasıl
pesın alcak param yokkı zatencok rezılım ya .. :)
sıkıntıya gırmek ıstemıom taksıtle ıste
smdı bn bde yatak almaya kalksam ooo mahfolurum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?