Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Bizimde öyle oldu eşim evlenmeden almış,ödemiş bayiden eve getirtmemiş...evlenince hepsi geldi
Biz şehir dışındaydık evliliğimizin ilk yıllarında o yüzden hiç bi şey almadık evlenirken sonra dönünce aldık
almısken guzel olsun ya bı sure yatarım onlarda bn :)

Tamam canım nasıl istiyosan öyle al ama maddi sıkıntıya girme

Biz şehir dışındaydık evliliğimizin ilk yıllarında o yüzden hiç bi şey almadık evlenirken sonra dönünce aldık

Anladım canım ,ben saf salak olduğum için ne aldılarsa kabul ettimAma allahtan beyaz eşyaları iyi almış

Estağfurullah canım

Mobilyaları da onlar mı aldı

ya canım eşimin bir akrabasının mağazsına götürdüler ,beni yalnız götürdüler..önceden hepsinden 2-3 seçenek belirlemişler bunlardan seç dedilerama yatak odası hariç hepsini değiştirdim ben

Ne saçma dimi şimdiki aklın olsa mağaza mağaza gezerdin

İyi yapmışsın ben de değiştirdim hepsini şimdi taşınırsak yine değiştircem

Ne saçma dimi şimdiki aklın olsa mağaza mağaza gezerdin

İyi yapmışsın ben de değiştirdim hepsini şimdi taşınırsak yine değiştircem

Canım mağaza mağaza gezdik aslında sonra eşimin aklına girrmişler neye uğradığımı şaşırdım emrivaki yapıldı birşey diyemedim..Evet salonu bu şehre taşınırken getirmedim burdan yenisini aldımEşimde haklı olduğumu düşündüğü için ses çıkarmıyor

Gıcıklar

Ben balkondan içeri geçiyorum 5 dk

Ben memnunum canım ama şimdi nasıl bilmiyorum:44: benimkiler eski modeltaksitle çok farketmiyormuş taksitle al sende daha rahat ödersin
pesın alcak param yokkı zaten cok rezılım ya .. :)

sıkıntıya gırmek ıstemıom taksıtle ıste

Hem yatar hem uyur her şey olur yani

smdı bn bde yatak almaya kalksam ooo mahfolurum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…