Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

evet abla sorunlarımız var anlasamıyoruz hıc 20 gundur konusmuyorduk bnm kalp vesıle oldu
bırbrımızı gorunce evde yolumuzu degstırıyoudk :26:

Gidip sezeryanla doğuracaktı bekle bekle gelmez şükrü

bi şey yapar derken napıyo canım:26:

uyuz bı adamdır kendısı fazla konusmaz bısey sorsan cvp vermez ısıne geldımı tersler fılan falan durduk yere catabılıyo bazen sagı solu bellı degıl yanı

Hep mi böyle yoksaa yenimi oldu sorunlar :26:

Vaktide gelsi aslındaaa her an doğurur semoştaaa

eskıden de ılgısızdı sorumsuzdu ama bnm evlenıp ayrılma gırısımımden sonra dahada beter oldu
onun hakımıyetı altında olcaksın yanı konusmaayacaksın ıtıraz etmeyeceksın cvp verıp kavga edersen kotu olursun bnm yaptgm gbı ama sn bı olayımız oldu ondan sonra bıttı gozumde artık olsem de ona eskısı gbı olmam

Sen evlenip ayrıldın mı canım bilmiyodum ben:26:

Sen evlenip ayrldınmı daha önce,fazlasıyla baskıcı birisi babanda öyle tahmin ediyorum..

Annenle arası nasıl peki babanın yine aynı mı yoksa

Anladımmm yapmaz inşallah bi daha annenle aran nasıl

Sen evlenip ayrldınmı daha önce,fazlasıyla baskıcı birisi babanda öyle tahmin ediyorum..

Annenle arası nasıl peki babanın yine aynı mı yoksa

Sen evlenip ayrıldın mı canım bilmiyodum ben:26:

Anladımmm yapmaz inşallah bi daha annenle aran nasıl

evet evlenıp ayrıldım ..
annemle babamın arası normal heran kavga cıkabılır derecede yanı

aslında bnm evlenme nıyetım yoktu ama konustugum bırı vardı ... evdede cok sıkıntılar vardı o ara onada guvendım acıkcası yaptık ıste bırseyler sonra anlasamadık ayrıldık bıde bn o zmn lıse sona gıdıyordum lıse bttı ayrıldık nıkahımız da yoktu . sonra eve geldım daha beter oldu hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…