- 20 Mart 2008
- 142.072
- 214.195
- 1.423
- 60
Değil tabi abla annem karışmaya kalkardı da karışma nasıl istiyosa öyle yapsın derdi kavga ederlerdi
selam....nasılsınız sohbetinize giebilirmiyim..
hosgeldın .................
Annen daha sert ama belli,bende öyleyimdir ama yerşne göre tabii
Selammm hoş geldinizzzzz
aslında bnm evlenme nıyetım yoktu ama konustugum bırı vardı ... evdede cok sıkıntılar vardı o ara onada guvendım acıkcası yaptık ıste bırseyler sonra anlasamadık ayrıldık bıde bn o zmn lıse sona gıdıyordum lıse bttı ayrıldık nıkahımız da yoktu . sonra eve geldım daha beter oldu hersey
hosbulduk..
neler yapıyosunuz bakalım...
Annen daha sert ama belli,bende öyleyimdir ama yerşne göre tabii
Selammm hoş geldinizzzzz
Neyse olmuş bitmiş inşallah sonra güzel bi evlilik yaparsın
hoşbulduk nasılsınız bakalım....
Annem çok otoriterdir ama babamdan yüz bulup takmıyodum
ben evlılık derdınde degılım kı zaten onca yasadgım seyden sonra da dusunmuyorum cunkı o taraf daha berbat bı aıleydı kendı basıma yasamak ıstıyorum artık
Evet ben tek çocuğum
sen artık evlendın bn sıze gıdım onların kızı olayım
ablalarıma dert yanıyorum
benım annemde kendı basına karar alamayan bırı babamın elıne vermıs ıplerı ohh ...
anca bızı korkutuyo baban duymasın baban kızar bak boyle yapmayın brı gorur babana soyler
Sohbet ediyoruzkendinden bahsetsene biraz
hosbulduk..
neler yapıyosunuz bakalım...
aslında bnm evlenme nıyetım yoktu ama konustugum bırı vardı ... evdede cok sıkıntılar vardı o ara onada guvendım acıkcası yaptık ıste bırseyler sonra anlasamadık ayrıldık bıde bn o zmn lıse sona gıdıyordum lıse bttı ayrıldık nıkahımız da yoktu . sonra eve geldım daha beter oldu hersey
benım annemde kendı basına karar alamayan bırı babamın elıne vermıs ıplerı ohh ...
anca bızı korkutuyo baban duymasın baban kızar bak boyle yapmayın brı gorur babana soyler
evliyim çocuğum yok benden bu kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?