Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Neyse olmuş bitmiş inşallah sonra güzel bi evlilik yaparsın

Neyse olmuş bitmiş inşallah sonra güzel bi evlilik yaparsın

ben evlılık derdınde degılım kı zaten onca yasadgım seyden sonra da dusunmuyorum cunkı o taraf daha berbat bı aıleydı kendı basıma yasamak ıstıyorum artık

Annem çok otoriterdir ama babamdan yüz bulup takmıyodum

benım annemde kendı basına karar alamayan bırı babamın elıne vermıs ıplerı ohh ...
anca bızı korkutuyo baban duymasın baban kızar bak boyle yapmayın brı gorur babana soyler

benım annemde kendı basına karar alamayan bırı babamın elıne vermıs ıplerı ohh ...
anca bızı korkutuyo baban duymasın baban kızar bak boyle yapmayın brı gorur babana soyler

Aslında öyle değil ya babam çok sakin bi insandı benim ben de ona çekmişimannem lafını geçirirdi cadıdır birazben yüz buluyodum babadan ama keşke annemi dinleseymişim

hosbulduk..
neler yapıyosunuz bakalım...

Ne olsun ya bizim muhabbetlerimiz hiç bitmezzz

Hayırlısı olsun artık,sen artık ileriye bakacaksın canımmmm yeni bir hayat yeni bir huzur sana güzellikler getirir inşallah

Annem çok otoriterdir ama babamdan yüz bulup takmıyodum

Babanda otoriter olsaydı napacaktınnnn

Annende haklı ama canım,seni korumak adına yapıyor bunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…