Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

bak once ekranı sabıt tut cevırme saga sola sonra hedeflerı vurmaya calıs hızlı olman lazım onlarda senı vuruyorlar tabı bu aradakaydirigubbakcemile3

bak once ekranı sabıt tut cevırme saga sola sonra hedeflerı vurmaya calıs hızlı olman lazım onlarda senı vuruyorlar tabı bu aradakaydirigubbakcemile3

Onlarda beni vuruyosa ölüyorum hemen ben o zaman bitiyo çünkükaydirigubbakcemile3

Sağa sola çevirmeden adamlara nasıl denk getircem mecburen oynatıyorum..

Ben de iyiyim fındıkta iyi canım..Onun uyku bitti şimdi dolaşma zamanı:)

Bihter gel aşağıdasın gördüm senisempatiksalakcinni

Yeni evinden memnun musun halecim?

canimm anneannemlerin yanina geldim yine hayatim o yuzden zorlaniorumm kismetse hafta ici bodruma gitcekler yalniz kalcam ama hem istiorum hem istemiorum ikilemde kaldim anlicann bitanemmm evdede bi tek ben olcam apartmanda boss gece altimiz disci ust iki katta biri kiralik biri burda deiller hirsizda girdi korkuom acikcasi

Sen ananenle mi yaşamaya başladın hale? Yalnız kalınca korkarsın tabi..Komşu olmaması kötü..

Sen ananenle mi yaşamaya başladın hale? Yalnız kalınca korkarsın tabi..Komşu olmaması kötü..

canim benimm annem anneannemm var gecen senede denemistik olmamisti ben depresuona girmistim ev cok ufak tek televizyon falan 60 m2 evdusun icice zor oluyo bid ecok karisir herseye allah uzun omur versin cok severim ama tuvalate bile giderken soylemem gerekir annem desem oda beni isteidgi gibi yapmaya calisir giyim sacim basim olsunn ama cok seviyorumm onlariii

Tabi seversin canım annenle ananen onlar senin..Ananenin kedisi vardı dimi ismi neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…