Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ben geldim bana dünden beri baş ağrısı mide bulantısı var hala yatıyorum sizi çok öptüm

bir tane komşum çağırdı mahallenin kadınları ondalarmış dün ben de kırmak istemedim gittim.
emelle yaşıt bi kız daha vardı o da burdan komşunun.
kız mızmız biraz annesi de hamile emelle oynuyolardı ağladı mızıldandı başka biri sürekli müdahale halinnde biz karışmıyoruz. içeri girdiünü duygusal halbuki k dakka bir kadın müzüik kutusunu kaldırdı emel elledi diye.
ev sahibi sesini çıkarmıyoo oherşeyin içinde!
neyse emeli uyumsuz yaramaz yaptı öbürünü duygusal çocuklara müdahale etmemek lazım dedik ama beni çok huzursuz etti sinirlendim...
sonra diğer tarfatan emeli zaten herkes tanıyorr dediğim dediktir mızmızlığa gelemez pek dedim.
öteki de okulda dışlarlar düzelir dedi.
neden çekemediler anlamadım yaaa halbuki ben hep seviyeliyimdirr şimdi hiçç muhattap olmayacağım...

boşver derincim öyle kendini herşeyin içine sokmaya bayılan insanlar çok ,illa her konuda fikir beyan etmek zorundalar

sıkma sen canını

yaa şu doktora biteydi de kampüse gideydikk elifciğimm burasıı köy gibii ne emelin arkadaşıı ne benim arkadaşım varr çok sıkılıyorum bazen!
haftada bir bi arkadaşım var onunla görüşüyorum terapi gibi oluyoo.
sanırım hamilelikten duygusalım da biraz!:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…