Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Tabi seversin canım annenle ananen onlar senin..Ananenin kedisi vardı dimi ismi neydi?

evet canimm annemin kedisi pamukkk oda cok seker bisey ama prensesimi cok ozluyorum ariorumm bitanemmm
oda 12 yasinda bebegimmm bogazi sis antibiyotik igne oluyo bugun besinci gun hala cok az yiyoo tatlim hic findikta olmusmuydu boyle

Olmuştu canım...Hatta sonra kulağına da vurdu..Dengesini sağlayamıyodu..Orta kulak iltihabı olmuştu..Antibiyotikle geçti..

Olmuştu canım...Hatta sonra kulağına da vurdu..Dengesini sağlayamıyodu..Orta kulak iltihabı olmuştu..Antibiyotikle geçti..

gecmis olsunn findigima kiyamam ben ona
kac antibiyotikle gecmisti hatirliomusunn bitanemmm istahsizlik olmusmuydu ondada canimm

Hem de nasıl iştahsızdı..2 kiloya düşmüştü..Şimdi 4,5 kilo düşün o kadar zayıftı yani..Bi türlü geçmek bilmedi halecim..Fındığım ne yazık ki 21 gün antibiyotik yedi..Ama çok şükür iyileşti..Ayakta duramıyodu bebikim..Düzenli yaptırıyosun dimi antibiyotik iğnesini onda saat çok önemli çünkü..

canimmmm benimmm gecmis olsunn findigima hic kiyamazz hale teyzesi ama her gun saaat 17de goturuyoruzzz yiyo ama coo k cokkk azz yiyoo korkuyorumm prensesimin arkasindan pamukta boyle olunca ben cok etkileniorum cok kotu oldumm canimmm allahhh korusunn korkuyorum hep boyle gider diye bogazina her gun bakiyo hala biraz sismis sanirim acidigi icin cok cok yiyemio az yiyo birakio ama cok azz gulum
findigimda cok badireler atlatimis allah korusunnn bidaha yavrunu uzun omur saglik versin bitanem

Benim fındığım o hasta olduğu dönemlerde bahçemin kedisiydi..Tedavi etmek için eve aldım ben onu..Tedavi çok uzun sürünce eve alıştı bizde ona şimdi evimizin pisisi oldu..

Size de geçmiş olsun canım..Geçene kadar yaptır antibiyotiği..Geçer üzülme..

canim benim evin gulu oldu findikk evinizin prensesi gulu oo hale teyzesininde kuzusu benim icin opp cok cokkk
dilerim gecerrr bitanemm annem bodruma goturcek ama bilmuorumm daha igneleri devam etmeside lazim sanirim burda kalsa bilmiorum prensesten sonra pamuguda hic kaldiramam igneye bile annem gidio ilk igneye birlikte gittik tansiyonum dustu sinirlerim cok bozuldu cunku orda kisirlastirmasi olmustu melegimin hep onlari animsiorumm zaten unutmam imkansizzda depresiooo fistigim

Tedavisi bitince gitseler olmaz mı canım? Bellki bi kaç güne kadar geçer..

Tedavisi bitince gitseler olmaz mı canım? Bellki bi kaç güne kadar geçer..

canim bilet sali sabahi promosyonlu oldugu icin iadede olmuyo acaba saliya kadar gecermi bes gundur yapilioo gerci ama bogaz sis acaba kac antibiyotikte iner insallah duzelir yavrumuzzz cok korkuyorumm valla tabi bunlar olurken hep prenses depresioo sorma canim daha kotu oluyorum pek arka arkaya oldu :gitme:

Çok arka arkaya geldi :teselli:

Doktora sordun mu ne zaman geçer diye..

Daha 3 gün var..Geçebilir canım ya..

Çok arka arkaya geldi :teselli:

Doktora sordun mu ne zaman geçer diye..

Daha 3 gün var..Geçebilir canım ya..

canim benim oda yasli kedi tedaviye gec cevap verebilir dio genc kediler uc igneyle canavar oluyo dio ama pamuk 12 yasinda oldugu icin daha yapmak lazim dedi bakalim nolcak bu uc gunde dilerim duzelir hayatimmmm
hale teyzesi findigin yeni resimlerinide merakl abekliooo

Doğrudur canım..Yaşlıymış bıdık yerim ben onu..kaydirigubbakcemile3

ıyileşir merak etme..Ama iyileşene kadar yaptırın iğneyi tedaviyi yarım bırakmayın..Bak biz hiç bırakmadık..Bizimkide geç iyileşti..

Halecim bi de kuru mama yerine konserve mama verseniz yumuşak ya daha rahat yutar belki..

Ben çıkıyorum canım..Yarın güzel haberler ver bana..

ıyi geceleropuyorumnanaktan

oyle canim masallah 12 yasinda insallah daha uzun uzun omurler saglikli olarak gecer
findigimda uzun omurlu saglikli yillari olur hepp insallah guzelcimm
insallahh canimmm gecer
sali sabah giderlerse nolcak bilmiorum orda uzakta belki gecer insallah diorummm dimii bogaz enfeksiyonu belki bi haftada geciodur bakalim yarin altinci ignesi olcakk pazar napcaz kapali veteriner canim

Halecim bi de kuru mama yerine konserve mama verseniz yumuşak ya daha rahat yutar belki..

Ben çıkıyorum canım..Yarın güzel haberler ver bana..

İyi geceleropuyorumnanaktan

sorma canim neler aldik veternirden yumusak mama olsun diye yas mama verdi ama yemio cok az yiyooo birakioo sonra bebegimm

Pazar kapalıysa doktordan yarın antibiyotik tablet al bi tane pazar günü onu verirsin canım..Tabi doktora sor bi olur mu diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…