Tabi seversin canım annenle ananen onlar senin..Ananenin kedisi vardı dimi ismi neydi?
Olmuştu canım...Hatta sonra kulağına da vurdu..Dengesini sağlayamıyodu..Orta kulak iltihabı olmuştu..Antibiyotikle geçti..
Hem de nasıl iştahsızdı..2 kiloya düşmüştü..Şimdi 4,5 kilo düşün o kadar zayıftı yani..Bi türlü geçmek bilmedi halecim..Fındığım ne yazık ki 21 gün antibiyotik yedi..Ama çok şükür iyileşti..Ayakta duramıyodu bebikim..Düzenli yaptırıyosun dimi antibiyotik iğnesini onda saat çok önemli çünkü..
Benim fındığım o hasta olduğu dönemlerde bahçemin kedisiydi..Tedavi etmek için eve aldım ben onu..Tedavi çok uzun sürünce eve alıştı bizde ona şimdi evimizin pisisi oldu..
Size de geçmiş olsun canım..Geçene kadar yaptır antibiyotiği..Geçer üzülme..
Tedavisi bitince gitseler olmaz mı canım? Bellki bi kaç güne kadar geçer..
Çok arka arkaya geldi :teselli:
Doktora sordun mu ne zaman geçer diye..
Daha 3 gün var..Geçebilir canım ya..
Doğrudur canım..Yaşlıymış bıdık yerim ben onu..kaydirigubbakcemile3
İyileşir merak etme..Ama iyileşene kadar yaptırın iğneyi tedaviyi yarım bırakmayın..Bak biz hiç bırakmadık..Bizimkide geç iyileşti..
Halecim bi de kuru mama yerine konserve mama verseniz yumuşak ya daha rahat yutar belki..
Ben çıkıyorum canım..Yarın güzel haberler ver bana..
İyi geceleropuyorumnanaktan
Pazar kapalıysa doktordan yarın antibiyotik tablet al bi tane pazar günü onu verirsin canım..Tabi doktora sor bi olur mu diye..
İyi geceler halecim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?