Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Kızlar dualarınıza ıhtıyacım var yıne
pamuugumuz yarın amelıyat olcak fıtıktan bagırsakları cıkmıs rontgenden bellı oldu ıyıce rısklıymıs amelıyat olmaması 12 yasındada pamugumuz antestesı kaldırabılır ınsallah doktor dedı nolur dua edın bol bbollll

Allah yardımcısı olsun canım inşallah

Canım geçmiş olsun..Daha kötü bi şeyde çıkabilirdi..Buna da şükür..Anestesizi kaldırır canım merak etme..Kediler dayanıklı canlılardır..Allah izniyle kurtulacak:1hug:

Canım geçmiş olsun..Daha kötü bi şeyde çıkabilirdi..Buna da şükür..Anestesizi kaldırır canım merak etme..Kediler dayanıklı canlılardır..Allah izniyle kurtulacak:1hug:

saolasinn canim benimm haklisin ama doktor 12 yasinda tehlike var anestezi icinn diyince cok korktumm ama dua adelim bol boll insallah atlatir dedigin gibi bitanemmm iiyikki varsin hayatimmm

çok gecmıs olsun canım sen uzme kendını sorunsuz gecıcek amelıyatı hemen ıyılesıcek pamuk:teselli:

çok gecmıs olsun canım sen uzme kendını sorunsuz gecıcek amelıyatı hemen ıyılesıcek pamuk:teselli:
aminn canimm aminnn
nolur bugce yatmadan once dua ett bitanemm anestesiiziye kaldirsinn pamukumuzz insalla canimm
geçmiş olsun hale inşallah iyi olur

saol canim allah rizasi icin bugece yatmadan once poamukumuzda dua edin tatlimm

saolasinn canim benimm haklisin ama doktor 12 yasinda tehlike var anestezi icinn diyince cok korktumm ama dua adelim bol boll insallah atlatir dedigin gibi bitanemmm iiyikki varsin hayatimmm

Ben zaten anesteziden genelde korkuyorum..Bi iğne var canım..Böyle yaşlı kediler için yada yerinden kaldıramıyacak kadar büyük olan hayvanlar için yapıyolar..Ameliyattan sonra anesteziden çıksın diye yapılıyo..7 dk. da ayılıyo..Onu bi sorsana doktora hemen uyandırabilirse uyandırsın..

Sen nasıl ezelcisin:mymeka:

Çocuk rahatsızlanalı zaten 1 ay oluyo..Ellerinde stok kalmadı..

ben senarıstıyle ılgılenmıyorumkı kaydirigubbakcemile3 sadece kenan benım ilgı alanıma gırıyor:roflol::roflol: nesi varmıskı bır aydır ayaga kalkamamıs klava:kız ezelın basın sözcusu gıbısın maşallahkaydirigubbakcemile3

:1shok::1shok:

Gazete okumuyo musun sen hiçakannehir

Beyin kanaması geçirdi..Ameliyat oldu..Şu anda sağlık durumu iyi..:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…