Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

güzeldi gülşahçım

bende kuzenimle izlemiştim

adını duyunca kanlı bir film sanmıştım ama değil

dehşet trenini izledim geçen gün bol kanlı :bbo:

hemde tek başıma izledim sempatiksalakcinni

Hasat zamanını izledim ben ama konusunu hatırlayamadım bi türlüsempatiksalakcinni

Katherine Winter (Hilary Swank) mucizelere inanmaz; gerçeklere inanır. Eskiden din görevlisi olan Katherine, Sudan’da misyonerlik yaparken kızını ve kocasını kaybettikten sonra dine sırtını dönmüştür. Şimdi artık sorularına dua yerine bilimsel araştırmalarla yanıt aramaktadır. Bir üniversite hocası olarak, sözde mucizelerin ipliğini pazara çıkarmak için ön saflarda mücadele etmeye başladığı için, dünyanın dört bir yanından çağırılır ve ağlayan heykelleri, azizlere benzeyen duvar lekelerini, kanayan avuç içlerini soruşturur. Şu ana kadar, çözmediği tek bir ilahi mucize yoktur. Ama küçük bir kasaba öğretmeni olan Doug Blackwell (David Morrissey) kasabalıların Allah’tan geldiğine inandıkları bir dizi tuhaf olayı aydınlatması için Katherine’den yardım isteyince, Katherine ve ortağı Ben (Idris Elba) bazen mucizelerin ürkütücü olabileceğini, inanç ile batıl inanç arasındaki çizginin tehlikeli ölçüde ince olduğunu öğrenirler. Louisiana bataklıklarıyla ormanların arasına gizlenmiş Haven, mantığın kurallarının tekrar yazılmış gibi göründüğü bir kasabadır. Bir çocuk ölür ve nehir kırmızıya döner; bu ıncil’deki on belanın kasabanın üzerine çöküşünün sadece başlangıcıdır. Katherine profesyonel kariyerinde ilk kez bu olguları bilimle açıklayamamaktadır. Kasabalılar Loren McConnell adlı gizemli bir çocuğun (AnnaSophia Robb) Allah’ın gazabını kapılarına getirdiğine inanmaktadırlar. Ama Katherine, onların kötülüğün habercisi olarak gördüğü bu küçük kızı, yardımına muhtaç kayıp bir çocuk olarak görmektedir. Loren gizemin karanlık yüreğine çekildikçe, Katherine de dünyayı karanlığa gömecek bir komploda kendi rolünü gitgide daha çok keşfeder

Ben mibayanssulusmile

Telefonla konuşuyorum dedim yaCADIARZU

Bu Türk Malında ne kadar çok beddua ediyolarakannehir

Evet canım o iğnedir..Çok güzel bi şey o hiç ameliyat olmamış gibi oluyo..kaydirigubbakcemile3

Dua ederim tabi etmem mi..Yarın kaçta ameliyat canım..Güzel haberler getir inşallah:Saruboceq:

kusura bakma hayatim carpintim tuttu cikmak zorunda kaldimm
pasifloara ictim iki kasikk
bakalim yarin 11 11.30 gibi orda olcazz hayatim insallah iyi hsberlerle doneriz bitanmm
iyiki varsinnn

kusura bakma hayatim carpintim tuttu cikmak zorunda kaldimm
pasifloara ictim iki kasikk
bakalim yarin 11 11.30 gibi orda olcazz hayatim insallah iyi hsberlerle doneriz bitanmm
iyiki varsinnn

sıkma kendını halecım iyi geçicek ameliyatı merak etme bizede haber ver ama merak ederız Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…