uzandım gülşah bulantım ve baş ağrım varrr gelemem sen geeeellll mafoldumben
hayirli cumalar bitanem bak bende geldim,arkadaslarla tanistirirsin sonra beni.fistikim öpt komacan komacanopuyorumnanaktangünaydın kızlar hayırlı cumalar
hayirli cumalar bitanem bak bende geldim,arkadaslarla tanistirirsin sonra beni.fistikim öpt komacan komacanopuyorumnanaktan
ben çıktım uzanayım birazcık
hayirli cumalar bitanem bak bende geldim,arkadaslarla tanistirirsin sonra beni.fistikim öpt komacan komacanopuyorumnanaktan
hoşgeldin kanaryaaaa hamişsin maşallahhhhhhhh
açımmm anneeeeeeeeee açımmm ya eşim de yok ne yiyecem ben uffffffmafoldumben
canimsinopuyorumnanaktan.evt öyle arkadaslar.cakil da benim cok sevdigim bir arkadasim.aynen öyle dedi,ve onun tavsiyesiyle geldim herkese merhabaslm kızlarrrr kanarya benım çok sevdiğim bir arkadasım bundan sonra oda burda bızımle olucak aranıza kabul edersenız sevınırım benım arkadaslarım cok tatlıdır dedım çok övdüm sizi :kedi: oda çok iyi bir insandır kaptım getirdim buraya kaydirigubbakcemile3
iyiyim cakilim ya sen nasilsin.bildigin gibi iste oyunlara dalmisim azcuk.ne cok yeni oyun gelmis.daha alisamadim yenilerekanaryam tatlım nasılsın?
canimsinopuyorumnanaktan.evt öyle arkadaslar.cakil da benim cok sevdigim bir arkadasim.aynen öyle dedi,ve onun tavsiyesiyle geldim herkese merhaba
açımmm anneeeeeeeeee açımmm ya eşim de yok ne yiyecem ben uffffffmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?