Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

iyiyim cakilim ya sen nasilsin.bildigin gibi iste oyunlara dalmisim azcuk.ne cok yeni oyun gelmis.daha alisamadim yenilere

bende ıyıyım canım benım bende sabahtan berı oyunlara bakıyorum 0-6 yaş grubu gıbı olmus :roflol::roflol: bir kaç oyun buldum guzel onları oynadım bende kaydirigubbakcemile3

hosbulduk canim.ne sicak karsilama bu sagolun.cakilcim demisti.cok candan arkadaslar diye hakliymis

ayyy canım benımmm sende öylesınnnn ben herkesi sevmem gülşah bılır senı sevdımmm hissedıyom bennn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:roflol:

emoş yaa böyle deme vallahı cok uzuluyorum yaa yakında degılsınkı gelıp yemek yapayım sana mafoldumben
sağol gülşah söylemen yeter güzelim eşim gelse de yemek yesek diye bekliyorummmŞeniz
emosum yaaa bende sana makarna yapardım bi onu yapabılıyomm:roflol:
ya çok severim makarna canım söylemen yeterŞeniz
canimsinopuyorumnanaktan.evt öyle arkadaslar.cakil da benim cok sevdigim bir arkadasim.aynen öyle dedi,ve onun tavsiyesiyle geldim herkese merhaba

hoşgeldin kanaryaaa nasılsın Şeniz

ayyy canım benımmm sende öylesınnnn ben herkesi sevmem gülşah bılır senı sevdımmm hissedıyom bennn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:roflol:
cok sagol canim,aynen bende,evt gülsah bilir bende pek muhabbete girmem öyle,bende sevdim sizi kiz,hamile olmanda güzel,konusuruz bol bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…