hosbulduk canim.ne sicak karsilama bu sagolun.cakilcim demisti.cok candan arkadaslar diye hakliymisH.G KANARYACMMMMMMM SANADA HAYIRLI CUMALARRRopuyorumnanaktan
iyiyim cakilim ya sen nasilsin.bildigin gibi iste oyunlara dalmisim azcuk.ne cok yeni oyun gelmis.daha alisamadim yenilere
evt lovecim,sende öyle.Rabbim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin.sanada maasallahhoşgeldin kanaryaaaa hamişsin maşallahhhhhhhh
hosbulduk canim.ne sicak karsilama bu sagolun.cakilcim demisti.cok candan arkadaslar diye hakliymis
evet ya bazilari cok acayip,cocuk oyunu gibi hepsine bakmadim zaten,simdi isinma turlari atiyorum:jeyyar:bende ıyıyım canım benım bende sabahtan berı oyunlara bakıyorum 0-6 yaş grubu gıbı olmus :roflol::roflol: bir kaç oyun buldum guzel onları oynadım bende kaydirigubbakcemile3
kaplumbağa seni kaydirigubbakcemile3 çok iş varmı kız bugun?
sağol gülşah söylemen yeter güzelim eşim gelse de yemek yesek diye bekliyorummmŞenizemoş yaa böyle deme vallahı cok uzuluyorum yaa yakında degılsınkı gelıp yemek yapayım sana mafoldumben
ya çok severim makarna canım söylemen yeterŞenizemosum yaaa bende sana makarna yapardım bi onu yapabılıyomm:roflol:
canimsinopuyorumnanaktan.evt öyle arkadaslar.cakil da benim cok sevdigim bir arkadasim.aynen öyle dedi,ve onun tavsiyesiyle geldim herkese merhaba
evet ya bazilari cok acayip,cocuk oyunu gibi hepsine bakmadim zaten,simdi isinma turlari atiyorum:jeyyar:
cok sagol canim,aynen bende,evt gülsah bilir bende pek muhabbete girmem öyle,bende sevdim sizi kiz,hamile olmanda güzel,konusuruz bol bol.ayyy canım benımmm sende öylesınnnn ben herkesi sevmem gülşah bılır senı sevdımmm hissedıyom bennn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:roflol:
insaallah canim aminnnnnn,isteyen cümlesine nasip etsin Rabbimevet emoş bir tane daha yegenımız gelıyor yolda
sorma canim o sorun bendede var.11.haftandasin demi,ilk hamileliginmiaçımmm anneeeeeeeeee açımmm ya eşim de yok ne yiyecem ben uffffffmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?